- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Mesela?Eski konularım görünüyor zaten. Benim sinirlerimi bozan genel sorun bu. Bunu destekleyen başka sorunlar da var elbet.
Yok konular gözükmüyor ben özelllikle baktım. Forumda çoğu kişiye bilmeden yorum yaptım iyi niyetim suistimal edilince artık kontrol ederek yapıyorum yorumlarıEski konularım görünüyor zaten. Benim sinirlerimi bozan genel sorun bu. Bunu destekleyen başka sorunlar da var elbet.
Haftada iki gün kahve veya playstaşon her ne haltsa etkinliği, antrenörlük yaptığı dönemde gecenin bilmem kaçında top toplama bahanesiyle çıkması, gündüz oturup gece 3te dişçiye gitmesi vs. Güven problemi de oluştu zamanlaMesela?
Biraz sorumsuz mu acaba? Az da tembel. Acaba ailesi mi öyle yaptı? Zira benimki de ben itelersem yapar bazı seyleri.Haftada iki gün kahve veya playstaşon her ne haltsa etkinliği, antrenörlük yaptığı dönemde gecenin bilmem kaçında top toplama bahanesiyle çıkması, gündüz oturup gece 3te dişçiye gitmesi vs. Güven problemi de oluştu zamanla
Gece 3 te açık dişçi varmı?Haftada iki gün kahve veya playstaşon her ne haltsa etkinliği, antrenörlük yaptığı dönemde gecenin bilmem kaçında top toplama bahanesiyle çıkması, gündüz oturup gece 3te dişçiye gitmesi vs. Güven problemi de oluştu zamanla
Gece hiç dişçiye gitmedim ama sizinki. Nasıl bi dişçiye gidiyor acaba.. bırakın ne hali varsa görsün Eviniz var evladınız var ailenizde destekse ohhhh böyle hayatım olsun varsın köşe yastığımda olmayıversinHaftada iki gün kahve veya playstaşon her ne haltsa etkinliği, antrenörlük yaptığı dönemde gecenin bilmem kaçında top toplama bahanesiyle çıkması, gündüz oturup gece 3te dişçiye gitmesi vs. Güven problemi de oluştu zamanla
Mesela?
Hastanede nöbetçi varmış. İlaçla geliyor eve.Gece 3 te açık dişçi varmı?
Çocuktan önce birlikte gitmiştik. Gece diş hastanesinde nöbetçi diş doktoru oluyor.Gece 3 te açık dişçi varmı?
Bir yanım bunu diyor, diğer yanım haksızlık mı ediyorum diyor.Gece hiç dişçiye gitmedim ama sizinki. Nasıl bi dişçiye gidiyor acaba.. bırakın ne hali varsa görsün Eviniz var evladınız var ailenizde destekse ohhhh böyle hayatım olsun varsın köşe yastığımda olmayıversin
Emin misin buna?Hastanede nöbetçi varmış. İlaçla geliyor eve.
Geçmiş mesajları açabildim sanırom. Epey konum var:)Yok konular gözükmüyor ben özelllikle baktım. Forumda çoğu kişiye bilmeden yorum yaptım iyi niyetim suistimal edilince artık kontrol ederek yapıyorum yorumlarısizlik değil genel tavrım bu.
Emin olsam içimde şüphe olmaz.Emin misin buna?
Neyin haksızlığı pardon.. siz yaptıklarını çabuk unutmuşsunuz sanırım.. Bence şöyle bi evinizde rahatla bi iki salının eğer eş ve baba profilini oluşturmayı başarıcaksa buyursun gelsin.. ki hiç sanmıyorum.. boşanın demiyorum ama en iyi kararı vericek olan sizsiniz.. gece 3te dişçiye giden insandan pek hayır gelmez ama neyseBir yanım bunu diyor, diğer yanım haksızlık mı ediyorum diyor.
Ne diyeceğimi bilemedim :)Yani bu biraz çocuğu yapıp evi alıp adami sepetlemek gibi olmuş sanki. Kusura bakmayın gercekten ama.
Evet şimdi gözüküyor konular. Arkadaşlar da bakıp daha sağlam yardımcı olur. Hakkınızda hayırlısı bence bencil değilsinizGeçmiş mesajları açabildim sanırom. Epey konum var:)
Yani kalp kırmak istemem. Sadece buradaki yazinla alakali yazdim ama arkadaşlar dogru demis. Insan mutlu edilmek istiyor. Kimse boşu bosuna sogumaz ya eşinden. Bencillik degil.Ne diyeceğimi bilemedim :)
Tayinden sonra birde burda salalım bakalım ne göreceğiz? Ona göre bende yoluma bakacağım.Neyin haksızlığı pardon.. siz yaptıklarını çabuk unutmuşsunuz sanırım.. Bence şöyle bi evinizde rahatla bi iki salının eğer eş ve baba profilini oluşturmayı başarıcaksa buyursun gelsin.. ki hiç sanmıyorum.. boşanın demiyorum ama en iyi kararı vericek olan sizsiniz.. gece 3te dişçiye giden insandan pek hayır gelmez ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?