bende bende hamileyim :))

2 günüm geçmişti yaptırdığımda 629 çıktı.3 gün sonrada 3270 geldi.hemşireyim bende.o yüzden rahat yaptırabiliyorum tahlillerimi.sabahınada doktora gittim keseyi gördü doktor 6mm sadece 1o gün sonra gel dedi:) bekliyorum çokda korkuyorum ya kalp atışını duyamazsak diye

Ben kalp atışlarını duyacağımıza inanıyorum canım. Sende öyle düşün. Hatta ben bazen bebişimle bile konuşuyorum. :) bende salı günü gibi kalp atışı için gideceğim sonucu yazarım sende yaz merak ederim şimdi bi de hemşiresin ne şanslı valla benim gibi pimpirik olsan her dakika nasılsa hastanedesn ohh ne rahat

Mrb arkadaslar, allahım sag saglim bebislerinizi kucagniza almayi nasip etsin.. Bende yeni hamile oldugumu ögrendim 4-5 hafta hamileyim cok heycanliyim ve cok mutluyum:)))) allahim bekleyenlere de nasip edsin dualarim sizinle.....

merhaba arkadaşlar ben test yaptım ve sonuç pozitif çıktı.:) daha doktora gitmedim 2 haftalıkdır dıye tahmin edıyorum
2 gunde dişim ağrıyo dun diş ağrısı için bi hap yuttum şimdede minoset yuttum. bişey olmas demi. baktım ilk haftarda ilça kullanımı dıye araştrdım pek zaralı olduğu sölenmiyo
sizce nasıldır zarar bişey olurmu. bide doktora ne zaman gtmemı önerırsınız test için

canım hayırlı olsun seninde sağsalim kucagına alman nasip olur inş.
hamile bayanlar sizlerin adina sevindim allah mutlulugunuzu daim etsin stresten uzak durun bol bol dua edin
sağol canım Allah razı olsun

canım günün geçti mi geçtiğinde git ben öğle yaptım. k,myasal gebelik olmasın diye..

hepinize merhaba kızlaaarrr bir hamile haberi de benden
Allahıma çok şükür ben de hamileyimmm
ilk hamileliğim kalp atışı olmadığından 8,5 haftalıkken alındı.Şimdi çok korkuyorum son adet tarihim 8 kasım, kan tahlilimi 9 aralıkta yaptırdım 3472 çıktı...
Benim için dua edin lütfen...Allah hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnnn

maalesef kese de bebek görünmediği için bugun bebeğimi alacaklar. SAYIN MODERATOR lütfen konumu kapatınız

Sonunda dualarım kabul oldu Allah olmayan ve isteyen herkese nasip eder inşallah.
daha dün öğrendim. kaç haftalık oldugunu bile bilmiyorum yarın doktordan randevu aldım.
her şey çok güzel olur inşalah :) çok heyecanlıyım.

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.öncelikle yüce allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.bugün doktora gittim adetim 15 gün gecikmişti.doktor test yaptı b hcg sonucu 257 çıktı.hamilesin fakat çok yeni dedi.bir anda ellerim ayaklarım titredi heyecandan.arkadaşlar sizin değerleriniz kaç acaba?son adet tarihime göre 6+6 haftalık hamileyim.değerlerim normal mi???lütfenn cevap yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…