Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ucuna işlem yapıldıysa normal canımBurnumun ucu cok sizliyor normal mi ??
Acik ameliyat burun ucundada islem var benim ikinci günüm bende avatar gibiyim çok kötü yüzümBurun ucuna işlem yapıldıysa normal canımkapalı mı oldun sen açık mı ? Benimde bugün 3. Günüm morluklar bitti ama göz çevrem avatar gibi şiş
Yarın da sabret. Yarından sonra inmeye başlayacak.evde misin ?Acik ameliyat burun ucundada islem var benim ikinci günüm bende avatar gibiyim çok kötü yüzüm
Evdeyim yarin tamponlarim alinicak bu ne kadar kotu bir surecmis kendimi cok kotu hissediyorum kamyon carpmis gibiYarın da sabret. Yarından sonra inmeye başlayacak.evde misin ?
Evdeyim yarin tamponlarim alinicak bu ne kadar kotu bir surecmis kendimi cok kotu hissediyorum kamyon carpmis gibi
Bu morluk ve sislikler ne zaman gecicekk ??
Umarim oylr olur kotu hissediyorum cok kotu pisman oldum diyebilirim siz ameliyat oldunuz mu resimleriniz var miGüzelleşmek zor bir süreçtir merak etmeyin morluk ve şişlikler 7-8 günde tamamen geçiyor ve sonra o halde olan benmiydim diye hayret ediyorsunuz insan vücudu çok enteresan bir şey çok çabuk kendini topluyor .
çok saol canım ameliyattan ilk ciktigimda burnum sizladi daha sonra aksama kadar cok iyiydim guldum konustum hatta buraya yazdim ama gece ve sabah cok berbat bir haldeydim serumla 3 tane parol verdiler hic bi ise yaramadi eve geldim bu sabah biraz muz yiyip majezik aldim majezikle daha iyi oldum birazda olsun uyuyabildim sis yerlerim agrimiyo sadece hafif bi baski var ama burnum sizliyoçok geçmiş olsun fotoğrafta öyle görünce içim gitti ağrın oldumu çok??
Umarim oylr olur kotu hissediyorum cok kotu pisman oldum diyebilirim siz ameliyat oldunuz mu resimleriniz var mi
umarim bende mutlu olur bugunleri atlatip unuturum resimlerine bakicam smdiOldum canım bende bu süreçten geçtim.Hatta 9 aralıkta oldum çok daha yeni 10 gün olmuş burnumda bantlarım var hala :) Şişliklerin dahada artacak ama endişelenme aşağıya inmeye başlayacaklar.Ve görüceksin ki o şişlikler öyle hızlı geçiçek ki 7-8 güne kadar bir şey kalmayacak.Bende yüzüm o haldeyken pişmanım diyordum ama şimdi değlim.
Bu arada albümde fotom var dün çektim :)
Tesekkur ederim aslinda ben resimdeki halimden sikayetci degilim benim problemim burnumla burnum aciyor ve cevremdeki insanlardsn benim gibi tepki duymadim sanirim ben hassasim su donemi atlataym pismanmiyim degilmiyim o zaman soyluycemGeçmiş olsun, ameliyat olmayı düşünüyordum ama senin resimlerden sonra, zor olurum biraz![]()
Işin aslı tek korkum tampon çıkarılırken ne olacağıydı ama senin resimler bayağı korkuttu beni. Canın acısını ben burdan hissettimTesekkur ederim aslinda ben resimdeki halimden sikayetci degilim benim problemim burnumla burnum aciyor ve cevremdeki insanlardsn benim gibi tepki duymadim sanirim ben hassasim su donemi atlataym pismanmiyim degilmiyim o zaman soyluycem
Işin aslı tek korkum tampon çıkarılırken ne olacağıydı ama senin resimler bayağı korkuttu beni. Canın acısını ben burdan hissettim
Inşallah beğenirsin, sonuç çektiğin acıya değer
Peki 2 sene Darbe almaması gerektiği doğru mu?Herkes tamponların çıkarılma anından korkuyor.
Ama eminim ki kimse benim kadar korkmuyordur.:)
Canım çok tatlıdır ama yinede canım acısada istediğim şeyi ağlaya sızlaya yada dişimi sıka sıka yaparım.
Ama tampon çıkarma anı düşündüğünüz gibi değil can yakmıyor, gerçekten korkulcak bir şey yok.
Çıkarılırken tamponlar genize kadar gittiği için hoş olmayan bir his oluyor çekilirken ama kesinlikle acımıyor ki çıktığında ben bu tamponlar varken yaşıyormuydum diyorsunuz :)
Gerisi doya doya nefes almak :)
Valla iki sene mi bilmiyorum ama doktorum bana ilk bi kaç hafta burnunu koru dedi.Şans işte daha akşamı burnumu yeğenimin başına çarptım sızıdan başka bir şey olmadı.Tabi evdede bi kaç sakarlığım oldu.Peki 2 sene Darbe almaması gerektiği doğru mu?
Benim istediğim şey estetik değil aslında.Valla iki sene mi bilmiyorum ama doktorum bana ilk bi kaç hafta burnunu koru dedi.Şans işte daha akşamı burnumu yeğenimin başına çarptım sızıdan başka bir şey olmadı.Tabi evdede bi kaç sakarlığım oldu.
Ama dikkat etmek lazım tabiki dediğim gibi iki senemi bilmiyorum ama iyileşme süreci içinde dikkat etmekte fayda var zira feci bir sızı oturuyor burnunuza:)