1,5 yıllık ilişkimde yapmadıgım iyilik,taviz,destek,sahiplenme kalmayan ilişkimde bugün beni aldattıgını ögrendim... 6.hissimde hep beni rahatsız eden bişiler vardı tahminim gercek cıktı ve bitti... evlilik hayalleri kurarken
tanısmıyoruz tanıdık degilim, öyle olsa görüsürdük dimi dedim.bende öyle umuyorum dedi.ve ben oldugumu anlasaydı cafeye gitmesine kıl oldugumu biliyor arkadaslrımla dio ama,bana tek te gidiyorum dedi.ben oldugumu bilse bunu konusamazdı :) dogum günümüz aynı gün madem birlikte kutlarız dedim tabi olur dedi,yarın aksam o cafede görüselim dedim nasıl sizi tanıcam dedi beni gördünüz resmimi dedi,telefonlasırız dedim,nosunu istedim verdi benim için yeterince ikna edici tatlım... en basta bi bayanla konusması hataydı,hadi yaptı ben oldugumu caksa ismimi söyler yapma tatlım diyebilirdi,neden demedi,ben arayınca senin oldugunu biliyordum bende seni işlettim demeler,ya ne diyebilir ki zaten,bu aksam buluşcaktık cafede :)) yataktaki ve hali ve koltuktaki kıllar aynıydı pişkinlik yaptıgı baska bişi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?