Bende Aldatıldım :)

Çok teşekkür ederim kızlar verdiginiz destekleriniz için,Allah hepimizin gönüllerine göre versin,İyilerle karşılaştırsın...

evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın canım şükret kurtulduğuna sevin
insan emeklerine acıyor ama evlendikten sonra çocukla bu durumu yaşasan çok daha fazla üzülürdün
herşeyi baştan görmen daha iyi olmuş

Valla geçmiş olsun diyelim.Bnde yaşadım bunu acısı en çok üç gün sürer unutur gidersin.Eğer salya sümük dönmek istediğini söylerse şu alıntı cümleyi hatırlat derim ve sakın ha taviz verme! 'senin beni salak yerine koymanla benim seni adam yerine koymam aynı şeyler , sonuçta ikimizde olmadığımız yeri yadırgıyoruz'...de ve sus sadece:)

Yapmayacaksın işte herşeyine koşmayacaksın. Karnı aç diye düşünmeyeceksin... Bak ne oluyor? Kendini birşey sanıyor. Şükür ki insanlar evleniyor, çocukları oluyor, seneler geçiyor ve ancak öğreniyor. 1,5 sene az değil ama en azından harcanacak yıllara olmadı olan... İnşallah karşınıza sevginizi hakeden biri çıkar.

valla helal olsun sana senın yerınde olupta hala yalanlarına inanan salaklar var sen hiç degılse zekıymışsın yememışsın.emın ol sana bunları yapandan çıkar bıyerlerınden ynısını onada birileri yapıcaktır.verdigin emekler emın ol yerde kalmıycak ben buna inanırım hep sen olması gerektıgı gibi davranmışsın emın ol ve kendını suçlama eger böle oldugunu bilseydın böle davranmazdın sen gayet normalsın tatlı o.şerefsizlık yaptı sana senı o kaybetti o üzülsün sen sakın üzülme belki şuan senı anlıyorum için acıyı emeklerıne verdıgın degerlere ama yanlız bunları yaşıyan sen degılsınkı çogunluk fazlasıyla var bıl bunu degmıcek biriymiş unutucaksın daha kolay olucak her acı bir tecrübedir hayatta bu tecrübeler gün gelıcek işine yarıycak bir daha inanmıycakısn bu erkek milletıne takiiiii senı hak eden biri çıkana dek sevgiler

bu arada ona öyle güzel ders verırdımkııııııı evini başına yıkardım onun rezıl ederdım onu mahalleye 3.5 tabak çanak kırmakla bırakmazdım onu namussuz herıf çok sinirlendim bak şimdi

bende facesının sıfresını kırmıstım feyk bı msne actım ve ole seneryo cızmıstımkı ınandı ama facesındekı erkek arkadaslarıyla konustugu msjları ve kadınlara yazdıgı msjları gorunce en buyuk ıspat onlar oldu ve surataı bır tokat gıbı vurdum oda aynı senın kı gıbı ınkar ettı yapmadım aldatmadım dıye palavralar hıkayeler doktu yok benım yaptırdımı anlamısta falan yaaa salakmıyız bızzz resmen enayı yerıne koyyor sonrada yapmadım dıye pıskınce cevap verıyor bukdaraına pes ıste...

canım öncelikle geçmiş olsun benim konumu okudunmu bilmiyorum ama ben 8 yıllık ilişkiden sonra evlendim ve 15 günlük gelinken aldatıldığımı öğrendim, 2 kez şans verdim ama uslanmadı şimdi durumumuz mahkeme aşamasında...Diyeceğim şu ki yolun başındasın evlenmeden gördün sakın affetme yoksa bu tip insanlar evlenincede değişmiyor sonra yanına kalan yıkılmış hayaller oluyor...Bırak gitsin ve yeni bir sayfa aç kendine

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum kızlar,destekleriniz için... ewet hayat bir tecrübe keleklerle ugrasıos işte degmeyenlerle... kaybedenler aglasın dimi..iyi insanları kaybetmek salaklıktır,akıllı olan kaybetmezdi dimi,ben Allaha havale ettim zaten,rabbim görüyor biliyor herseyi... evet 1,5 yılım bosuna gitsede evlenmeden anladım ögrendim durumu,içimi kemiren bişi kalmadı artık,cünki eminim,emeklerim bosa gitsede ben gibisini bulacagını sanmıyorum ki söylerdi ( ama yinede aldatıldım :)) bir daha deger vermek yok bunlara :))

üzgünüm tatlım senin adına Allah bundan sonra iyilerle karsılastırsın,gecmiş olsun diyim,ne ş...... bunlar yaaaa

tanısmak ıcın can atan bır kıza hayır dıyecek bır erkek tanımıyorum ben daha .

en mülayim olanı bıle boyle bır yemı asla kacırmaz canım .evet nahoş ama erkekler

boyle canım .hangı erkek red cevabı ceker kı ?

hanı erkek arkadasınız sanal ortamlarda dolanıp kız arasa ,evet bu adam aldatıyordur .

ama kendısıne ısrarla tanısmak ıcın gelen bır kıza hayır dıyebılecek bır erkegın oldugunu

sanmıyorum ben .kısacası boyle numaraları cok gereksız buluyorum .cunku gorecegınız

tablo bellıdır ,durduk yere keyfınızı kacırmaktan baska bırsey degıl

Son düzenleme:

ayni evde yasadigi halde suc üstü yakalamamissa napayim ayni evde oturmayi arkadasim

bu arada konu sahibi arkadas:
ayni evi paylastiginiz halde sen arkadasini nasl suc üstü yakalamadin hic?
madem sactan kildan süphelendin, bir kac gün isin varmis gibi uydurup ortadan kaybolup izleseydin ya

kadınlar hisseder hissediyorsa vardır bişey illaki vardırrrrrr..canım seni çok iyi anlıyorum yaşayan anlar ancak bu duyguyu..neyseki evlenmeden görmüşsünn yoksa çok geç olabilirdiii..

Her türlü planı programı yapıyorlar,
organize ve seri yalanlar söylüyorlar ve
belki bir süre 4 ayak üstüne düştüm,
eldekinden olmadan bak ne işler beceriyorum diye ego şişiriyorlar ama
bizdeki şu 6. hisle baş edemiyorlar,
edemezler arkadaş...

hımm iyide aynısını bırı bana yapsa terslerım,erkekler işlerıne geldıgı gıbı davranıo bu haksızlık be tatlım ve evındekı kıllrda cabası

tatlım aynı evde yasamıyoruz bende anahtarı var,arada bende onda kalıyordum sadece,evını temızlerken yatağında 1 saç,halıyı süpürüp temızlerken aynı sactan bı kac kıl daha buldum,bilmiyorum nasıl girmıs dedı,dısardan yada üstümden bı yerlerde otururken bulasmıtır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…