Geçtiğimiz aylarda ablamın ameliyat olma durumu vardı ben bir hafta kadar izine ayrılacaktım.O sırada arkadaşımında söz olayları falan olacaktı ikisi çakıştı.Ablamın ameliyat tarihine kadar karıştı şu tarih olsun bu tarih olsun.Bende izin alıcam falan diye.İyide neden hep ben sana göre ayarlamak zorunda kalıyorum.Sen bana göre ayarla bir hafta sonra olsun söz ,nişan herneyse.Tabi bunu yüzüne diyemiyorum.İçimden geçiriyorum.Neyseki ablam ameliyat olmadı.Ama arkadaşımı beklesem izin için o da hala nişanlanmadı.Ne garip değil mi kesin olmayan işleri için bile benim izin alacağım günleri erteletmek istiyor.Herşeyi kendisi ayarlamak istiyor
Ben çok sabırlıyımdır aslında ama karşımdaki bencilse kendini düşünüyorsa bende bencil olurum.Zaten istediğim kadar iznimi alıp tatilimi yapıcam kısmetse.Onun lafıyla bir kaç gün içinde dönecek değilim.İster surat assın ister kızsın içinden.Sonuçta herkes önce kendini düşünüyor.Benim takıldığım nokta benim izin süremi hatta başlangıç tarihimi falan ayarlamaya çalışması.Ben onunkine müdahale etmiyorum ama zaten buna müsade etmez.hayret bişey ya
Bugün patronumla konuşup iznimi aldım arkadaşlar.Yıllık iznimin tamamını hayırlısıyla kullanıp gelicem.Arkadaşım dün akşama kadar surat yaptı bende haliyle etkilendim gerildim tüm gün.Sonra açıkça konuştum kendisiyle.Çok tuhaf oldu tabi şaşırdı böyle bir konuşma beklemiyordu.ben sen gidiceksin diye değil başka şeylere sıkılıyorum falan diye geveledi.Bugün normale döndü çaresiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?