• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende artık anneyim doğurdum :)......

snookie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2007
1.499
129
163
Ankara
herkese merhaba kızlar evet uzun süredir gelemiyordum nedenide malum 10.12.2007 de kızım dünyaya geldi belki hatırlayanınız vardır son dönemlerde sıkıntılıydım idrarda protein yükselmesi ve yüksek tansiyon çıkınca dr um 20 günüm olmasına rağmen doğumu gerçekleştirdi çok şükür kızımda bende iyiyiz biraz küçük doğdu cadım ama şimdi iyi maşallah. Sezeryanla doğum yaptım bu yüzden annemde kaldım bana gözü gibi baktı canım annem Allah herkese anneliği tattırsın yavrularını bağışlasın şimdilik bu kadar yine gelirim evimdeyim artık kızımın resminide koyarım bir ara... Bu arada süper bir dr um var eğer Ankara da olupda gitmek isteyen olursa yardımcı olurum...

gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün.bende annemin yanında doğum yapıcam ben ankarada oturuyorum ama annemler tekirdağda.senin dr ismi nedir hangi hastanede görev yapıyor.ne olur ne olmaz bilgim olsun

gözün aydın canım allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olur inşallahhhh

Gözünaydın:)) Geçmişler olsun Allahtan analı babalı sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını, tabi şansının da bol olmasını dilerim,darısı bizlere...

Gözün aydın canım,
allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza inşallah

Back
X