• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil kaynanama bakmalı mıyım

Merhabalar, size benimle ilgili önemli bir soru sormak istiyorum. Öncelikle ben meslek sahibi olan bir memurum. Bu günlere gelebilmek için çok çaba harcadım. Okula giderken otobüs param olmadığı için kilometrelerce yürüdüğümü bilirim. Hiç aile pikniklerine , düğünlere eğlencelere katılmadım, Hayatı çok kaçırdım, üniversiteye kadar hiç şehir dışına bile çıkmadım. Şimdi 2 yıldır eşimle bol bol gezebildigim bir evredeyim. Gel gör ki yakın bir zamandan kayınbabam vefat etti. Kaynanam da hayatı dolu dolu yaşamış Türkiye'deki her yeri gezmiş Rahmetli eşi tarafından çok sevilmiş şiirler yazılmış . Çok detay vermeyeyim ama bencil biri kaynanam pek kimseyi düşünmez. Kendi mutluluğuna odaklıdır hep. Kaynanam şimdi tek kaldı . Kendi ihtiyaçlarını giderebilecek bir durumda değil maalesef. 5 çocuğu var hiçbiri sahip çıkmak istemiyor. Daha önce hepsiyle küsmüş. Kavgalar etmiş onları zor zamanlarında yalnız bırakmış. Eşim biz bakalım diyor . Ama ben zaten hayatımı pek yaşayamadım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Bu kadar yokluk çektikten sonra kendi paramı kazanıp özgür olacağım bir evreye geçtim ve kaynanama bakarsam birçok yönden kısıtlanmış olacağım. Yardım edin lütfen, bir fikir verin
O bakmayacak ki sana baktıracak. Kabul etmek zorunda değilsin. Ancak evladı olarak eşin sorumlu. Kardeşler bir araya gelip kendileri bir yol bulmak zorunda. Bakıcı mı tutarlar, sırayla evlerine alıp mı bakarkar yoksa sağlık hizmeti veren iyi özel bir huzurevine mi yatırırlar onların bileceği iş. Herkes sırt çeviriyor diye onca kişinin sorumluluğunu size yüklemeye çalışmaları haksızlık. Emin olun yıllar sonra tek başınıza baktınız diye kıymetiniz dahi olmaz. Olacak olan giden yıllarınıza olur.

Boyle yaşlılar bakiciyida istemiyor ki
Ortada kalır inadindan
Aynen öyle, zaten 2 yıldır bir bana iyi davranıyor ben ona bakarım diye. İyi bakma kısmı da maddi yardım filan değil yani . Sadece ses çıkarmıyor diyelim evine gittiğimde çok karışmıyor. Diğer çocukları da bak seni seviyor sana değer veriyor , bizi sevmiyor diyorlardı

Çok yeni evlisin. Eşiniz düşüncesiz. Herkesin karısı kıymetli ben değil miyim diyin yani. Bakıcı tutun. Çok gezmeyi seviyorsa durumu iyiyse gezdiren eğlendiren ozel huzurevleri var. Otel gibi. Onlara bakın. 5 kişi Çok rahat ödersiniz.
İnsanın cinsel hayatı bile kalmaz yapmayın öyle bir sey
Aklın yolu bir gerçekten biz bile bu yaşta bunları düşünüyoruz ne diye çocuğumun evini işgal edeyim giderim yaşıtlarımla huzurevinde kalırım

5 çocuk birleşip bakıcı tutsunlar eve alma sakın. Kocan çok bakmak istiyorsa gitsin kendisi baksın çok kolaydı sanki yaşlı bakmak...
Daha önce dönüşümlü bakma gibi bir fikir verdi eşim aşırı bozuldu beni elden ele mi dolaşıracaksınız demişti bakıcı fikrine de sıcak bakmaz

Aynen öyle, zaten 2 yıldır bir bana iyi davranıyor ben ona bakarım diye. İyi bakma kısmı da maddi yardım filan değil yani . Sadece ses çıkarmıyor diyelim evine gittiğimde çok karışmıyor. Diğer çocukları da bak seni seviyor sana değer veriyor , bizi sevmiyor diyorlardı
Diğer çocukları da bak seni seviyor diye önden yolunu yapmışlar herkes çakal olmuş bu devirde 🤭

Yani siz tum gun evde yoksunuz zaten yani ihtiyaclarini karsilayamayacaksiniz nasil baakcaksiniz
Yemeğini çalışsam da yapacam çamaşırlarını yıkayacam , evde duracak muhtemelen. Özel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor

Millet nasıl da çakal ya.

Daha önce dönüşümlü bakma gibi bir fikir verdi eşim aşırı bozuldu beni elden ele mi dolaşıracaksınız demişti bakıcı fikrine de sıcak bakmaz
Ya ay hoşt be. Birinin üstüne mi zimmetlenecekmis

Merhabalar, size benimle ilgili önemli bir soru sormak istiyorum. Öncelikle ben meslek sahibi olan bir memurum. Bu günlere gelebilmek için çok çaba harcadım. Okula giderken otobüs param olmadığı için kilometrelerce yürüdüğümü bilirim. Hiç aile pikniklerine , düğünlere eğlencelere katılmadım, Hayatı çok kaçırdım, üniversiteye kadar hiç şehir dışına bile çıkmadım. Şimdi 2 yıldır eşimle bol bol gezebildigim bir evredeyim. Gel gör ki yakın bir zamandan kayınbabam vefat etti. Kaynanam da hayatı dolu dolu yaşamış Türkiye'deki her yeri gezmiş Rahmetli eşi tarafından çok sevilmiş şiirler yazılmış . Çok detay vermeyeyim ama bencil biri kaynanam pek kimseyi düşünmez. Kendi mutluluğuna odaklıdır hep. Kaynanam şimdi tek kaldı . Kendi ihtiyaçlarını giderebilecek bir durumda değil maalesef. 5 çocuğu var hiçbiri sahip çıkmak istemiyor. Daha önce hepsiyle küsmüş. Kavgalar etmiş onları zor zamanlarında yalnız bırakmış. Eşim biz bakalım diyor . Ama ben zaten hayatımı pek yaşayamadım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Bu kadar yokluk çektikten sonra kendi paramı kazanıp özgür olacağım bir evreye geçtim ve kaynanama bakarsam birçok yönden kısıtlanmış olacağım. Yardım edin lütfen, bir fikir verin
bakımevi niye düşünmüyorsunuz ? 7/24 sağlık hizmeti var sık sık da ziyaret edilir kardeşler toplasın özel bir bakımevine versin ya da bakıcı

Abartılı bir tepki. Anneannem dönüşümlü olarak geziyor hepimizde. Çok mu prens eşiniz bana mı öyle geliyor.
2018 den beri anneannem birkaç ay 3 çocuğunda kalır biraz da evinde kalır. Her yaşlı hemen hemen böyle takılıyor es ölünce

Yemeğini çalışsam da yapacam çamaşırlarını yıkayacam , evde duracak muhtemelen. Özel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor
Yaşlandıkça her yemeğe bir kulp bulacak sizin misafirlerinize bile müdahale edecek planlarınıza müdahale edecek bunlara mental olarak hazır mısınız?

Ne olursa olsun tek Bi kişiyle olmaz
Aşiret gbı kardeş sayısı var herkes sırayla baksın.

Ahahaha bulmuşlar kolay yolunu sakın inanmayın.
Benim babannem var böyle sizin kayınvalideniz gibi Türkiye’de kalsaydım seni ve kocanı seviyor siz alın evinize çocuğun bakıcısının başında durur deyip bana baktıracaklardı şer odağı halacıklarım😅 parasını versinler birini bulup ona baktırsınlar insan eti ağırdır.

Abartılı bir tepki. Anneannem dönüşümlü olarak geziyor hepimizde. Çok mu prens eşiniz bana mı öyle geliyor.
2018 den beri anneannem birkaç ay 3 çocuğunda kalır biraz da evinde kalır. Her yaşlı hemen hemen böyle takılıyor es ölünce
Çok son çocukları zaten küçükken eşimi sevmisler, bir dediğini iki etmemişler. Bunu dile getiriyorlardı sık sık . Ama ben küçükken perişan yaşadım .

Bütün yorumlara imzamı atıyorum. Aç değil açıkta değil eşiniz tek çocukta değil bu kadar çene yapıyorsa kendine bakabilir o merak etmeyin siz

4 kardes en az haftada 1 analarini ziyaret etme bahanesiyle aksamlari size gelecek bunu da dusunun

bakımevi niye düşünmüyorsunuz ? 7/24 sağlık hizmeti var sık sık da ziyaret edilir kardeşler toplasın özel bir bakımevine versin ya da bakıcı
En temizi. Allah elden ayaktan düşürmesin ama olursa ben de kendim için bunu düşünürüm. İki oğlum var ama ilerde kimsenin hayatına müdahil olmak istemiyorum.

Back
X