• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Bi ELti Var A Dostlar DÜşman Başınaaaa!!!

_Anastasia_

NaMüTeNaHi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
71
0
6
Hatay
Görümceden korkarken eltiye tutuldum :D

Kızlar benim sadece bir tane eltim var ama bi orduya bedel....

Kıskanç......... Benim eşyamdan el işime kadar herşeye maydanoz....!!!!

Ben daha yeni evliyim ise 3 senelik.... Dün gitmiş kaynanama demiş siz yeni geline her eşyanın en iyisini aldınız,en güzel yerde ev tuttunuz bana ise herşeyin en kötüsünü alıp gecekondu gibi ev tuttunuz demiş...!!!!

Benim evimde ne varsa hepsi eşimin alın teri ile alınmış,ev eşimin alınteri ile tutulmuştur... Ben kimseden ne bi yardım gördüm ne de başka bişe... Eksiğim çok onun eksiği ise yok... Ben anlamadım şimdi bu kadın ne yapmaya çalışıyor...
:ssz::ssz::ssz:

Ben daha yeni evliyim ise 3 senelik.... Dün gitmiş kaynanama demiş siz yeni geline her eşyanın en iyisini aldınız,en güzel yerde ev tuttunuz bana ise herşeyin en kötüsünü alıp gecekondu gibi ev tuttunuz demiş...!!!!

Benim evimde ne varsa hepsi eşimin alın teri ile alınmış,ev eşimin alınteri ile tutulmuştur... Ben kimseden ne bi yardım gördüm ne de başka bişe... Eksiğim çok onun eksiği ise yok... Ben anlamadım şimdi bu kadın ne yapmaya çalışıyor...

Bu kadar mı? Ben de başlığı okuyunca işkence ediyor falan sandım.

Niye takılıyorsun bu kadar?
Ne derse desin kayınvalidene.

Eşyana da, el işine de, başka şeylerine maydonoz oldurtma.
Anlamaya çalışma..Yeni evliymişsin, tadını çıkarmaya bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim senin dedikodunu yapan seni kiskaniyor demektir. Birak konussun dursun.. o da belki oyle mutlu oluyordur. Sana lafini ederse, vallah seviliyorumdur kocam tarafindan ondan cok sukur yuvam tam istedigim gibi de gec. daha cok delirir :27:

ee ne var ki bunda?kıskanmış imrenmiş olabilir,konuyu görünce iftira falan atıyor yuvanı yıkmaya çalışıyor sandım.
çok huzursuz oluyosan mesafe koy tamam...
yalnız benden sana tavsiye,sana diğer gelininden laf taşıyan kayınvalideye çok güvenme...

cok abartmıssınız yanı ayıp ayıp bu kadar art nıyetlı olmayın bence bırakın o desın taş yerınde agırdır

Başlık abartılı olmuş canım be :31:...

Eltinin sitemini kendi üstine alma, bazen aileler evlatlar arasında adil davranmayabiliyorlar gerçekten :ssz:...

Abartı demişsiniz ama yaptıkları bunla sınırlı değil ki... sabah akşam beddua orda burda dedikodumu yapmalar... geçenlerde bi hastaneye gittim azıcık makyaj yaptım diye arkamdan kim bilir kimle sürtmeye gidiyor böyle hastaneyemi gidilir falan filan... eşime gidip sen bunu karı niyetine mi aldın anca süslenip geziyor tam tanımıyosun aynı eve yeni girdiniz bak bir işler çevirir deyip duruyor. Ben internet geliniyim... bunu sürekli yüzüme vurup duruyo kaynanamla aramı bozmaya çalışıyor... benim nişanım dönüşü eşim ve aiesi kaza yaptıbi kaç gün bunlara baktı şimdi ben cefanızı çektim sefasını o sürüyor diyo.... ben naptım kiiii benim ne kabahatim var şimdi bunda :/

Başlık abartılı olmuş canım be :31:...

Eltinin sitemini kendi üstine alma, bazen aileler evlatlar arasında adil davranmayabiliyorlar gerçekten :ssz:...

ALLAH var kayınbabam onada yardımcı olmadı o sıralar kaynımla küstü çünkü kayınbabamın bütün servetini aldı yedi beş parasız bıraktı onları... Ama şimdi durum başka tabi gidip altınlar alıyor evine yiyecek içecek alıyor... Gözüm yok ALLAH bilir ya... Şükür eşim hiç bir şeyimi eksik etmiyor... Ama bizi bu şekilde görüp sabah akşam kıskançlığından dedikodu yapması canımı sıkıyor. Kürt geliniyim,başka ildeyim... Ailem uzakta... En ufak dedikodu çıksa alır başını gider zaten yabancı bu glin kesin yapmıştır diye yargısız infaz yaparlarsa ne olur halimmm....

Bence abartıyorsunuz ilk konuyu açtığınızda sadece evinizi kıskandığını yazmışsınız sonra abartıyorsunuz denilince ama şu da var bu da var yani varsa neden ilk konuyu açtığınızda herşeyi yazmıyorsunuz taksit taksit eleştiri geldikçe yazılan şeyler bana inandırıcı gelmiyor. Ne demek makyaj yapmış çıkmış nereye sürtmeye gidiyor demeler, eşinize aman dışarı çıkarrma demeler eşinize bunu dese adam zaten katil olur ne kendi eşi ne kaynananız izin verir buna. Alelade şeyler değil yani. Ona buna denecek şeyler de değil ben inanmıyorum bir insanın bunları eşinize, kendi eşine, çevreye diyebileceğine doldurmuşsunuz kendiniz başka bir şey değil hem madem öyle bana biri öyle sürtüyor ediyor evden çıkıyor ne yaptığı belli değil diyecek ben susucam neden susuyorsunuz da gidip hesap sormuyorsunuz. Görüşmeyin mesafe koyun olsun bitsin.

Biri benim için ''makyaj yapmış kim bilir kiminle sürtmeye gidiyor '' dese ;

Buraya gelip ilk yazacağım şey , eşyalarımı kıskanıyor olmazdı . O sebeple başlığınız herkese abartılı gelmiş doğal olarak .

Siz de bırakın kimin evinin eşyası tam , kimin ki eksik çetelesini de , böyle namusa kadar uzanan diline sahip çıkması için uyarın eltinizi .

Abartı demişsiniz ama yaptıkları bunla sınırlı değil ki... sabah akşam beddua orda burda dedikodumu yapmalar... geçenlerde bi hastaneye gittim azıcık makyaj yaptım diye arkamdan kim bilir kimle sürtmeye gidiyor böyle hastaneyemi gidilir falan filan... eşime gidip sen bunu karı niyetine mi aldın anca süslenip geziyor tam tanımıyosun aynı eve yeni girdiniz bak bir işler çevirir deyip duruyor. Ben internet geliniyim... bunu sürekli yüzüme vurup duruyo kaynanamla aramı bozmaya çalışıyor... benim nişanım dönüşü eşim ve aiesi kaza yaptıbi kaç gün bunlara baktı şimdi ben cefanızı çektim sefasını o sürüyor diyo.... ben naptım kiiii benim ne kabahatim var şimdi bunda :/

internet gelini de ne demek ya ilk defa duydum nasıl oluy o şey?

kadın namusuna laf uzatmış hiç bişey yapmadın mı?

Eşin ne tepki verdi bu laflar karşısında :53:?

Ayrıca bu vatandaş sayıp dökerken sen ne yapıyorsun?

Kendimi tam ifade edemedim ben en başında.... gecenin bi yarısı açmışım konuyu herşeyi uzadı uzadıya yazamadım... ve en son duyduğum lafı oydu 'herşeyin en iyisini ona yaptınız bana değil' lafıydı...Bende kayış burda koptu zaten... Madem olayı tam anlamak istiyorsunuz anlatim... eltim kaynımdan 8 yaş büyük... eltimin babası yok abisinde kalıyormuş... tam bilmiyorum o zamanları çünkü eşimin ailesini aralar pek tanımıyordum yeni flört dönemlerimizdi daha sonra çevreden edindiğim bilgiler bunlar (eşim,görümcem,kaynanam ve kaynım) eltim sürekli çalışıp parasını yengesine yediriyormuş. eltimden hep esirgeip hep ezmişler. nişanlanmış nişanını bozmuşlar falan filan. herneyse o sıralar kaynım yurt dışından yeni gelmiş evlenecek kız arıyor. eltimden bahsetmişler oda sormuş soruşturmuş namuslu kız demişler gitmiş ALLAH'ın emri ile istemiş. nişan yapılmış. Bütün sülalesinin giydirilmesini istemiş. yengeleri abileri annesi flan. bizimkiler tmm demiş. 3 ayrı nişan kıyafeti aldırmış. en son takı olayında 21 grmlık bilezikler takmış kaynım vay efendim bu niye 25 grm değilde 21 gram diye altınlrı çıkarıp kaynımın yüzüne atmışlar. (ailesi) herneyse bunlar öle yada böle evlendiler. kaynım gitti bunun eşyalarını toplu olarak izmirden aldı. evini dizdi. herşeyini aldı. aradan bir ay geçtikten sonra eltim evde ne varsa yine yengesine ve abisine götürmeye başlamış. evde eşini aç bırakıp evinde ne varsa abilerine yediriyormuş. kaynımla kaç defa bu yüzden boşanma dercesine gldiler. daha sonra benim nişanım oldu o aralar kaynımla kayınbabam küslerdi. o yüzden kayınbabam n düğününe ne de nişanına gitmiş bu beni istemeye gelip nişanımı takınca benm ondan neyim eksik diye kaynanamın üzerine yürümüş. tamda üstüne eşim ve ailesi nişan dönüşü trafik kazası geçirince ve bundan başka bakacak kimse olmayınca buna sığınmışlar. kaynımla kayınbabam o ara barıştı gitmiş kayınbabama anca zora düşünce aklınıza gelirim falan demiş. sefasını o cefanızı pisliğinizi ben çekiyorum demiş. (kayınbabamın o sıra bağırsakları dışardaydı torba takılıydı) bir gün torba kaymışmı dolmuşmu bişe olmuş çarşafa azıcık leke çıkmış buda en sonunda evinden kovmuş... haaa temizliğini görümcem torbayı değiştirme işleminide eşimin kuzeni yapıyordu. herneyse ben 1 seneye yakın nişanlı kaldım sonunda evlendik herşeyi eşim tek başına yaptı. düğün olsun ev olsun aklınıza ne gelirse... kimseden kuruş görmedik... şu an bir ton borcun içindeyiz eşyalar taksitle alındı ev kira... çok şükür yinede geçinip gidiyorum halim vaktimde yerinde. herneyse bir gün en büyük görümcemde toplanmışız oturyoruz küçük görümcem eğildi kulağıma birşey söyledi ondan sonra kürtçe bi kargaşa koptu evde. ben kürtçe bilmiyorum anlamıyorum ya ortalığı yaygaraya vermiş onla herkes iyi anlaşıyorda beni niye kime takmıyor diye. evime geliyor ertesi günü duyuyorum ki onun eşyaları daha iyi bana gittiniz kötüsünü aldınız. yok o kadınmı ki anca süslenip geziyor. yok sürtmeye gidiyor. eşimin ailesi onun ne olduğunu biliyor. kimse kulak asmıyor ama kıskançlık kadar da kötü birşey yoktur çünkü insana herşeyi yaptırır arkadaşlar iftirada attırır başka şeylerde yaptırır. şu an hamile eşi 2 dk eve geç geldi diye kendi karnını yumrukladı evladı ölsünde bizi bi daha yalnız bırakmasın diye. zor tuttuk kendini. yazarak anlatabildiğim kadarını anlattım... bazılarınız sormuş eşin ne diyor bu duruma diye kulak asmıyor ben senden eminim başkası umrumda olmaz diye.. ki nereye gidersem ya eşim yada görümcemle gidiyorum çünkü hiç bi yeri bilmiyorum şehirde yeniyim. kaynın bu durumda ne yapıyor diye soranlarınız olmuş benden önce aynı iftiraları görümceme atmış kaynım gidip görümcemi sokak ortasında evire çevire dövmüş sonra gerçek durum ortaya çıkınca pişman olmuş eşininde ne olduğunu öğrenmiş. ama namusumdur çocuğumun annesidir atamam satamam diyor. durum bu isteyen inanır istemeyen inanmaz ben sadece derdimi yazayım dedim o kadar :44::44: çok şükür ALLAH korkumda vardır ne kimseye iftira atarım ne olmayan şeyi anlatırım..

Eşin ne tepki verdi bu laflar karşısında :53:?

Ayrıca bu vatandaş sayıp dökerken sen ne yapıyorsun?

Eşim tepki vermiyor sana güvenim sonsuz diyor. Ben ne yapayım büyüğümdür eşimin yengesidir sesimi çıkarmam ama evinden elimi ayağımı kestim gitmiyorum. Kaynanam gereken tepkiyi veriyor zaten. Ama biraz daha ileri giderse işi artık aile büyüklerine iletirim

internet gelini de ne demek ya ilk defa duydum nasıl oluy o şey?

kadın namusuna laf uzatmış hiç bişey yapmadın mı?

İnternet gelini demek canım biz eşimle internet ortamında tanıştık :) böyle durumlarda kızlara internet gelini erkekler internet eniştesi denir :) Kaynanam kızmış eltime ben ses çıkarmam kolay kolay huzuruma dokunmadıkça... ama evimde onun yüzünden huzursuzluk olursa artık çareyi aile büyüklerinde aricam

Back
X