bende ameliyat oldum

Tesekkur ederim cok sukur sikayetlerimin hepsi gecti yarin alcim alinicak tum acilar tampon alinana kadar hatta doktorum bile tamponlari alirken ameliyatin smdi bitti bundan sonra iyilesme sureci demisti.insanlari cok korkuttum ama bir kac gun gecince rahatliyorsunuz kizlarr
Evet 1 haftaa biraz sabırļi olmamiz gerekicek galiba benim de ameliyatim 1 ay sonra insallah. Umarım senin de hem sağlık gem de görüntü olarak istediğin olur mutlu olursun

Çok geçmiş olsun, çok güzel bir yüzün varmış, daha güzel olacaksın inşallah. Yarın resimlerini yüklersen çok seviniriz :)
Çok teşekkur ederim canim benim o senin guzelligin.Bugun gidicem ve aldiricam artik o alciyi.Eger moral bozucu bir seyle karsilasirsam yuklemeyebilirim ama buyuk bir ihtimalle sizlerle yeni bir konu acip paylasicam takipte kalin :KK55:

Evet 1 haftaa biraz sabırļi olmamiz gerekicek galiba benim de ameliyatim 1 ay sonra insallah. Umarım senin de hem sağlık gem de görüntü olarak istediğin olur mutlu olursun
Tamponlarin alinana kadar biraz aci cekeceksin nerden oldum bu ameliyati keske olmasaydim gibi laflar ediceksin.3 gun sonra tamponlarin alininca rahatliycaksin ve iyilesme donemine giriceksin artik.Zorlandiginda bir seyler merak ettiginde burdayim ozelden burdan istedigini sorabilirsin cunku inssnin destege cok ihtiyaci oluyor.Umarim rabbim utandirmaz bugun beni tek istegik bu

Back
X