Bende Aldatıldım :)

damla_38

İçim acıyor :(
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
280
3
46
Ankara
1,5 yıllık ilişkimde yapmadıgım iyilik,taviz,destek,sahiplenme kalmayan ilişkimde bugün beni aldattıgını ögrendim... 6.hissimde hep beni rahatsız eden bişiler vardı tahminim gercek cıktı ve bitti... evlilik hayalleri kurarken

Geçmiş olsun öncelikle ,anladğım kadarıyla evli değldiniz henüz ,sizin cinsel hayatınız var mıydı ,yoksa eleele gözgözemodunda mı oldu bu durum ?

Hakkınızda hayırlısı tabi de gülücük niye var başlıkta sanırım yanlışlık var

Evli olsaydınız belkide acınız 10 kat daha fazla olcaktı ,erkenden bu durumu farkettiğiniz için şükredin geçmiş olsun diyelim ..

demek ki nasip değilmiş , belki bir yerlerde sizin gerçekten eşiniz olmak için bekleyen biri vardır..üzülmeyin hayırlısını dileyin...

bi bendim aldatılmayan bende aldatıldım diye sinirden gülücük kondurdum baslıkta...ewet nasip degilmiş,ewli degildik ama cokkk özeldi hersey...onca olumsuzluk onca zor günlerin ardından bu yakışmadı keske ayrılık konusu bu olmasaydı...tşkler arkadaslar desteginiz için Allah kimseye yasatmasın

Allahin sevdigi kuluymussun demek ki,
evlenmeden once yanlistan cevirmis yoluna.
Haline sukretmelisin cnm.

genelde kendınden çok tavız verenler değer görmez bu size kötü bi tecrübe olsun hayatınıza devam edın evlenmeden aldatıldığınızı öğrendığınıze şükredin

sonra bu adamın yüzüne baksan bi türlüüü bakmasan bi türlü.başbakana demeli idam gelirse şu aldatanlarıda sürsünler bunedir ya...gözümüz arkada kalmaz bari

Haklısınız kızlar sahte bi facebook hesabı alıp karsınızdakini deneyin derim bu kadar kolay yutacagını sanmamıstım...hep süphem vardı inkar ediyordu ewinde yatagında buldugum sac kılında bile... ama artık içim biraz daha rahat artık emin oldum,ikilemde olmak cok kötüü,yıpratıyor insanı

canım benim üzülme sana bunu yapan elbet bigün daha beterini yaşar
kendi yoluna bak en azından evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermiş Allah
güçlü ol kaybeden sen değilsin bunu sakın aklından çıkarma..

zararin neresinden donseniz kardir bence rabbimin iyi kuluymussunuz ki gormussunuz ya bide bunlar evliyken yasansaydi rabbim esirgesin? uzulmeyin arkadasim yol verin gitsin siz degil o kaybetti

tşkler kızlar Allah razı olsun sizlerden destekleriniz için...siyah beyaz canım içimde ona karsı hep bi tedirginlik vardı,evinde yatagında farklı sac kılı buldum yazın ve bayramdan sonra,fikri olmadıgını bilmediğini dısardan geldiyse yaptı iyice kıllandım olaya inkar durumu yani,dedektifle konustum 4 günlüğüne 3200 tl istiyor dedim 4 günde cıkmaz durum vazgectim.dün gece sabahladım facebook hesabi actım,farklı ısım vs.... bikac erkek ekledim göstermelik sonra bu salagı ekledim.düstü agıma tabi:) bu kadar kolay olacagını beklemiyordum, neyse nasılsınızdan basladım konusturmaya,bikac dk sonra tanıdık birine benziyorsunuz diye kıllandı beni aradı,arkadasımın ge3ldigini dısarı cıkacagımızı söyledim inandı... gectim face basına yeniden :) sagdan kendimi baskası gibi göstererek farklı kelimeler secerek benim kullanmadıgım bu inandı ve telefon numarasını aldım,bu aksam görüsecektik :)) bingo dedim bunu aradım tatlım napıon diye :) ve demek aranıyorsun dedim inkar etmeler yok beni tanımıs onun için o da benle dalga gecmiş :) dedim baska nasıl kendini savunabilirsin ki bu cvbı bekliyordum. bozulmalar kızmalar sanada bu yakısırdı dedim yolun acık olsun,sen inanmak istedigine inanıyorsun dedi yooo dedim kapattık teli...bi kac esyam ondaydı almaya gittim,bi kac tabak kırdım :) mutfakta... anahtarını attım esyalarımı alıp cıktım evinden...aradım giderken efendim askım dedi telefonda askımmı dedim :) esyalarımı almaya gidiom,bitiriyormusun bizi dedi,sen bitirdin biraz onurlıu olda kabul et yaptım arandım yuttum diye dedim,bagırdı teli kapadım...ses yok cıkar elbet...

yap tatlım kelimelerini farklı kullan anlamasın,kesin ve net cözüm...iyice emin ol, vakit ayır canım.kendin ve içindeki ikilem için :18:

Bir şey söyleyeceğim ama kızmayın lütfen.
Ortada aldatma sayılabilecek bir şey göremedim.
Neden mi; aynı şekilde ben de bir üyeliğe cevap verdim.
Özellikle telefon numarasını istedim, güya görüşeceğiz.
Ben hakikaten bir arkadaşımın şaka yaptığını veya sevgilimin denediğini düşünerek böyle davrandım.
Ha sonuç mu, yabancı bir adammış.
Ama niyetim aynı sevgilinizin dediği gibiydi...
Yatağında bulduğunuz saçlar, gözüme daha çok ispat gibi geldi bana.
Tabi bu arada sizinle konuşurkenki üslubu da çok önemli, bir anda sevgi sözcükleriyle mi konuştu yoksa temkinli miydi?
İlişkisi olup olmadığı hakkında açıklama yaptı mı?

tanısmıyoruz tanıdık degilim, öyle olsa görüsürdük dimi dedim.bende öyle umuyorum dedi.ve ben oldugumu anlasaydı cafeye gitmesine kıl oldugumu biliyor arkadaslrımla dio ama,bana tek te gidiyorum dedi.ben oldugumu bilse bunu konusamazdı :) dogum günümüz aynı gün madem birlikte kutlarız dedim tabi olur dedi,yarın aksam o cafede görüselim dedim nasıl sizi tanıcam dedi beni gördünüz resmimi dedi,telefonlasırız dedim,nosunu istedim verdi benim için yeterince ikna edici tatlım... en basta bi bayanla konusması hataydı,hadi yaptı ben oldugumu caksa ismimi söyler yapma tatlım diyebilirdi,neden demedi,ben arayınca senin oldugunu biliyordum bende seni işlettim demeler,ya ne diyebilir ki zaten,bu aksam buluşcaktık cafede :)) yataktaki ve hali ve koltuktaki kıllar aynıydı pişkinlik yaptıgı baska bişi degil

insanı şüphe kadar yiyip bitiren başka bir şey yok ya
dedğin gibi en başta bi bayanla konuşması hata

ben siz derken kıllanıp aradıktan sonra sen diye hitap etmeye basladı :) aranmasıda bi ispat, benim için yeterli tatlım. telefonu kapattıktan sonra daha rahat oldu konusması.bunu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…