• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bencillik değil de ne ?

evlenince olmayacak demesine inanıyomusun yoksa seni oyalamak içinmi söylüyo. diğer niaşnlı olan arkadaşın durumu nasıl nişanlısı ne diyo

Tamam da canım ben zaten sabirlada söyledim bu sefer daha da abarttı. Ne de olsa kızmiyo diyerek.
Konu ne olursa olsun ilişkiye zarar veriyorsa benim evlenceğim kişiyi üzüyorsa ben kendime bir ćeki düzen veririm.benim de beklediğim bu
sen her şeyin söylediğin zaman gerçekleşmesini bekliyorsan ve karşındakinin seninle aynı hassasiyete sahip olması gerektiğini düşünüyorsan böyle üzülmeye devam edersin o zaman..
Sabır denilen şey 2 söyledm 3 söyledim ama olmadı değil sabırla beklemek değişmesi için duayla hoşgörüyle belki 5 ay belki 1 sene .. vaktini bilemezsin . Neyse hakkında hayırlısı olsun

sen her şeyin söylediğin zaman gerçekleşmesini bekliyorsan ve karşındakinin seninle aynı hassasiyete sahip olması gerektiğini düşünüyorsan böyle üzülmeye devam edersin o zaman..
Sabır denilen şey 2 söyledm 3 söyledim ama olmadı değil sabırla beklemek değişmesi için duayla hoşgörüyle belki 5 ay belki 1 sene .. vaktini bilemezsin . Neyse hakkında hayırlısı olsun
Ben bu kadar duygusal bakmiyorum. Iliskiler tek tarafin sabriyla yürüyorsa orda eksik bir seyler vardir. Madem o da sabredicek. O da fedakarlik yapicak.

25 yaşında 26 ya giricek

Sanirim daha halen ergenliğini yaşiyor. Bilemedim. Benim tercih edecegim bir erkek değil fakat tabi sen diyorsan seviyorum, çekerim diye birşey diyemem.

Ancak o 30'undan sonra biraz değişir diyebiliyorum. O zaman çoğu arkadaşlarida evlenmiş olur ve mecburen olgunlaşmiş olur.

Ben bu kadar duygusal bakmiyorum. Iliskiler tek tarafin sabriyla yürüyorsa orda eksik bir seyler vardir. Madem o da sabredicek. O da fedakarlik yapicak.

duygusal değil mantıksal bakacaksak ayrıl o zaman eski konularına da baktım senin ilişkinin mantığa oturur bir tarafı da yok . Neyse daha fazla yorum yapmayacağım

Ben anlaşabildiğim ve beni her türlu rahat ettirebilcek biriyle beraberim. Eminim ki daha iyisi olamaz.
Benim tek derdim bu

ya yorum yazmicam dedim ama şu cümleni ( " beni her türlu rahat ettirebilcek biri") okuyunca DONDUM RESMEN. bu dediğine kendin inanıyor musun adam sana işine bak bilmem ne diyerek bozmuş atmış, dediklerini sallamamış sen halen rahatını düşünüyorsun. ANLAŞABİLDİĞİM diyorsun, daha şu kadarcık konuda anlaşamadığın için dert ediniyorsun maddi yönden rahat etsen ne olur gram değer görmedikten sonra. İÇİN RAHAT OLMADIKTAN SONRA HER TÜRLÜ RAHAT OLSAN NE FAYDA?

Allah yolunu bahtını açık etsin

Pazar günü en kötü 12 gibi kalkıyor olsa neyse ama şimdiden böyleyse gerçekten evlenince beter olur gibi. Farklı illerde olsanız, sen yokken onlarlayım, birlikteyken zamanımı sana ayırıcam dese ve bunu yapsa tamam, ki siz de gayet makul bir istekte bulunuyorsunuz, fazlasıyla rahat da bırakıyorsunuz. 4-5 de gayet geç saatler. Daha erken buluşup daha erken ayrılabilirler.

Eşim de sevgiliyken memleketine gittiğinde 3-4 gibi döndüğü oluyordu arkadaşlarının yanından, yarı şaka yarı ciddi demiştim kilitlerim kapıyı kalırsın dışarıda diye ama evliyken de aynısını yapacak mı bilmiyorum. Umudum var daha erken gelir diye ama bilemiyorum da. :bicak: 3-4 benim için çok geçti sabah 7-8 düşünemiyorum. Bir oyun için size böyle davranmasına değmez. Orta yolu bulabilir. 2 saat erken bıraksa oyunu, 2 saat erken buluşsa oyun gecelerinden bir şey kaybetmezler.

Bu ne sorumsuzluk sen nasılsa oradasın diye? Herkes evine vakitlice gitsin, bu alışkanlığı hakkında iyi düşün evlilik kolay değil. O hayatın içine dalınca hiç olmayan problemler dahi dallanıp budaklanacak çünkü..

Ah cnm ah bugun sabahlara kadar oyun peşinde koşan adam yarın birgün eve gelmez sende acaba nerde diye hayıflanır durursun evlilik bu basit birşey değil kesinlikle bu problemi çözmeden evlenme derim basit bir sorun değil ki bu üstünü örtesin ayrıca daha evlenmeden de bu adamlara normalmiş gibi rahat davranma şansını vermeyin yetişkin bir adamın kankalarıyla sabahlara kadar oyun oynuyor olması pekte normal gelmedi bana

merhaba hanımlar,
düğünüme 4 ay kaldı ve nişanlımla aram açıldı hem de sebebi ne..
daha önceki konularımda da bahsetmiştim, nişanlım haftada ya da 2 hafta da 1 arkadaşlarıyla buluşup oyun oynuyor.
tamam buluşsun akşam vakitlice evine gitsin ama yok. gece 12 den sonra buluşuyorlar gece 3-4..
hadi buna da tamam dedim tamam dedikçe bu süre sabah 7 lere çıktı.
zaten 1 gün pazarımız var. değerlendirelim istiyorum. rahatsızlığımı dile getirdim, olmadı. tatlı tatlı söyledim olmadı, kavga ettik olmadı..
en son nişanlımın ailesindeydik. arkadaşı aradı.
sırıta sırıta, beni çağırıyorlar sabaha kadar orda olurum dedi. ya zaten rahatsız olduğumu biliyorsun, bu ne rahatlık..
neyse ben de kalkıyordum tam, annesine diyordu ki, x benim gitmemi istemiyor anne.
dedim abarttığı için istemiyorum evet. annesi de diyor biz buna şükrediyoruz, önceden hep böyleydi.
kızdım şikayet eder gibi ne yani. şaka yapmış beyefendi.
ve noldu sabah 8 de eve gedi. o gün pazar 3 e kadar uyudu..
tamam gitsin tabiki ama en azından 4e 5e kadar otursun. o da ben de memnun olayım. ama yok.
erken buluşun madem diyorum. biz böyle seviyoruz. biz sabaha kadar oturmayı seviyoruz diyor.
bencillik değil mi bu ? orta yolu bulmuyor.
en son dün çok uykusuz olduğu dile getirdi ve düzenin bozuluyor sabaha kadar oturunca dedim diye kıyamet koptu.
hadi bak işine, bi daha oyun dersen görürsün oyunu, laflar böyle..
gerçekten çok kırıldım. çok uzaklaştım.
ben asla evlilik arifesinde ilişkimi, huzurumu bozmam böyle şeyler için. bir bu konuda bu kadar katı davranıyor.
kaç gündür aramızı bozdu, o lafları söyledi. değer mi sizce

Evlenince de aynı olacak. Katlanabilecek misin bu duruma. Benim eşimin de bilardo alışkanlığı vardı evlendiğimizde. İlk yıllarımız bunun kavgasıyla geçti. Sonra yavaş yavaş koptu o ortamdan. Ama ben istedim diye değil. Zaten erkeklere yapma gitme dedikçe abartarak devam ediyorlar.
aynen ya devam ediyorlar bnm eşim abartmıo ama kesilmioda beni rahatsız edecek şekilde değil arkadaşlarıda abartmamaktan yana zaten eşlerylede ben arkadaşım o yüzden sıkıntı olmuyor

Sen bu adamla evlenecekmisin gerçekten.

Allahın sevdiği kulusun bak herşeyi sana gösteriyor tek tek sen ise bencil mi? Değer vermiyor mu? gibi sorular soruyorsun.

Anneside yüz veriyor. Biz buna şükrediyoruz ne demek? Oğlum yakında evleniceksin düzenini oturt bu şekilde olmaz diyeceğine.

Diğerleri bekar mı? Seninki biraz saf galiba. Emin ol diğerlerinden biri evlense o ortamdan elini ayağını çeker huzurları bozulmasın diye ama senin ki ben erkeğim sen işine bak rollerinde. Yarın öbürgün yalnız kaldığında anlar ama iş işten geçer.

Bence sen evlilik için iyi düşün , hayatın bu adamı toparlamaya çalışmakla gecer.

Sakin evlenme. Şimdiden kendini belli etmiş. Evlenince o bir gece 3-4 gece olur.

10 yıllık evli olan arkadaşım, eşi her gece arkadaşlarıyla kahvede. En son sabaha karşı 4 de eve gelmiş, bayağı tartışmışlar ama adam ertesi gün yine kahvede.

Değişmez bu adamlar sadece sen kabullenmeye başlarsın.
bi ay fln bnm peşimde öyleydi ama arkadaşları zorluyordu kalalım diye ben hiç kızmadım kendi bıraktı bu yöntem işe yarıo ama arkadaşların eşleri kavga gürültü ben kızmıodm bide giderken eşleri bi yerde topluyolardı güvendeydik

eskiden beterse rahata erince de aman evlendik artık deyip de evlenince aynen devam etmesi muhtemelen
ben hep böyleydim diyecek
seni kaybetme korkusu pek de yaşamamış gibi

Back
X