bende ameliyat oldum

Benim istediğim şey estetik değil aslında.
Bi 10 yıl önce burnumu kırdım, nefes almakta zorlanıyorum, yapısını değişmeden kırığı düzeltsinler istiyorum. Sizinkiler kadar acır mı ki yinede :))
Muhtemelen aci olucaktir cunku benimde egrilik vardi o duzeltildi burnumu kirmislardir fazla olarakta kemer torpulenmis ve uc hafif kaldirirmistir zamanla daha iyiyim ama cesaret istiyor estetik goruntuten once benimde amacim nefes problemimde bu yuzden kbbye oldum

Muhtemelen aci olucaktir cunku benimde egrilik vardi o duzeltildi burnumu kirmislardir fazla olarakta kemer torpulenmis ve uc hafif kaldirirmistir zamanla daha iyiyim ama cesaret istiyor estetik goruntuten once benimde amacim nefes problemimde bu yuzden kbbye oldum
geçmiş olsun canım benimde aynı problem var kemik eğriliği ve kemer :mad: sen atlatmışşın inşallah çook güzel olur:) aacaba tamamen eski haline dönmek toparlanıp ne kadar zamanı alıyo?

geçmiş olsun canım benimde aynı problem var kemik eğriliği ve kemer :mad: sen atlatmışşın inşallah çook güzel olur:) aacaba tamamen eski haline dönmek toparlanıp ne kadar zamanı alıyo?
Tesekkur ederim insallah guzel olur uzun bir surec malesef ama agrilarin dinmesi bir iki haftayi bulur tamamen iyilesmesi burnun oturmasi falan o bir yili buluyormus

Tesekkur ederim insallah guzel olur uzun bir surec malesef ama agrilarin dinmesi bir iki haftayi bulur tamamen iyilesmesi burnun oturmasi falan o bir yili buluyormus
gerccekten uzun bi süreçiş ben işten fırsat bulamıyorum maalesef yaa mayıstada dugunum var mart gıbı olıyım diyorum son care ama 2 ayda toparlanamamaktan korkuyorum :(

gerccekten uzun bi süreçiş ben işten fırsat bulamıyorum maalesef yaa mayıstada dugunum var mart gıbı olıyım diyorum son care ama 2 ayda toparlanamamaktan korkuyorum :KK43:
Mayista dugunun varsa bir an once ol sonra dugun fotograflarina bakip mutsuz olma sonucts herkeste farkli gelisen bi surec

sanırım haklısın çok tesekkurederimm :) burnunun son güzel halini bekliyorum :)

Benim istediğim şey estetik değil aslında.
Bi 10 yıl önce burnumu kırdım, nefes almakta zorlanıyorum, yapısını değişmeden kırığı düzeltsinler istiyorum. Sizinkiler kadar acır mı ki yinede :))

Septoplasti ameliyatları yapılıyor.burun yapısı değiştirilmeden sadece kemik kırığına içerden endoskopik müdahele yapılıyo.açık ameliyat değil.süreç sadece 3 4gün zor.sonrası normal morarma şişme yok denecek kadar yok.rinoplasti gibi değil yani.tavsiyem septoplasti ameliyatlarini araştirin burun formunuzu değiştirmek istemiyosanız.yada sadece görüntüden rahatsızsanız dolgu işlemlerini deneyin.bu arada ben semptum deviasyonu+et+kemik eğriligi+sinüs+rinoplasti oldum.küçükken ciddi bi kaza geçirip burun formumu zamanla kaybediyordum nefes almayı geçtim.kalp ritmi ve akciğerler nasıl bu tempoda çalısabilmiş diye doktorlar şok.bu durumda mecburiyetten olmak zorunda kaldım.kimse bu ameliyatları olmak mecburiyetinde kalmasın inşallah..sonuçta görüntü ve yaratılıştaki ifadenizi kaybediyorsunuz.memnun olmayanlar için diyecek hiçbişeyim yok.fakat herşeyden önce kendinizle barışık olup doğdugunuz gibi ölmeyi amaçlarsaniz hayat size hiç olmadigi kadar güzel gelir.herkese çok geçmiş olsun.

Burnumun ucu cok sizliyor normal mi ??

Sızlama bende de var.telaş edip doktoruma sordum 1yıl tam oturma ve iyileşme.olur arada endişelenme dedi.bende bazen nabız atışı gibi kanatlardaki kıkırdaklar bile atıyo tık tık diye.anlıyorumki iyileşme.sizdede ara ara ucu ağrıyabilir bazen kemik veya burun kökü ya da sırtı.çok normal tam iyileşme 1seneye kadar sabır inşallah.bişey olursa yine bilgilendirirseniz çok iyi olur.ben bu site olmasaydı çok ciddi kafayı yerdim.tecrubeli olarak size yardim ederiz.çok geçmiş olsun

Çok iyi görünüyo bu halinden bile belli çok iyi olacaği canim allah acil şifalar versin çok iyi geçecek süreç rahat ol.kendine iyi bakip iyi besle güçlenmezsen toparlanip ödem atılmasında sıkıntılı geçebiliyo oyüzden dikkat et kendine. Bide eski burnunun yapısı nasıldı? Göz kapakların şişmiş kemerli eğri ve ucu aşağı doğru bariz belli bi burun yapisi miydi burnun?

sanırım haklısın çok tesekkurederimm :) burnunun son güzel halini bekliyorum :)
Alcilarim ciksin sisliklerim insin hemen paylasicam resimlerini
Sızlama bende de var.telaş edip doktoruma sordum 1yıl tam oturma ve iyileşme.olur arada endişelenme dedi.bende bazen nabız atışı gibi kanatlardaki kıkırdaklar bile atıyo tık tık diye.anlıyorumki iyileşme.sizdede ara ara ucu ağrıyabilir bazen kemik veya burun kökü ya da sırtı.çok normal tam iyileşme 1seneye kadar sabır inşallah.bişey olursa yine bilgilendirirseniz çok iyi olur.ben bu site olmasaydı çok ciddi kafayı yerdim.tecrubeli olarak size yardim ederiz.çok geçmiş olsun

Çok iyi görünüyo bu halinden bile belli çok iyi olacaği canim allah acil şifalar versin çok iyi geçecek süreç rahat ol.kendine iyi bakip iyi besle güçlenmezsen toparlanip ödem atılmasında sıkıntılı geçebiliyo oyüzden dikkat et kendine. Bide eski burnunun yapısı nasıldı? Göz kapakların şişmiş kemerli eğri ve ucu aşağı doğru bariz belli bi burun yapisi miydi burnun?
burnum aynen boyleydii

Eklentiler

• 20141217_075923.webp
    20141217_075923.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 165
  • 20141217_075813.webp
    20141217_075813.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 160
  • 20141217_075758.webp
    20141217_075758.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 163
Tampon hic aci veren bir islem degilmis dun alindi tamponlarim ve cok rahatladim canimda yanmakla yanmamak arasindaydi
Işin aslı tek korkum tampon çıkarılırken ne olacağıydı ama senin resimler bayağı korkuttu beni. Canın acısını ben burdan hissettim:KK23:
Inşallah beğenirsin, sonuç çektiğin acıya değer

Dörduncü günüm agrim sizim kalmadi kizlar tamponlarin cikmasiyla cok sukurr

Eklentiler

• 20141220_152944.webp
    20141220_152944.webp
    22 KB · Görüntüleme: 164
Şimdi nasilsin canm geçmiş olsun
Tesekkur ederim cok sukur sikayetlerimin hepsi gecti yarin alcim alinicak tum acilar tampon alinana kadar hatta doktorum bile tamponlari alirken ameliyatin smdi bitti bundan sonra iyilesme sureci demisti.insanlari cok korkuttum ama bir kac gun gecince rahatliyorsunuz kizlarr

Tesekkur ederim cok sukur sikayetlerimin hepsi gecti yarin alcim alinicak tum acilar tampon alinana kadar hatta doktorum bile tamponlari alirken ameliyatin smdi bitti bundan sonra iyilesme sureci demisti.insanlari cok korkuttum ama bir kac gun gecince rahatliyorsunuz kizlarr

Çok geçmiş olsun, çok güzel bir yüzün varmış, daha güzel olacaksın inşallah. Yarın resimlerini yüklersen çok seviniriz :)

Valla iki sene mi bilmiyorum ama doktorum bana ilk bi kaç hafta burnunu koru dedi.Şans işte daha akşamı burnumu yeğenimin başına çarptım sızıdan başka bir şey olmadı.Tabi evdede bi kaç sakarlığım oldu.
Ama dikkat etmek lazım tabiki dediğim gibi iki senemi bilmiyorum ama iyileşme süreci içinde dikkat etmekte fayda var zira feci bir sızı oturuyor burnunuza:)

Seninki de çok güzel olmuş canım, doktorun kimdi? Ay böyle sapık gibi herkese aynı şeyi sorup duruyorum :)

Back
X