Bencillik mi?

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
İyi geceler KK nın yardımsever kadınları. 34 yaşında bir kadınım. Bir çocuğum var. Farklı sorunlarla eşimle ayrılma aşamasına geldim. Sebepleriyle ayrılma isteğimi belirttim, azıcık sinir krizi de geçirdim. Bir süre depresyonda kaldım. Ne kocamı ne çocuğumu görmek istemiyordum. İkimizin ailesine aynı uzaklıkta diyebileceğimiz bir ildeydik. Salgından dolayı çocuğumuzu düşünerek tayin istemeye karar verdik. Onun ailesiyle anlaşamadığımız için benim memleketime tayin istemeye karar verdik. Ben eşimin ailesiyle hatta sülalesiyle görüşmüyorum artık. Tayin olayı gerçekleşmeden hesap kitap yapıp krediyle evimizi bile aldık. Evin işleri kolaylaşınca eşim hem benim hem ailesinin ısrarıyla kendi memleketine gitti. Ben kızımla ailemin yanındayım. İkimizde çok mutlu ve huzurluyuz. Ben eşimin yokluğunu hiç hissetmiyorum. Ailesi dolayısıyla huzurum dengem bozuluyordu, şu anda çok rahatım. Mesaj atmasa aklıma gelmiyor diyebilirim. Eşimle birlikteyken çok sinirli oluyorum. Şimdi ise pamuk gibi bir insanım maşallah:)
Sorum şu:Kendi memleketimde onsuz bir hayat istemem bencillik mi olur?

Artık enişte ne yaptıysa...
Oyun bağımlısı. O evde köşe yastığı gibi otururken ben ev işi yapıyorum. Çocuk onun yanında olacakken benim peşimde. O yokken her işi birlikte yapıyoruz kızımla. Evdeyken bir işe yarasın istiyorum. Olmayınca sinirleniyorum. İkimiz arasındaki tek sorun bu

Kaynana da toz kondurmuyor. De mi.?

Yani bu biraz çocuğu yapıp evi alıp adami sepetlemek gibi olmuş sanki. Kusura bakmayın gercekten ama.

İkiniz arasında ki tek sorun bu mu ? Ben Ocak 2020 de ki konunuza baktım bence çok daha büyük sorunlar olmuş. İlişki zaten kopmuş gitmiş.

Kaynana da toz kondurmuyor. De mi.?
Öyle diyebiliriz.
Benim her yaptığımı beğenmemesine ses etmemeye alışmıştım ama aileme ettiği laflarda nerde duracağını bilmeyince ve hepsi birleşince kestim attım. Kadın karşıma geçmiş bizim gibi aile olmasa benim oğlum yerinde başkası olsa seninle kimse geçinmezdi, diyor. Düğünde anan anneannen şöyle dedi vs.benim şarteller attı. Oğlınu da al git dedim. Eşime sende boşan kardeşinde boşansın gidin ananızın dizinin dibinde oturun dedim.

Katibin Ruhu arkadaşımıza tek sorun oyun oynaması filan deyince ben de şaşırdım.
Ben şahsen köşe minderi gibi evde oturup, kendisi gibi çalışan karısına ev işleri ve çocuk sorumluluğunu yıkan adama bu soğukluğu çok görmedim.

Ben şahsen köşe minderi gibi evde oturup, kendisi gibi çalışan karısına ev işleri ve çocuk sorumluluğunu yıkan adama bu soğukluğu çok görmedim.
Yani gerçekten hiç halden anlamıyorsa, az da olsa yardim etmiyorsa insan ben yanlış adamla evlenmişim diye bir sorgular yani. Kim ister ki öyle birini yani.

Değilmi zaten bu bile başlı başına bir sebep. Fakat başka şeylerde var birikmişlik artık. Sonuçta koca bir boşluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…