bende ameliyat oldum

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
2 saat once ameliyattan ciktimm kendimi iyi hissettigimde ayrintilari yazicam
20141217_123028.webp
kizlar 8.30 da ameliyathaneye alindim 9 a dogru narkozu verdiler narkoz verilirken sol kolum uyustu gozlerimi kapadim gitmisim uyandigimda beni konusturmaya calistilar bilincim yerinde dedim :) cok guzel uyudun ve uyandin dediler.doktorada burnum guzel oldumu diye sordum. Ilk ciktigimda burnum cok sizliyodu surekli burnum burnum dedim agri kesiciyi bekledim suan iyiym agrim az sizlama var yani ilk ciktigimdada basim agrimiyodu ama burnumun ucu sizliyodu o gecti sukur.sonra odaya geldim surekli buz koydu annem ve sevgilim ama yavastan morarmaya basladim lavaboya gittigimde basim donuyo ama aynaya baktigimda goruntu beni memnun etti masallah diyeyim yani boyle cikali 4 saat oluyor allah utandirmasin bidahada bylr biseye mecbur etmesin

Son düzenleme:
gecmis olsun cnm allah utandirmasin insallah cok cokkk begenecegin bir burun cikar o atelin altindan benim durumuma dusmezsin

bende hiç morarma ve şişlik olmadı çok güzel görünüyorsun şuan morarma falan yok inşallah içine sinen bişeyler olur :)

gecmis olsun cnm allah utandirmasin insallah cok cokkk begenecegin bir burun cikar o atelin altindan benim durumuma dusmezsin

hic morarmamissin ve fazla da sis gorunmuyosun gayet guzel masallah

bende hiç morarma ve şişlik olmadı çok güzel görünüyorsun şuan morarma falan yok inşallah içine sinen bişeyler olur :)
kizlar tesekkur ederim cok iyisiniz umarim mutlu olucsgim sevecegim bir burnum olur aynadaki goruntumu sevdim smdiden aman nazar degmesin.doktorum suana kadar allah seni kahretsin diyen hastam olmadi hic dedi hatta anestezi uzmanimi bile o ameliyat etmis 6 ay olmus ve burnu cok hos gozukuyodu

Canım benim hiç kafana takma bende pazartesi 10.30 gibi ameliyat oldum 2. Günüm bugün ilk gün akşama doğru çürük gibi yemyeşil morardı yüzüm dün daha açıldı bugün gözümün altında bi kaç benek dışında morarma yok sadece çok az şişlik var ağlamışım da gözüm şişmiş gibi düzelir yani geçmiş olsun allah utandırmasın alçımız çıkınca allahım biz ne hata yaptık demeyiz inşallah :)

Canım benim hiç kafana takma bende pazartesi 10.30 gibi ameliyat oldum 2. Günüm bugün ilk gün akşama doğru çürük gibi yemyeşil morardı yüzüm dün daha açıldı bugün gözümün altında bi kaç benek dışında morarma yok sadece çok az şişlik var ağlamışım da gözüm şişmiş gibi düzelir yani geçmiş olsun allah utandırmasın alçımız çıkınca allahım biz ne hata yaptık demeyiz inşallah :)
Gecicegini biliyorum da iste :) cok tedekkur ederim canim allah utandirmasin bizi

yok cnm bu morarma degil gayet iyi gorunuyosun bide beni gorseydn gozlerimin alti simsiyah mor karisimi biseydi masallahin var

:KK45::KK45: GEÇMİŞ OLSUN ÖNCESİ VE SONRASI
FOTOLARI GÖREBİLİRMİYİZ İLERLEYEN ZAMANDA

Fikir açısından iyi olur

Çok geçmiş olsun.
Morarma gece yarısına doğru daha da artıcak endişelenme ve o zaman şişmeye başlayacaksın.Kendini nasıl hissediyorsun ?

:KK45::KK45: GEÇMİŞ OLSUN ÖNCESİ VE SONRASI
FOTOLARI GÖREBİLİRMİYİZ İLERLEYEN ZAMANDA
Fikir açısından iyi olur
Tesekkur ederim.Tabiki paylasicam herkese fikir olsun
Çok geçmiş olsun.
Morarma gece yarısına doğru daha da artıcak endişelenme ve o zaman şişmeye başlayacaksın.Kendini nasıl hissediyorsun ?
tesekkur ederim evet basladi iyice morarmaya midem bulaniyor hafiften birazda agrim var

Yarın şişlikler başlayacak hafif hafif . Basın yüksekte yat

Back
X