canım sonucu aldım: ilk 19 u: 47.08
21 İ: 145.18
25 İ : 571,23
SİZCE NASIL GİDİYOR KIZLAR NORMAL Mİ:18:
Ben keseyi görmeye daha gitmedim canım. 4 hafta oldum bugün allah in izniyle. Yarın son kez beta baktiracagim. Sonra cumartesi dr a gidecem o o ne zaman kese için gel ederse o zaman. Sen kaç haftalıkşin.
bence gayet güzel canım benm,23 ünde yaptırmamışsın sanırım o zamanda,290-300 civarı bişey çıkması lazım,tekrar 2 gün sonra 600 civarı bişey çıkması lazım seninkide yakın zaten,bence güzel inş bu şekilde devam eder,hayırlı olsun...
Allah hepinizn bebeklerini korusun benımde bebegımı krosun kabus gıbı bı gece gecırdım bacaklarıma gıren kramplar
kasıklarımdakı cılgın aralıklarla ggıren sancılarr allahım sonumu hayır etsın bebegımı korusunnn işllhhhh(((((
Kızlar yarın ilk kontrolüme gidiyorum saat 10da dua edin nolur dr iyi şeyler söylesin. Çok heyecanlıyım. Eşim de heyecanlı. Inşallah iyi geçer. Muhakkak yazarım yarın
Hadi bakalım işin rastgele
Allah yardımcın olsun
heyecanlan tabiiii
tadını çıkar oh ne güzel
inşallah bir aksilik yoktur
buraya yaz gelince..
Amin canım dikkat et kendine Allah esirgesin
inşallah bir şey olmaz ya
selam kızlar tesaduf eserı gırdım sıtesınıze paylasımlarınız cok hosuma gıttı bende hemen uye oldum.bende 28haftalık hamıleyım ev hanımıyım genelde gunlerım evde tek basıma tv programı ızlemekle ve ev temızlemekle gecıyor.cok sıkılıyordum bazen bogulacak gıbı oluyorum.kendımı cok yalnız hıssedıyorum hıc bı sebep yokken strese gırıyorum aglıyorum.sonrada daha cok uzuluyorum bebegıme zarar verıyorum dıye hıc yoktan krıze gırıyorum.bana ozellıkle bu donemde destek olursanız cok sevınırım....
kızlar dr. dan şimdi geldim. bebegim suan toplu iğne başı kadarmıs.:18:
10 gün sonra tekrar gel kalp atısını duyalım dedi. muhtesem bi duyguydu.Allah herkese nasip etsin.
Ay çok güzel bi duygu gerçekten
daha minnacıkk
Alttan mı muayene etti doktorun?
byrose slm.seninle benim sat tarihlerimiz ve beta hcg lerimizz aynı biliyomusun.muhtemelen aynı zamanda doğum yapıcaz:) öylesine yazmak istedim işte.çok heyecanlıyım biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?