• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Aldatıldım Herşey boşmuş herşey yalan :((

ben şuan 16 yaşındayım ama etrafımdaki bir sürü aldatılmalara tanık oldum. Ayıp olmazsa bir kaç örnek vermek istiyorum. 19 senelik evli olan bir bayan rahim kanseriydi. kadın kocasına ben anneme gidiyorum diye kandırıp evde saklanmış. kocasıda fırsat bulup bir süre ilişkisi olan kadını evine çağırıp eşinin yatağında en iğrenç şeyleri yapmışlar. bunu gören kadın ne yapacağını falan şaşırmış. sonra ise boşandılar böyle bir sürü bildiğim aldatılmalar var boşandıktan sonra hepsi tıpış tıpış geri dönüyorlar. canım ben senin güçlü bir bayan olduğuna inanıyorum. bunları atlatabilirsin sen üzüleceğine o üzülsün şuan çok zor durumdasındır ne yapacağını bilmiyorsuundur senin için en doğru ve en hayırlısı neyse o kararı vereceğinide biliyorum. gün gelirde çok yalnızım diye isyan etme Allah yanında. gençsin daha eminim o da hatasını anlar.

Canım bence git bi konuş derim ben al karşına içinde ne varsa sakin sakin söyle sinirlenmeden o iyice çıldırır senin o sakin mantıklı konuşmana. İnkar etmesin yaa etmesin allahım ne pişkin adam valla boğasım var:47:

işte göz göre göre boguluyor son çırpınışlarını yapıyor aklı sıra ben şimdi onla nasıl aynı yastıga baş koyarım nasıl.. Millet boşuna boşanmıyormuş

Bu erkekler eşlerinde ne bulamıyorlarda aldatıyorlar hiç anlamıyorum, hayır yani madem sevmiyorsun ve ya istediğin nitelikler onda yok ne diye evlenip hayatıyla oynuyorsun.:20: Hemen o kayıtların çıktılarını al gerekirse hesabını hackle o bilgilere yeniden ulaş(tabi sen söyledikten sonra silmediyse).. Adam resmen gitmiş başkasının yatağında bir kadınla yatmış :19: Hiç aciz kalma, kendini koyverme ve düşün taşın gereğini yap canım..

Allah bildiği gibi yapsın benim canımı çok yaktı. Artık bu evliliğin bi anlamı yok zaten bnim için.

Eşinizin sizi face nine eklememesi baştan saçmalıkmış zaten.
Yazışmaların tarihi vardır.
Eşiniz sizi boşuna eklememiş face ne, rahat rahat onunla bununla yazışmış.
Daha 9 aylık evliymişsiniz, acı.
Eşinizin tavrı ne tam olarak, inkar mı ediyor, önceden mi yaşandı diyor.
Kabullenip kabullenememek size kalmış tabi ki, ama aldatmış.
Allah yardımcınız olsun.

adama bak ya.insan sinir hastası ediyor bu erkekler.
inkar eder hepsi
yok yanlış anladın,yok eskidendi,yok senden önceydi.
bu zırvalıklara doydu kadınlar artık.

ben şuan 16 yaşındayım ama etrafımdaki bir sürü aldatılmalara tanık oldum. Ayıp olmazsa bir kaç örnek vermek istiyorum. 19 senelik evli olan bir bayan rahim kanseriydi. kadın kocasına ben anneme gidiyorum diye kandırıp evde saklanmış. kocasıda fırsat bulup bir süre ilişkisi olan kadını evine çağırıp eşinin yatağında en iğrenç şeyleri yapmışlar. bunu gören kadın ne yapacağını falan şaşırmış. sonra ise boşandılar böyle bir sürü bildiğim aldatılmalar var boşandıktan sonra hepsi tıpış tıpış geri dönüyorlar. canım ben senin güçlü bir bayan olduğuna inanıyorum. bunları atlatabilirsin sen üzüleceğine o üzülsün şuan çok zor durumdasındır ne yapacağını bilmiyorsuundur senin için en doğru ve en hayırlısı neyse o kararı vereceğinide biliyorum. gün gelirde çok yalnızım diye isyan etme Allah yanında. gençsin daha eminim o da hatasını anlar.

Hatasını anlasa ne olucak. Kabul edemiyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum başka birine nasıl dokunabildi nasıl nasıl yaptı bunu :43: :43: :43: :43:

çoğu erkeklerin bu doyumsuz oluşlarından nefret ediyorum evindeki kadınında ne bulamuyosun ki gidip dışardaki kadınlara bulaşıyosun günah tatlı geliyo.zor olacak ama bence boşanın yada affedebilirseniz devam edin yatak muhabbetleri var çok zor kabullenmek ALLAH kimsenin başına böle şeyler vermesin amin. kendinize iyi bakın inşallah herşey yoluna girer siz tarafında.

Eşinizin sizi face nine eklememesi baştan saçmalıkmış zaten.
Yazışmaların tarihi vardır.
Eşiniz sizi boşuna eklememiş face ne, rahat rahat onunla bununla yazışmış.
Daha 9 aylık evliymişsiniz, acı.
Eşinizin tavrı ne tam olarak, inkar mı ediyor, önceden mi yaşandı diyor.
Kabullenip kabullenememek size kalmış tabi ki, ama aldatmış.
Allah yardımcınız olsun.

evet inkar ediyor sen yoktun ozaman diyor ama benim eşimle evliliğim yeni ama 10 yıllık beraberliğimiz var bizim ne kadar önce olabilir ben anlamıyomuyum sanki yalan söylüyor inkar ediyor ama herşey ortada

çoğu erkeklerin bu doyumsuz oluşlarından nefret ediyorum evindeki kadınında ne bulamuyosun ki gidip dışardaki kadınlara bulaşıyosun günah tatlı geliyo.zor olacak ama bence boşanın yada affedebilirseniz devam edin yatak muhabbetleri var çok zor kabullenmek ALLAH kimsenin başına böle şeyler vermesin amin. kendinize iyi bakın inşallah herşey yoluna girer siz tarafında.

bilemiyorum napıcamı çok kötü durumdayım ölsemde kurtulsam bıktım herşeyden bir lokma huzuru çok gördü bana herşeyi mahvetti :((((((((((

evet inkar ediyor sen yoktun ozaman diyor ama benim eşimle evliliğim yeni ama 10 yıllık beraberliğimiz var bizim ne kadar önce olabilir ben anlamıyomuyum sanki yalan söylüyor inkar ediyor ama herşey ortada

Mesajların tarihlerine bakmadın mı canım, eğer seni ikna etmek istiyorsa ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsa
açıp sana göstersin ispatlasın tarihlerini.
Seni face eklememesi zaten mideyi bulandırıyor başta.
Eskiyse zaten tarihlerden belli olur, 10 yıllık ilişkiniz varsa, eskiyse bile en kötü ihtimal, çıktığınız dönemde yaşanmıştır,
buda ne kadar kabullenilir orası da tartışılır. Ama yeni olduğunu düşünüyorum mesajların.

adama bak ya.insan sinir hastası ediyor bu erkekler.
inkar eder hepsi
yok yanlış anladın,yok eskidendi,yok senden önceydi.
bu zırvalıklara doydu kadınlar artık.

Evt bu yalanlara karnımız tok biz kadınlar salak değiliz herşeyinde farkındayız ne kadar yalan söyleselerde hiçbişey gizli kalmıyor herşey çıkıyor bi şekilde Allah önüne getiriyor insanın

Eşim sürekli facebook unu saklardı benden beni eklemiyodu zaten bende herseferinde ne oluyor niye saklıyosun neyi saklıyosun diyodum ben herşeyden süpheleniyomuşum o yüzden saklıyomuş bişey yoksa neyi saklıyosun dedim o öyle benden kaçırdıkça bende ne var diye merak ediyordum haliyle kim olsa merak etmez mi ne oluyo diye bişey varki saklıyo diye düşünüyodum. Bugün yattıgı yerde uyuya kalmış facebook u açık unutmuş bende aldım elime ne var diye mesajlarına girdim bi kaç kızla konuşmalarını okudum ve öyle şeyler yazıyoduki beynimden vurulmuşa döndüm :( beni aldattı sırtımdan vurdu bunca yaşadıklarımız boşaymış 9 aylık evliyim şimdi nasıl güvenirim ona birdaha nasıl. Ne yapacağım ben şimdi hiç mi kimseye güvenemeyeceğiz bu dünyada :43: :2: :43: :43: :43: :43:

Şu internet insanoglunun hayatina girdi gireli birakin iliskileri evliliklerin bile ciddiyeti bozuldu! İntetnetin yararli nimetlerinden yararlanıcağıza hep bir hinliktir şeytanlıktır almıs basini gidiyor:( canım nacizane fikrimi beyan etmek isterim. 9 aylık evliyken başına bunlar geliyorsa, yıllar sonra başına gelebilceklerino tahmin etmek cokta zor degil.. Biraz sert bir cümle olabilir ama malesef ki bunlar gerçekler! Üstelik bir kızlada yaşamıyor bunları emin ol devamı gelcektir.. Bunlar sadece gorebildiklerinin bir kaçı.. Yolun başında senin gururunu düsünmeyen adam sanma ki ilerki yıllarda uzerine titriycek! Bir evlilikte saygı ve güven yoksa o evlilik bugun olmassa, birgun elbet yıkılır kii senin evliligin daha senesini doldurmadan malup başllamış bile.. Allah yardımcın olsun zor bir durum ama bunlarda gereklerin ta kendisi.. Evlilik zor bir kurum 2 yıllık evliyim hetkez sorunlar yasiyor başıma bole bisey gelmis olsa tereddut bile etmezdim.. Bir evlilikte oazsa olmazdir saygı güven varsın olsun aşk geriden gelsin KADıNININ ruhunu gururunu okşayandır gerçek seven.. Sil gözyaşlarinı vee asla çaresiz olduğunu hissetme. Hayyatta herşey bir tecrübe! :29:

Mesajların tarihlerine bakmadın mı canım, eğer seni ikna etmek istiyorsa ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsa
açıp sana göstersin ispatlasın tarihlerini.
Seni face eklememesi zaten mideyi bulandırıyor başta.
Eskiyse zaten tarihlerden belli olur, 10 yıllık ilişkiniz varsa, eskiyse bile en kötü ihtimal, çıktığınız dönemde yaşanmıştır,
buda ne kadar kabullenilir orası da tartışılır. Ama yeni olduğunu düşünüyorum mesajların.

zaten yeni yazılmış ama bana söylemesi yaşananlar eskiymiş bende salağım ya çıktıgım dönemde bile yaşansa mesajda unutamadıgını falan yazıyor bu bile çok acı bişey benim için evt zaten temiz olsa bi durum olmasa beni niye eklemesin millet karısını ekliyor resimlerini bile koyuyor ama benim eşim bizim tek bi resmimizi bile koymadı beni hiç eklemedi

zaten yeni yazılmış ama bana söylemesi yaşananlar eskiymiş bende salağım ya çıktıgım dönemde bile yaşansa mesajda unutamadıgını falan yazıyor bu bile çok acı bişey benim için evt zaten temiz olsa bi durum olmasa beni niye eklemesin millet karısını ekliyor resimlerini bile koyuyor ama benim eşim bizim tek bi resmimizi bile koymadı beni hiç eklemedi

evet oradaki unutamadım lafı çok can yakıcı.
güçlü ol.pişman et.
sürüm sürüm süründükten sonra gelsin karşına,ozaman konuşsun anlatsın.
yani,yanı başında karın varken,nedir bu başka kadın peşine düşmeler.
gerçekten bu neti,bu erkekler başka şey için kullanıyor.

adam seni insan yerine koymamış ki evli olduğu halde uçkurun peşine düşmüş seni evin hanımı değil hizmetlisi yapmış,git avukata direk boşanma davası aç karektersize!çok sinirlendim

canım başına gelenlere çok üzüldüm allah eşini ıslah etsin zina yaptığı için ahirette onun gözlerine erimiş kurşun dökülüp cehenneme atılacak ayette öyle yazıyor tabi allah kararını verecek sen bişey kaybetmedin sakın üzülme o seni ve ahiretini kaybetti bunu bil ve kendini üzme yıpratma şunu merak ettim sen şimdi nerdesin ailenin yanına mı gittin eşin nerde iyiki çocuğun olmamış böyle iğrenç bir adamdan buna şükret en azından:34:

öncelikle napacağınıza karar verin.
ve kaçmakla olmaz eşinizle konuşmanız lazım.
çocuğunuz yoksa affedilir şey değil.
ama çocuğunuz varsa herşeyi gözden geçirmeniz lazım.
9 aylık evlilik sonunda bu yapılır mı diye geçti içimden.
daha 9 ay. canım cicim ayları diye tabir edilen süre içerisinde bunu yapan 15 yıl sonra neler yapar.
üzgünüm ama bunları da göz önünde bulundurun.

yaaaaaaa yeter ama ya artık erkek düşmanı olacam yeter bu nedir yaaaa.....
kurtul canım bundan Allah korkusu kalmamış vicdan kalmamış... internet çapkınları bu ne yaaa..
bende aldatıldım hemde karnımda bebeğimle boşanıyorum artık bu gün yarın ve hayatımı yeniden çizeceğim dua et çocuğun yok...
inan yuva kutsaldır diye ben cok sabrettim bebek diye o mesajlar gözümün önünden hiç gitmedi ...inşallah çoook pişman olur da affettirir diycem ama bilemiyorum cnm inşallah

Back
X