Bende Ayrıldım :(

umarım hakkında hayırlı olan olur.allah doğru yolu ,doğru şekilde bulmana yardımcı olsun.
kaynanadan bahsetmişken benimki nişan günü nişan bohçasını gerdiinde bi yannış anlama yüzünden bohçayı beğenmediyseniz geri götüreyim diye ablama sormuşş .)
sanki getirdiklerini beğendiğimden hala boça evimde duruyo zannetmeyin nişanlıma olan aşkımdan hala bizde ama daha ikine getirdiine bikere açıp bakmadım gerçi benim seçtiğim iç çamaşırı dışında bişeyde getirmemişt

canım biraz da evlilik telaşı sarmış bence seni :( bence nişanlınla aranda sorun yoksa bir kere daha düşünebilirsin bu kadar fevri karar verme :(

Galiba en doğru kararı verdim çok sıkıldım nişanlımın ailesinin sorumsuluklarından ve nişanlımında bu sorumsuzluklara hep bir kılıf uydurmasında :14:
eğer ufak tefek sıkıntılar ise pes etmeyin....(sadece ilk msj.ı okudum)çiftler genelde nişanlılık döneminde bozuşurlar.bunun nedeni ne sizsiniz ne de sevdiğiniz....işin içine aileler giriyo,her kafadan bir ses çıkıyo,herkes en iyisini bildiğini iddia ediyo,siz ikinizi daha çok toy görüyolar,bazen fikir danışmaya dahi gerek duymuyolar(ana-baba/kayınvalide/kayınpeder daha kıdemli evliler ya,prof. ilan ediyolar kendilerini bu konuda)derken adetler,ihtiyaçlar,kız tarafı yapar oğlan tarafı yapmalı gibi bi sürü ıvır zıvır giriyo işin içine...sizler fark etmeden baskı altına giriyorsunuz ve kimseyi üzmek istemiyorsunuz bu konuda.biri hem annesini hem sevgilisini memnun etmeye çalışıyo diğeri kapris yapıyo ya da o da aynı görevi üstlendiği için sevdiğine karşı doluyo.sonuç?-kavga!şüpheye düşülüyo ardından,acaba hep mi bööleydi de ben mi yeni görüyorum?ya evlendikten sonra da bööle devam ederse vs. vs. inanın,bunu her çift yaşamıştır.kimi daha az kimi daha çok...ama işin içine aileler girmeye başladığı vakit,hiç birşey eskisi gibi olmuyo....siz evlenene kadar ve hatta siz balayına çıksanız bile bu tantana sürüyo.sonra herkes eski haline dönüyo tekrar.bu yüzden tekrar diyorum:eğer ki aşılamayacak bir sorun değil ise,DİRENİN!

helal olsun valla ilerde boşanıp 2 katı acı çekmendense şimdi çekmen daha doğru canım destekliyorum kararını

Son düzenleme:

onların ilgizlikleri biryere kadar üzdü beni ama baktım nişanlımda onları koruyor toz kondurmuyor baktımki onlar ömür boyu yakamızda olcak ve nişanlım buna dur demeyecek :58:

iyi yapmissin canim ne anakuzusuymus ya boyle ailesinin yaptiklarina toz kondurmayan adamlara sinir oluyorum :47:

tum yazdiklarini okudum yorumumu duzeltiyorum simdi canim...
senin yerinde olsam bu isi burada birakmam, yani nisani atsam bile mutlaka kayinvalidemi ararim sizin ne zorunuz var bugun ceyiz serilecek yakinda dugunumuz var siz gelmiyorsunuz bile...ne yapmaya calisiyorsunuz? evlenmemizi istemiyorsaniz acik acik soyleyin oglunuzu zorla almiyorum deyin...
karin agrilarini ogrenin...
baktiniz sadece kiskancliksa hemen bitirmeyin derim...
ama nisanlinizin kulagini iyice cekin, ailenin bu tur tavirlarina saygi gostermemi susmami hic bir zaman bekleme benden, eger bir daha boyle bir sey olursa yuzumu bir daha goremezsin evli olsam bile ceker giderim gozum bir seyi gormez, seni bile diye konus ve nisanlinin ailesine karsi olan iliskinde surekli annesini babasini korumaktan vazgecmesini yoksa bu isin burada bitecegini sabrinin atstigini da ekle...

boyle konusmalar yap bakalim sonra ne olacak???
elini cabuk tutmalisin bu konuda cunku dugunun cok yakin..
gozunu karartip evlenirsin sonra da pisman olursun mazallah...
bosanmaya kadar varir is cok kotu olur...

Son düzenleme:
Ilerde boşanmaktansa şimdi ayrılman iyi olmuş tabi kızgınlıgın geçince dönmezsen iyi...hayatta 1 kere karar ver bence bu hayat senn üzülmene izin vermeee:))

Galiba en doğru kararı verdim çok sıkıldım nişanlımın ailesinin sorumsuluklarından ve nişanlımında bu sorumsuzluklara hep bir kılıf uydurmasında :14:

hayırlısı olsun aşabılecegız seyler ise mücadele etsedın keşke yada ettınmı bılmıyorum ama belkı düzelirdi

canım bence bu kadar acele karar verme.
birbirimizi seviyoruz diyorsun. biraz daha düşün bence.
nişanlın işin ciddiyetini anlamıştır. bir kere daha konuş onunla.
gerçekten seviyorsa seni kaybetmemek için çaba gösterecektir.

Ben çok merak ettim ya, son durumlar ne ki... Bize hep bildir bari.Ağlar tabi Yaaa gözü korktu maymunun :49:

Son düzenleme:
:47: Geçmiş olsun canım....Onların istediği de buymuş demek ki hiç üzülme...Allahtan erken davranmışsın yat kalk dua et....Öyle ailelere sinir olurum ne adidir onlaarrrr kendi kızlarına toz kondurmazlar ama sinirlendim valla

Yat kalk dua et verilmiş sadakan varmış senin için inşallah hayırlısı olur

canım son durum nedır ayrılık kesınlestımı...
bana sorarsan en dogrusunu yapmıssın ne demek ya tatıl planları yapılıyor sen evlendıkden sonra senın basına gelmelerı yenı evlı cıftın basına kım gelıyormusda onlarda sneın tepende bıtecekler gelınımız bıze hızmet edecek oglumuzun evı der gıbı
eyer bı cıkar yol bulamamıssan ve son care olarak da bu ınsanları hayatından cıkarmayı bulmussan bence en guzel kararı vermıssın benımde etrafımda bı alay nısanı olupda dugune gun sayan genckızlar var ooo oooo onları bı gorsen mıllet gelınlerını el ustunde tutuyor guzelım ınankı degmez ıste sende bahtındanmı sansındanmı boyle bı aıleye dek gelmıssın ama daha kımler kımler var emınımkı daha yasında gencdır bence hıc aglama yanı aglayacaksanda hıc degılse bu sekıl agla yarın daha kotu seylere aglamakdansa sansında bahtında acık olsun ıns bundan sonrası daha ıyı daha guzel hıc degılse kadır kıymet bılen ınsanlarla karsılasırsın onemlı olan senın varlıgıının degerı onların gozunde

niye bu kadar sorumsuzlar anlayamadım çok saçma yani sonuçta o sizin oğlunuz azcık özenin cnm ya hayırlı olan bu dur umarım en kısa zamanda atlatır mutlu olursun allah yardımcın olsun cnm

aslında istenen gelinim güyaa ama bende anlamadım :14: nişanlım üveymi acaba diye düşünmeye başladım artık :14:

şunu öğrendim ben eğer bir şeye ya da bir olaya çok sinirlenmişsen bir hareket ya da davranış için tekrar oturup düşünmeli doğru mu yanlış mı yapıyorum diye kendi kendini sorgulamalı.ani verilen ya da sinirle verilen kararların %60-70 i pişmanlık olabiliyor ileride.umarım böyle bir pişmanlık yaşamazsın.senin için hayırlısı..

zararın neresinden dnersen kardır evlenipte ayrılacagına hiç olmasın daha iyi koca mı yok

Back
X