bende bende hamileyim :))

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
kızlar merhaba,
ne çok okudum baktım hamilelik belirtileri alt forumumuzu.. ama sonunda çok şükür bende hamileyim
ilk değerim reglime 1 hafta kala:47,08
2gün sonraki tekrar testim 145.07
: 21:
daha yeni oldugum için değerlerim iyi mi gidiyor bilemiyorum.
sabah bide üstüne dayanamadım şu idrar testinde de çift çizgi göreyim diye denedim veeeeeeee o da çıktı..

agzımda az metal tadı ve kasıklarımda agrı var

tebriklerrrrrrrrrr:)işllah saglıkla kucagına alırsınn benımde ılk öğrendıgm zamn geldı aklıma dıgsık oluyor ınsan gunler gectıkce daha bı gusel oluor herseyyy:)umarım senın için de öle olurr:)

gözün aydın:))) Allah saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsınn..

çoook seviniyorum ya bu haberleri duydukça biri hamileyim deyince...
hayırlı olsun canım..
ne mutlu sana..
bizler için dua et artık bari...
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sana inşalahhhh...

hayırlı olsun cnm.tebrikler

Bebegin hayirli olsun cnm. Bnde yeni ogrendim sayilir hamile oldugumu. Kan testinde deger 47 cikmis olsada inanamayip birkac kere kan testi yaptirdim bnde. En sonunda da ultrasonda gorunce tam anlamiyla inandim artik :))

kızlar yaa gerçekten çok saolun. dün 2. test sonucunu da alınca eşimle birlikte.. havalara uctum desem yeridir. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip eder inşallah..

Bebegin hayirli olsun cnm. Bnde yeni ogrendim sayilir hamile oldugumu. Kan testinde deger 47 cikmis olsada inanamayip birkac kere kan testi yaptirdim bnde. En sonunda da ultrasonda gorunce tam anlamiyla inandim artik :))

canım saol. benimte ilk testim 47,08 di.. yakınmısız. sen kaç haftalıksın

ne guzel yaa :) sabah sabah böyle baslıkları görmek ınsallah banada nasip olur ve hayırlısı ile kucagımıza almak nasip olur bende beklıyorum bakalım 1 aralıgı :) dua edın kızlar

Merhaba kızlar..
bende 7+6 günlük hamileyim :)
5+3 günlükken gitmiştim keseyi ve kalp atışını görmüştüm.
inanılmaz bir duygu. benimde ilk hamileleğim..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :)))

aman yesinler sizin bebeciklerinizi maşallah onlaraaaaaa

amiiiin canım inşallah sağlığıyla gelsinler zaten :)) geri herşey hallolur :))

aman yesinler sizin bebeciklerinizi maşallah onlaraaaaaa

aman aman değmeyişn bizim keyfimizeee

ne guzel yaa :) sabah sabah böyle baslıkları görmek ınsallah banada nasip olur ve hayırlısı ile kucagımıza almak nasip olur bende beklıyorum bakalım 1 aralıgı :) dua edın kızlar

bende 1 aralığı bekliyorum canım yalnız değilsin..
hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde..
zamanda geçmiyo...

bende 1 aralığı bekliyorum canım yalnız değilsin..
hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde..
zamanda geçmiyo...

evet ya zaman gecmıyor hıc belırtın varmı ? ben korunmayı 13 kasımda bıraktım bakalım hayırlısı :) benım akıntım oldu dun aksam ve bu sabah ve sol kasıgımda batmalar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…