Bencillik yapmak istiyorum

Merhabalar. Az önce bir telefon geldi. Esimin akrabalarindan. Gelecek olanlar gençler küçük bir de cocuklari var. Şehirler arası yol ustunde bir sehirde oturuyoruz. Bayramda seyranda ya da diger tatillerde gelip gecenler ugramak isteyenler icin dinlenme tesisi gibiyiz ama ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan. Misafiri severim yolcunun halinden anlarım. Yaptığımdan yorgunlugumdan pisman olmam seve seve uykusuz kalırım. Yani normal sartlarda diyelim. Öğretmenim,çalışıyorum. 1 çocuğum 1 bebeğim var ve 3. Ye hamileyim biraz riskli biraz zor geçiyor diyelim.. Henüz akrabalardan bilen falan da yok biraz icimde yasamayi severim. Misafirler kahvaltiya geleceklermiş eşimi aradilar o da planimiz yok,buyrun gelin dedi. Arayan kisi dogum yaptığında aradim sonra görmeye gittik sonra hal hatir sormak icin aradim ama onlardan görmedim. Ben de aramayi kestim. Şimdi bu kisi bekarken geldi agirladik yatılı misafir ettik sonradan da geldi , ilk gelisi degil yani. Benim de inanin evde agirlama istegim yok kahvaltiya gidelim dedim esime. Ne dersiniz hem cocuklar icin uygun hem de bizim icin guzel bir yer. Beni hic arayip sormayan gecenin 10unda geliyoruz diyen insana ben de bencillik yapmak istiyorum gerildim çünkü. Yorulmadan güzelce ağırlamak istiyorum. Haksız mıyım?
Çok haklısınız hamile hamile ne misafiri canım?

Merhabalar. Az önce bir telefon geldi. Esimin akrabalarindan. Gelecek olanlar gençler küçük bir de cocuklari var. Şehirler arası yol ustunde bir sehirde oturuyoruz. Bayramda seyranda ya da diger tatillerde gelip gecenler ugramak isteyenler icin dinlenme tesisi gibiyiz ama ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan. Misafiri severim yolcunun halinden anlarım. Yaptığımdan yorgunlugumdan pisman olmam seve seve uykusuz kalırım. Yani normal sartlarda diyelim. Öğretmenim,çalışıyorum. 1 çocuğum 1 bebeğim var ve 3. Ye hamileyim biraz riskli biraz zor geçiyor diyelim.. Henüz akrabalardan bilen falan da yok biraz icimde yasamayi severim. Misafirler kahvaltiya geleceklermiş eşimi aradilar o da planimiz yok,buyrun gelin dedi. Arayan kisi dogum yaptığında aradim sonra görmeye gittik sonra hal hatir sormak icin aradim ama onlardan görmedim. Ben de aramayi kestim. Şimdi bu kisi bekarken geldi agirladik yatılı misafir ettik sonradan da geldi , ilk gelisi degil yani. Benim de inanin evde agirlama istegim yok kahvaltiya gidelim dedim esime. Ne dersiniz hem cocuklar icin uygun hem de bizim icin guzel bir yer. Beni hic arayip sormayan gecenin 10unda geliyoruz diyen insana ben de bencillik yapmak istiyorum gerildim çünkü. Yorulmadan güzelce ağırlamak istiyorum. Haksız mıyım?
İki türlüsü de lutfetmek bence bencillik değil gönlünüze hangisi uyarsa onu yapın bence

Yaptığınız bencillik değil, kendinizi yıpratmayın. Müsait değiliz de diyebilirdiniz, mecbur değilsiniz. Ama madem eşiniz buyur etmiş bence en güzeli dışarıda kahvaltı. Kendinizi yormayın hiç.
Gelmelerine 2 saat kadar var hala aklımdan acabalar geçiyor vazgecsek evde mi agirlasak diye ama sonra kendiki yigip bitirecegimi biliyorum.

Gayet iyi fikir sonra eve gelir dinlenirler.
Ne farkeder ki.

Bence çok mantıklı.

İki türlüsü de lutfetmek bence bencillik değil gönlünüze hangisi uyarsa onu yapın bence
Valla ben de böyle düşünmek istiyorum artık.
Canına yazık yahu dışarda kahvaltı yapın
Benim de canım var ben de insanımmmm :)
Şimdiye kadar paralamışsınız kendinizi ne oldu?
Sonrasında İlgi bile göstermemişler.
Şimdi değil, sonrasında da bencil olun.
Hiç. Koca bir hiç. Keşke yapmasaydım dememek icin bir kez daha bencil olmalıyım.
Evet dışarı götürün kahvaltıya hesabı ödemeyin mümkünse tuvalet ayağına sıvışın yada yangın hahaâa😀
Çok güldürdünüz beni sabah sabah :KK48::KK48::KK48:
Haklısınız, hatta cok bile.
Kendimi ben de haklı görüyorum :dondurma:
Evet kahvaltı dışarda yapılabilir ve haklısınız da ama bence birden şoka uğratmamak için eşiniz ya da siz önden bildiğimiz ve gitmeyi planladığımız bir kahvaltı mekanı var, sizinle de oraya gideceğiz gibisinden çıtlatma yapsın bana kalırsa.
Hehe önden bi sakinleştirici :KK53:
Dinlenme tesisi olmak da kötü, bence her telefonunu anında açmayın. Ve tabi ki dışarıda kahvaltı yapın, niye o kadar uğraşasınız ki. Ben çok samimi olmasam uğramazdım, yani oraya ihtiyaç için değil o kişileri görmek için uğrardım sevdiğim insanlarsa.
Öncesinde bayramlarda vs görüştüğümüzde cok davet ettik ayrica gelmediler simdi baska niryere gecerken ugrayacaklar.. zorunlu tercih miyiz neyiz anlamadim ki
bu sabah mı geliyorlar
Evet bu sabah gelecekler
Çok tatlısınız, kibar kibar anlatmış sonra da dışarda kahvaltı önerisi vermişsiniz. İçiniz rahat olsun, bir sonraki sefer eşiniz müsait değiliz başka zamana inşallah der olur biter...
:dondurma: teşekkür ederim arayip sormayip bir de emri vaki yapilmasina sinir oldum.
Çok haklısınız hamile hamile ne misafiri canım?
Valla ya birileri de beni ağırlasa o haldeyim gerçekten :KK47:
Ama gelin görün adım "bir çay bile demlemedi" ye çıkar da ben duymam

Sizin yerinizde olan biri icin musait degilim deyip hic gorusmemek de bir secenekti. Siz yine de disarida da olsa bir sekilde kabul etmissiniz. Bir cay demlemedi derlerse desinler simdiye kadar dort dortluk agirladiniz da madalya mi taktilar?

Delimisiniz sormaniz hata ayrica bunun neresin de bencillik olmasi gereken bu zaten.Iki kucuk cocuk ,gebelik,birde calisiyorsunuz caniniza yazik.Ben kucuk cocugu olan heleki calisan bir kadinin evine misafirlige gitmem,gider bir yerde kahvaltimi yaparim,dusuncesizliktir bu ki,samimi de degilmissiniz.

Yetişcekseler daha iyi disarda yemek.
Gelenler zaten belesci dışarda kahvaltı yapmak çok pahalı ben son dakikada olsa arayıp acil isim çıktı derdim kabul etmezdim birde dışarıda agirlacaksin en 200 300 daha fazla bunu degmezler

• Üzgünüm
Reactions: H M
Gelenler zaten belesci dışarda kahvaltı yapmak çok pahalı ben son dakikada olsa arayıp acil isim çıktı derdim kabul etmezdim birde dışarıda agirlacaksin en 200 300 daha fazla bunu degmezler
Ya yapcak birsey yok onceden söylenmediyse sonradan garip olur.
Karsilayabilecek durumdalarsa boylesi uygun olur. Herkes kendine yakişani yapar ;)

Ya yapcak birsey yok onceden söylenmediyse sonradan garip olur.
Karsilayabilecek durumdalarsa boylesi uygun olur. Herkes kendine yakişani yapar ;)
Bu hayatta önceliğim ben ve çocuklarım gerisi ıvır zıvır degmecek insan için ne paramı nede kendimi yormam

Herhalde yani illa evde mi kahvaltı olması lazım? Biraz belli etmek lazım biraz müsait değildik buranın kahvaltısı güzel gibi diye. Onlar da seni aramamış..

Back
X