MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Özünde iyi biri diye başlayacağımArtık enişte ne yaptıysa...
Oyun bağımlısı. O evde köşe yastığı gibi otururken ben ev işi yapıyorum. Çocuk onun yanında olacakken benim peşimde. O yokken her işi birlikte yapıyoruz kızımla. Evdeyken bir işe yarasın istiyorum. Olmayınca sinirleniyorum. İkimiz arasındaki tek sorun buArtık enişte ne yaptıysa...
Benim memlejetimden aldık. Buraya tayin isteyeceğiz diye alalım dursun dedik. O ailesini ziyarete gitti. Ben artık gitmeme kararı aldım.Şimdi anlamadım evi nerden aldınız ? O niye geri ailesine gitti ?
Kaynana da toz kondurmuyor. De mi.?Oyun bağımlısı. O evde köşe yastığı gibi otururken ben ev işi yapıyorum. Çocuk onun yanında olacakken benim peşimde. O yokken her işi birlikte yapıyoruz kızımla. Evdeyken bir işe yarasın istiyorum. Olmayınca sinirleniyorum. İkimiz arasındaki tek sorun bu
Yani bu biraz çocuğu yapıp evi alıp adami sepetlemek gibi olmuş sanki. Kusura bakmayın gercekten ama.İyi geceler KK nın yardımsever kadınları. 34 yaşında bir kadınım. Bir çocuğum var. Farklı sorunlarla eşimle ayrılma aşamasına geldim. Sebepleriyle ayrılma isteğimi belirttim, azıcık sinir krizi de geçirdim. Bir süre depresyonda kaldım. Ne kocamı ne çocuğumu görmek istemiyordum. İkimizin ailesine aynı uzaklıkta diyebileceğimiz bir ildeydik. Salgından dolayı çocuğumuzu düşünerek tayin istemeye karar verdik. Onun ailesiyle anlaşamadığımız için benim memleketime tayin istemeye karar verdik. Ben eşimin ailesiyle hatta sülalesiyle görüşmüyorum artık. Tayin olayı gerçekleşmeden hesap kitap yapıp krediyle evimizi bile aldık. Evin işleri kolaylaşınca eşim hem benim hem ailesinin ısrarıyla kendi memleketine gitti. Ben kızımla ailemin yanındayım. İkimizde çok mutlu ve huzurluyuz. Ben eşimin yokluğunu hiç hissetmiyorum. Ailesi dolayısıyla huzurum dengem bozuluyordu, şu anda çok rahatım. Mesaj atmasa aklıma gelmiyor diyebilirim. Eşimle birlikteyken çok sinirli oluyorum. Şimdi ise pamuk gibi bir insanım maşallah:)
Sorum şu:Kendi memleketimde onsuz bir hayat istemem bencillik mi olur?
İkiniz arasında ki tek sorun bu mu ? Ben Ocak 2020 de ki konunuza baktım bence çok daha büyük sorunlar olmuş. İlişki zaten kopmuş gitmiş.Oyun bağımlısı. O evde köşe yastığı gibi otururken ben ev işi yapıyorum. Çocuk onun yanında olacakken benim peşimde. O yokken her işi birlikte yapıyoruz kızımla. Evdeyken bir işe yarasın istiyorum. Olmayınca sinirleniyorum. İkimiz arasındaki tek sorun bu
Bana da tanidik gelmişti bir yerden.İkiniz arasında ki tek sorun bu mu ? Ben Ocak 2020 de ki konunuza baktım bence çok daha büyük sorunlar olmuş. İlişki zaten kopmuş gitmiş.
Bana da tanidik gelmişti bir yerden.
Öyle diyebiliriz.Kaynana da toz kondurmuyor. De mi.?
Bu ilişkide sorun ben miyim peki?Katibin Ruhu arkadaşımıza tek sorun oyun oynaması filan deyince ben de şaşırdım.
Zira oyun oynamayan koca var mı şuan bilemiyorum.Katibin Ruhu arkadaşımıza tek sorun oyun oynaması filan deyince ben de şaşırdım.
Ben şahsen köşe minderi gibi evde oturup, kendisi gibi çalışan karısına ev işleri ve çocuk sorumluluğunu yıkan adama bu soğukluğu çok görmedim.Katibin Ruhu arkadaşımıza tek sorun oyun oynaması filan deyince ben de şaşırdım.
Ben soruna taraf bulmuyorum ama aranızdaki tek sorun köşe yastığı gibi bir köşede oyun oynaması değil diyorum.Bu ilişkide sorun ben miyim peki?
Eski konularım görünüyor zaten. Benim sinirlerimi bozan genel sorun bu. Bunu destekleyen başka sorunlar da var elbet.Katibin Ruhu arkadaşımıza tek sorun oyun oynaması filan deyince ben de şaşırdım.
Haklısınız.Ben soruna taraf bulmuyorum ama aranızdaki tek sorun köşe yastığı gibi bir köşede oyun oynaması değil diyorum.
Yani gerçekten hiç halden anlamıyorsa, az da olsa yardim etmiyorsa insan ben yanlış adamla evlenmişim diye bir sorgular yani. Kim ister ki öyle birini yani.Ben şahsen köşe minderi gibi evde oturup, kendisi gibi çalışan karısına ev işleri ve çocuk sorumluluğunu yıkan adama bu soğukluğu çok görmedim.
Değilmi zaten bu bile başlı başına bir sebep. Fakat başka şeylerde var birikmişlik artık. Sonuçta koca bir boşluk.Ben şahsen köşe minderi gibi evde oturup, kendisi gibi çalışan karısına ev işleri ve çocuk sorumluluğunu yıkan adama bu soğukluğu çok görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?