hastalandı ballı karabiberlermi hazırlamadım,pijamamı almadım,gecen gün ayagı üsümüş gittim yün coraplar aldım daha neler neler...ne hediyeler,ne iyi niyetler...degdimigözlerim şişti aglamaktan haketmedim onca emeklerime sahiplenmeme karsı,psikolojisi bozuldu onu ben toparladım.amannn degmedi işte Allaha havale ettim
1,5 yıldır tatlım
az degil tatlım, tşk ederim bitanem haklısın,hep duygusal ve anaç olmaktan kaybedios :113:
ben bu deneme olayını yeni görüşmeye başladığım bir insanda denemiştim belki yanşlıştı ama bende kızla görüşmek istedi die diil yalan söledi die bitirmiştim. zaten fake bi hesabım vardı yıllardırda arkadaşlarım ve ben tarafından kullanıldıı için fake gibi diildisabahın köründe kalkıodu kızla nette görüşmek için banada yalan sölüodu yok öğlen uyandım falan die o kadar aptal oluolarki anlatamam. bende kızın hesabından görüşelim dedim. randevulaştıkları günde bende görüşmek istedim bana bir yalanlar yok işi varmış kuzeni gelmiş şuymuş buymuş. saf gibi gitti. kızın numarası olarakta arkadaşımın numarasını vermiştim arkadaşım konuşmuştu telefonla tabi iice güvendi kıza buluşmaya gitti. beklettik baya sonrada aradım azıma geleni söledim. bida beni aramaya yüzü bile olmadı bence denenmesi gereken bir numara bu herkese tavsiye ederim :)
çok verici olmamak lazım ilişkide
benim bahsettiğim kişi de benden yemek- evi toplamam vs taleplerinde bulundu ama bi kere yaptım mı sor hayır :)
peki ben ne yaptım o arkadaşları gelicek birlikte yiyeceğiz diye yemek yaparken uyudum :)
ortalığı daha da dağıttım, o işlenirdi ben film izlerdim
arkadaşı taşındı yanına yardıma gitmedim
zaten bişeylerden rahatsızdım içimden de gelmedi
tabi benimki de usta çapkınlardandı baya zekiydi normalde erkekler açık verir yok bu asla vermedi
ama ben ondan daha zekiydim ahahaha:))
sen de evlenmeden bu kadar verici olma bence ilişkilerinde
yani bi önce tanı gör ondan sonra o da verici olursa sana sen de karşılığını verirsin
az da çıkmamışsınız ama iyi saklamış kendini demek ki
anladığım kadarıyla sorunları da varmış
bırak öyle iğrenç ilişkilerde sürünsün süründüğünü gözünle görüceksin emin ol
ben gördüm mesela.
kendine de kızma o senin kişiliğin elbet seni hak eden biri çıkıcak karşına
yaptıklarını sen olduğun için yaptın ona yapmak için değil
yani emeklerine üzülme bu senin ne kadar emek verebilen biri olduğunu gösterir ki bu da kötü bişey değil
bazen böyle değmeyen kişiler denk geliyor ama anlayıp hayatımızdan çıkarıyoruz ne yapalım biz de insanız kanabilirz ama kabullenmiyoruz bu da bişeydir
ben bu deneme olayını yeni görüşmeye başladığım bir insanda denemiştim belki yanşlıştı ama bende kızla görüşmek istedi die diil yalan söledi die bitirmiştim. zaten fake bi hesabım vardı yıllardırda arkadaşlarım ve ben tarafından kullanıldıı için fake gibi diildisabahın köründe kalkıodu kızla nette görüşmek için banada yalan sölüodu yok öğlen uyandım falan die o kadar aptal oluolarki anlatamam. bende kızın hesabından görüşelim dedim. randevulaştıkları günde bende görüşmek istedim bana bir yalanlar yok işi varmış kuzeni gelmiş şuymuş buymuş. saf gibi gitti. kızın numarası olarakta arkadaşımın numarasını vermiştim arkadaşım konuşmuştu telefonla tabi iice güvendi kıza buluşmaya gitti. beklettik baya sonrada aradım azıma geleni söledim. bida beni aramaya yüzü bile olmadı bence denenmesi gereken bir numara bu herkese tavsiye ederim :)
kendine salak deme kızmada sen bi ilişki yaşadın ve kendin gibi yaşadın kendine yakışan şekilde davrandın. o aptalmışki değerini bilmeyip o kadar emeği sevgiyi ziyan etmiş başka şeyler aramış. senin için sonuna kadar rahat olsun elinden geleni en doğru biçimde yaptın o kendi aptallığına yansın. öbür tarafta allaha hesabını o vericek girdiği günahla.. üzülme ucuz atlattığına sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?