gecmis olsun cnm allah utandirmasin insallah cok cokkk begenecegin bir burun cikar o atelin altindan benim durumuma dusmezsin
hic morarmamissin ve fazla da sis gorunmuyosun gayet guzel masallah
kizlar tesekkur ederim cok iyisiniz umarim mutlu olucsgim sevecegim bir burnum olur aynadaki goruntumu sevdim smdiden aman nazar degmesin.doktorum suana kadar allah seni kahretsin diyen hastam olmadi hic dedi hatta anestezi uzmanimi bile o ameliyat etmis 6 ay olmus ve burnu cok hos gozukuyodubende hiç morarma ve şişlik olmadı çok güzel görünüyorsun şuan morarma falan yok inşallah içine sinen bişeyler olur :)
Canım benim hiç kafana takma bende pazartesi 10.30 gibi ameliyat oldum 2. Günüm bugün ilk gün akşama doğru çürük gibi yemyeşil morardı yüzüm dün daha açıldı bugün gözümün altında bi kaç benek dışında morarma yok sadece çok az şişlik var ağlamışım da gözüm şişmiş gibi düzelir yani geçmiş olsun allah utandırmasın alçımız çıkınca allahım biz ne hata yaptık demeyiz inşallah :)Eki Görüntüle 1339944 malesef morariyorum arkadasslar
Gecicegini biliyorum da iste :) cok tedekkur ederim canim allah utandirmasin biziCanım benim hiç kafana takma bende pazartesi 10.30 gibi ameliyat oldum 2. Günüm bugün ilk gün akşama doğru çürük gibi yemyeşil morardı yüzüm dün daha açıldı bugün gözümün altında bi kaç benek dışında morarma yok sadece çok az şişlik var ağlamışım da gözüm şişmiş gibi düzelir yani geçmiş olsun allah utandırmasın alçımız çıkınca allahım biz ne hata yaptık demeyiz inşallah :)
çok geçmiş olsunnn
cok tesekkur ederim insallahh morarmam daha cokyok cnm bu morarma degil gayet iyi gorunuyosun bide beni gorseydn gozlerimin alti simsiyah mor karisimi biseydi masallahin var
Tesekkur ederim.Tabiki paylasicam herkese fikir olsunGEÇMİŞ OLSUN ÖNCESİ VE SONRASI
FOTOLARI GÖREBİLİRMİYİZ İLERLEYEN ZAMANDA
Fikir açısından iyi olur
tesekkur ederim evet basladi iyice morarmaya midem bulaniyor hafiften birazda agrim varÇok geçmiş olsun.
Morarma gece yarısına doğru daha da artıcak endişelenme ve o zaman şişmeye başlayacaksın.Kendini nasıl hissediyorsun ?
Rica ederim umarım çabuk atlatırsınTesekkur ederim.Tabiki paylasicam herkese fikir olsun
tesekkur ederim evet basladi iyice morarmaya midem bulaniyor hafiften birazda agrim var
Insallah canmRica ederim umarım çabuk atlatırsın
Medicapark kbb uzmani muhammed pamukcuyaKime oldunuz
Tesekkur ederimmmCanm cok gecms olsun
sisliklerim basladi gozlerim zor aciliyorrYarın şişlikler başlayacak hafif hafif . Basın yüksekte yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?