• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende ayrildim..

anatolia35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
155
14
66
İzmir
Ayrilma kararini verdim.. Bu sehre geleli bir hafta oluyor, bi haftadir ne yiyorum ne iciyorum ne uyuyabiliyorum, karnim sürekli agriyor..

Bana ve aileme yapilanlar diz boyuydu artik, en son "ben erkegim sen kadinsin, ayagini denk al lafimdan cikma, bende seni mutlu ediyim" dedi esim, tam bu sekilde olmasada, bu manada söylendi.. Olmadi, konumu bilenler benim adima zaten sevinirler, ama icimde anlatamadigim bir duygu var..
Bütün esyalarimi topladim geldik baba evine, insan cok üzülüyor herseye.. hicbirsey demedi esim, bende sadece "yazik oldu" dedim, oda "gercekten yazik oldu.. baskasiyla mutlu olabilecigini bilsem keske.." dedi, bende "beni düsünme, köyden (kücümsemiyorum) birini getirip evlenirsin istedigin gibi davranir, olmazsa annenle evlenirsiniz mutlu mesut yasarsiniz" dedim, cikti gitti odadan..
fazla birsey olmadi, bu iste..

annem kiziyor simdi, ben sana dedim zamaninda diye.. neyse.. hayirlisi buymus demekki..

eşini kendi eşime benzettim. ben de ona hep köyden biriyle evlenirsin derim kızdıkça.

bence eşin pişman olup özür dileyecek.

Konularınızı en basından beri izliyor ve çok üzülüyordum açıkcası. Nihayet en dogru kararı vermissinz. Evet yuva yıkmak kolay degil, evet iciniz acıyacak, yüreğiniz yanacak belki. Ama zamanla hafifleyecek acınız, bir de bakmışsiniz gecmis gitmiş. Ama bu evliliğe devam etseydiniz, her gün yanacaktı canınız. Sadece sizin cabanızda yürüyordu evliliğiniz zaten. Ama unutmayın, tek kanatlı kuş uçamaz...

eşini kendi eşime benzettim. ben de ona hep köyden biriyle evlenirsin derim kızdıkça.

bence eşin pişman olup özür dileyecek.

bana da öyle geliyor,inşallah yanılmayız,erkekler ilk başta umursamazlar ama kafalarına dank ettikçe bişeyler dönmek için çareler ararlar,bence bir müddet sen de kafanı dinle,zamana bırak,herşey yoluna girecek inşallah:6:

valla nedendir bilmem ne zaman kocasından ayrılmış bir bayan görsem yada duysam kalkıp kadının alnından öpesim gelirrrr. hep takdir ederim kocasından boşanabilmiş kadınları...çünkü bir kadın olarak bu kararı vermek ve arkasında durmak o kadar zor ki ... tebrik ettim ben seni bacım konularını bilmiyorum şimdi göz atcm:27: inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

eski konularınıza şöyle bir baktım.kısacık evliliğinizde ne çok şey yaşamış ve yıpranmışsınız.zararın neresinden dönseniz kardır demek istiyorum.daha çok gençsiniz bundan sonra mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur inşALLAH.

umarım seni hak edecek insanlarla karşılaşırsın bundan sonra
bazı arkadaşlar geri döner eşin af dileyecek demişler hoş dilese yaşanılanlar yapılanlar nasıl silinecek zor
boşanmanın hayırlısı olur mu deseler bi zaman önceye kadar olmaz derdim ama artık hayırlı olsun diorum
eminim en kısa zamanda atlatacaksın değerli ve güçlüsün çünkü..

Ayrilma kararini verdim.. Bu sehre geleli bir hafta oluyor, bi haftadir ne yiyorum ne iciyorum ne uyuyabiliyorum, karnim sürekli agriyor..

Bana ve aileme yapilanlar diz boyuydu artik, en son "ben erkegim sen kadinsin, ayagini denk al lafimdan cikma, bende seni mutlu ediyim" dedi esim, tam bu sekilde olmasada, bu manada söylendi.. Olmadi, konumu bilenler benim adima zaten sevinirler, ama icimde anlatamadigim bir duygu var..
Bütün esyalarimi topladim geldik baba evine, insan cok üzülüyor herseye.. hicbirsey demedi esim, bende sadece "yazik oldu" dedim, oda "gercekten yazik oldu.. baskasiyla mutlu olabilecigini bilsem keske.." dedi, bende "beni düsünme, köyden (kücümsemiyorum) birini getirip evlenirsin istedigin gibi davranir, olmazsa annenle evlenirsiniz mutlu mesut yasarsiniz" dedim, cikti gitti odadan..

annem kiziyor simdi, ben sana dedim zamaninda diye.. neyse.. hayirlisi buymus demekki..

Çok özür dilleyerek yazıyorum ama sizin adınıza sevindim.Şu K.K da en çoksinirlendiğim eşlerden birtanesiydi eşiniz.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Henüz mahkemeye vermediniz sanırım ama kafanızda tamamen bitirebildiyseniz bundan sonra geri dönecek olsanızda eşinize kendinizi ezdirmeyeceğinizden eminim.

Çok özür dilleyerek yazıyorum ama sizin adınıza sevindim.Şu K.K da en çoksinirlendiğim eşlerden birtanesiydi eşiniz.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Henüz mahkemeye vermediniz sanırım ama kafanızda tamamen bitirebildiyseniz bundan sonra geri dönecek olsanızda eşinize kendinizi ezdirmeyeceğinizden eminim.

bazılarının hakaret eden,söven,aldatan,sapık,kişiliksiz kocalarının hint kumaşı olma durumu var ya.bu tarz şeyleri kabul eden benim deyimimle ezik kadınlara iyi bir örnek oldu konu sahibi arkadaşımız.hiç bir şey dünyanın sonu değildir ve herkes mutlu olmayı hak eder.

hicbirsey demedi esim, bende sadece "yazik oldu" dedim, oda "gercekten yazik oldu.. baskasiyla mutlu olabilecigini bilsem keske.." dedi, bende "beni düsünme, köyden (kücümsemiyorum) birini getirip evlenirsin istedigin gibi davranir, olmazsa annenle evlenirsiniz mutlu mesut yasarsiniz" dedim, cikti gitti odadan..

Noktayı sen koyduğun için... En çok üzülen de eşin olacak...
Asla tahmin etmediği bir şeyi yaptın..
Hiç terkedilmemişti ki...
Dahası onun annesi vardı, kurallar koyan.. Hayatını düzene koyan.. Hiç acı da çekmemişti bu yüzden...
Haydi şimdi annesi, evladının yüreğini alıp ellerine soğutsun... "Ben erkek anasıyım!" diye kurum kurum kurunsun...
Haydi şimdi annesi, acısını dindirsin, "Ağlamayacaksın, yasak!" deyip kurallar koysun...
Annesi, odasına girsin de, ikinci bir nefes olsun, evlilikte alıştığı gibi.. Yapabilir mi?
Yerini bilmeyen bu kadına "Allah'tan layığını diliyorum"...

Evladını gerçekten yürekten seven "Yuvasını yapar", Evladını yalnızca kendi için seven "Yuvasını yakar"
Allah, erkek evladlarının yuvasına göz dikmiş, huzur kaçıran tüm kayınvalidelere, en başta seninkine "Kaldıramayacağı dert versin" inşallah...

Sen.. Sakın üzülme...
Çünkü kaybetmedin ki...
Sadece ne kazandığını bilmeyecek kadar yolun başındasın...
Rabbim sana kuvvet versin.. yeni kapılar açsın...
Ailenin hakkı, Allah'ın rızası için yaptığın bu işe, mevlam kat be kat hayır ile dönsün inşallah...

Daima duamdasın,
Sevgiler

ben açıkcası üzüldüm..nedense,genelde boşanma kararlarında üzülüyorum..elbette kimse boşanmak için evlenmez ama keşke şartlarınız farklı olsaydı ve devam ettirebilseydiniz..Allah hakkınızda hayırlısnı versin..

ayrılmaya karar verebilmene ve bunu başarabilmene hayran kaldım....
zaman herşeyin ilacı demek kolay herkese burdan ama işte iş kendimize gelince tükeniyo o cesaret o zamanı atlatma düşüncesi...
en hayırlısı olsun hakkında....
senin kadar cesur olabilmeyi çok isterdim...
allah bundan sonra çok mutlu etsin seni...

Her ne kadar üzücü bir durum olsa da ben senin adina sevindim, konunu hic bilmiyordum ama actigin konulara girip göz attigimda, yok artik dedim. Ne kadar cok bunaltici olay ile karsilasmissin.
Bir evlilik yürümüyorsa bosanilmasi en mantikli cözümdür, sürdürmekse ölüm. Bu hatayi yapmamana gercekten sevindim.
Hayatinin daha mutlu ve huzurlu olacagina inan.
Esin cok pisman olacaktir, sense cok mutlu.
Gercekten hayatta yasanacak daha güzel günler olmali, senin yasadiklarini kimse cekemezdi.

Kendine cok iyi bak!

Canım allah sabır versin.. Bende ayrılıyorum senin gibi.. 13 günüm kaldı dava günüme bir yandan gelsin bir an önce bitsin bu iş diyorum ama dava günü ne yapıcam onu da bilmiyorum.. çok zor ama sevmeyi değer vermeyi hak edenlerle olmak gerekir diye düşünüyorum benim ona verdiklerimi haketmiyorsa bir adam kendimi toparlarım karşıma beni hakeden çıkarsa eğer ona adarım dünyamı.. Bir de şu var tabii kime güveneceksin... Çünkü büyük bir güven problemiyle bırakıyorlar insanı.. ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam dicez belki belkide iyi olan bir çok insanın hakkında yanlış yargılara sahip olcaz.. Bilemiyorum.. Çok zor.. Çok güçlü olmak gerek.. Ben 20 günü aşkın süredir ailemdeyim daha onlar da dahil olmak üzere kimse görmedi ağladığımı.. Görmeyecekte.. Ağlamıyormuyum ? tabiki ağlıyorum ama bir ben bir Allahım biliyor.. gerisine de gerek yok zaten kendi içimde çözersem zamanla inşallah bugünler geride kalmış olacak..

...........................................................................

Son düzenleme:
Back
X