bende bende hamileyim :))

valla klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım o yüzden tam çözemiyorum ne neyin belirtisi yada ilaçların yan etkisimi hatta adet belirtsi bile olabilir..
herşey karıştı yani...
beklemekten başka çarem kalmadı...
11 aydır korunmuyoruz...

inşallah herşey gönlünce olur canım...

inşallah canım teşekkür ederim..
pek umudum yok nedense...
genelde insanlar hani böyle yeni bi tedaviye fln başlayınca bi umutlu fln ama bende hiçbişey yok..
ilk ilaçlı tedavim benim..
11 ay oldu sıkıldım artık galiba...
allah isteyen herkese versin

benim başdönmem bulantım falan yok sadece adetim 8 gün gecikti öle beta hcg değerim 330,24 şuanda 15 gün geçti karı ağrısından başka bişey yok acaba bendemi birsorun var

bu değere göre hamile olman lazım değilmi senin canım...
doktorun değerlendirmedimi sonucunu

Kızlar bişey sorucam yaa 2 gündür belimde kaşıklarımda adet olacak mısım gibi ağrı var. Bi de bi haftadır sık sık idrara çıkıyorum. Gece bile uykundan uyanır oldum. Sizce normal mi

broyse ben de bugün test yaptırdım benim 147 çıktı değerimm..aynen dediğin gibi benim de karın ağrım oluyor..adet olcak gibi..az önce tlfnda bi arkadaşla konuştum da 4 aylık hamile o da.sordum da karnım ağrıyo dedim..o da normal dedi..benim de ağrımıştı ilk zamanlar adet olcam sanıp hamile olduğunu bile anlamamış, önemsememiş..gecikip gidince öğrenmiş gebeliğini yani..normal dedi..

Ben keseyi görmeye daha gitmedim canım. 4 hafta oldum bugün allah in izniyle. Yarın son kez beta baktiracagim. Sonra cumartesi dr a gidecem o o ne zaman kese için gel ederse o zaman. Sen kaç haftalıkşin.

Benimde 28 ekim yakınız. :) valla ben kendim hesapladım. Sende 5 haftasın galiba hayırlı olsun. Çok heyecanlı bi bekleyiş

Hayırlı uğurlu olsun canım tebrikler inşallah sağ salim kazasız belasız bebişini kucağına alırsın

Ay benimde günüm geçti belirtiler var
ama hayırlısı

canım güzel haberlerini bekliyorum muhakkak yaz

Tamam canım inşallah
son adet tarihim 27 ekimdi seninki?hesapladım
2 ağustos diyo doğuma
ay heyecanlandım ya
bu 3. hamileliğim inş bu kez yavrumu kucağıma alırım

Kızlar bişey sorucam yaa 2 gündür belimde kaşıklarımda adet olacak mısım gibi ağrı var. Bi de bi haftadır sık sık idrara çıkıyorum. Gece bile uykundan uyanır oldum. Sizce normal mi

gayet normal canım bu belirtiler, uzunca bir süre sanki adet olacakmışsın gibi hissediyorsun ben herseferinde oldum sanıp tuvalete gidiyordum... ve inanılmaz tuvalete cıkma istegi oluyor hele ilk 3 ay geceleri 5 defa falan kalkıyordum..

rahim büyüğüdü için regl agrısına benzer agrı, rahim büyüdüğünden idrar torbasına yaptıgı baskıdan sık idrara cıkma yada hep tuvaletin varmıs gibi hissediyorsun.

seni korkutmak istemem ama ben 4 ay falan regl öncesi agrıyı yasadım simdi ara ara hissediyorum... ama iste gebeliginin ilerlediğini bu haftalarda baska türlü anlayamıyorsun o yuzdende hic sikayetci olmadım:)

Tamam canım inşallah
son adet tarihim 27 ekimdi seninki?hesapladım
2 ağustos diyo doğuma
ay heyecanlandım ya
bu 3. hamileliğim inş bu kez yavrumu kucağıma alırım

inşallah canım. Inşallah alırsın. Benim de en son 28 ekim aynı neredeyse. O zaman aynı anda kucağımıza alırız yavrularimizi. Sen sanırım hamile olduğunu ihtimal söyledin canım değil mi. Diğer 2 bebeğin düştü mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…