• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil kaynanama bakmalı mıyım

Merhaba. Kendi ihtiyaçlarını giderecek durumda değil? Kısmıni açar mısınız? Yaşı kaç bir de?

beş kardeş para versin ve bakıcı tutun. Kaynananıza bakmamalarına da hak vermiyor değilim. Kadın da çocuklarına sahip çıkmamış ama size de yazık olur. Eşinize söyleyin. Hepiniz birleşip yatılı bakıcı tutun. Kaynananız Yok mok derse de kendisi bilir. Eşiniz de kendi bakacağından değil topu size atar. Bu süreç 10 yıl da sürebilir 10 ayda.

5 çocuk birleşip bakıcı tutsunlar eve alma sakın. Kocan çok bakmak istiyorsa gitsin kendisi baksın çok kolaydı sanki yaşlı bakmak...
Boyle yaşlılar bakiciyida istemiyor ki
Ortada kalır inadindan

Merhabalar, size benimle ilgili önemli bir soru sormak istiyorum. Öncelikle ben meslek sahibi olan bir memurum. Bu günlere gelebilmek için çok çaba harcadım. Okula giderken otobüs param olmadığı için kilometrelerce yürüdüğümü bilirim. Hiç aile pikniklerine , düğünlere eğlencelere katılmadım, Hayatı çok kaçırdım, üniversiteye kadar hiç şehir dışına bile çıkmadım. Şimdi 2 yıldır eşimle bol bol gezebildigim bir evredeyim. Gel gör ki yakın bir zamandan kayınbabam vefat etti. Kaynanam da hayatı dolu dolu yaşamış Türkiye'deki her yeri gezmiş Rahmetli eşi tarafından çok sevilmiş şiirler yazılmış . Çok detay vermeyeyim ama bencil biri kaynanam pek kimseyi düşünmez. Kendi mutluluğuna odaklıdır hep. Kaynanam şimdi tek kaldı . Kendi ihtiyaçlarını giderebilecek bir durumda değil maalesef. 5 çocuğu var hiçbiri sahip çıkmak istemiyor. Daha önce hepsiyle küsmüş. Kavgalar etmiş onları zor zamanlarında yalnız bırakmış. Eşim biz bakalım diyor . Ama ben zaten hayatımı pek yaşayamadım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Bu kadar yokluk çektikten sonra kendi paramı kazanıp özgür olacağım bir evreye geçtim ve kaynanama bakarsam birçok yönden kısıtlanmış olacağım. Yardım edin lütfen, bir fikir verin
Çocukların hepsi birleşip bir bakıcı tutsun bence.

Merhabalar, size benimle ilgili önemli bir soru sormak istiyorum. Öncelikle ben meslek sahibi olan bir memurum. Bu günlere gelebilmek için çok çaba harcadım. Okula giderken otobüs param olmadığı için kilometrelerce yürüdüğümü bilirim. Hiç aile pikniklerine , düğünlere eğlencelere katılmadım, Hayatı çok kaçırdım, üniversiteye kadar hiç şehir dışına bile çıkmadım. Şimdi 2 yıldır eşimle bol bol gezebildigim bir evredeyim. Gel gör ki yakın bir zamandan kayınbabam vefat etti. Kaynanam da hayatı dolu dolu yaşamış Türkiye'deki her yeri gezmiş Rahmetli eşi tarafından çok sevilmiş şiirler yazılmış . Çok detay vermeyeyim ama bencil biri kaynanam pek kimseyi düşünmez. Kendi mutluluğuna odaklıdır hep. Kaynanam şimdi tek kaldı . Kendi ihtiyaçlarını giderebilecek bir durumda değil maalesef. 5 çocuğu var hiçbiri sahip çıkmak istemiyor. Daha önce hepsiyle küsmüş. Kavgalar etmiş onları zor zamanlarında yalnız bırakmış. Eşim biz bakalım diyor . Ama ben zaten hayatımı pek yaşayamadım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Bu kadar yokluk çektikten sonra kendi paramı kazanıp özgür olacağım bir evreye geçtim ve kaynanama bakarsam birçok yönden kısıtlanmış olacağım. Yardım edin lütfen, bir fikir verin
5 çocuğun içinde sadece eşinizin kabul etmesi normal değil bence 5 çocuk birleşip kayınvalidenize bir yatılı bakıcı tutun derim herkes evinde yaşar kimse kimseyi kısıtlamaz. Ev üstüne ev olmuyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Benim babaannem de yıllardır annemlerle yaşıyor çok zor bir durum.

Ya düşününce bir yere gidecek olsanız kime emanet edeceksiniz? 10 sene yaşasa 10 sene tatile gidemeyecek misiniz? Ne anladım ben eşek gibi çalıştıktan sonra senede üç beş yer gezemeyeceksem. Eve misafir gelse dert, çocuğunuz olsa dert. Siz dışarı çıksanız dert.

Ben olsam sakın sakın büyük konuşmam ama hanımların dediği gibi ortak para bakıcı tutsunlar yemin ederim ki hayatın mahvedersin bin pişman olursun geri dönüşü olsada zor olur hiç bulaşmayın başta derim bana resmen tehtid ile geldiler bakacaksin diye yine boyun eğmedim..

Ya düşününce bir yere gidecek olsanız kime emanet edeceksiniz? 10 sene yaşasa 10 sene tatile gidemeyecek misiniz? Ne anladım ben eşek gibi çalıştıktan sonra senede üç beş yer gezemeyeceksem. Eve misafir gelse dert, çocuğunuz olsa dert. Siz dışarı çıksanız dert.
Gerçekten başlı başına bir dert ya annemler her sene bir hafta tatile gidiyor babaannemi halamlara bırakıyor her gün halamlar arıyor yok annem yemek yemedi yok annem evde düştü. Böyle esir gibi yaşıyorlar onlar yüzünden.

Ya dert dert varya lanet şeyler bazen diyurum ki acaba Allaha ne cevap verecekler bu kadar kötülükle

5 çocuk birleşip bakıcı tutsunlar eve alma sakın. Kocan çok bakmak istiyorsa gitsin kendisi baksın çok kolaydı sanki yaşlı bakm

Merhaba. Kendi ihtiyaçlarını giderecek durumda değil? Kısmıni açar mısınız? Yaşı kaç bir de?
Yaşı 78, yani yemegini yapamaz çamaşır yıkayamaz evle pek ilgilenmez dizleri tutmuyor, bir kolunu da hareket ettiremiyor

Çok yeni evlisin. Eşiniz düşüncesiz. Herkesin karısı kıymetli ben değil miyim diyin yani. Bakıcı tutun. Çok gezmeyi seviyorsa durumu iyiyse gezdiren eğlendiren ozel huzurevleri var. Otel gibi. Onlara bakın. 5 kişi Çok rahat ödersiniz.
İnsanın cinsel hayatı bile kalmaz yapmayın öyle bir sey

Gerçekten başlı başına bir dert ya annemler her sene bir hafta tatile gidiyor babaannemi halamlara bırakıyor her gün halamlar arıyor yok annem yemek yemedi yok annem evde düştü. Böyle esir gibi yaşıyorlar onlar yüzünden.
Annenize üzüldüm. Allah yardımcısı olsun

Yaşı 78, yani yemegini yapamaz çamaşır yıkayamaz evle pek ilgilenmez dizleri tutmuyor, bir kolunu da hareket ettiremiyor
Çok hızlı çökmüş yani 78 çok kötü bir yaş değil. Ben de 90 falan sandım.
Babam 70 yaşında çalışıyor. Anneannem 80 yaşında benim bebeğime yelek örüyor

Back
X