Bende bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevdimseni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sevdimseni

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR YENİ ÜYEYİM DİYE TEPKİLER VERDİNİZ AMA CİDDEN ÇOK ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞIYORUM EŞİMLE..BENCE CİNSEL EKSİKLİKTE SORUN YANİ...
FORUMLARI OKUYORUM İŞTE GÜNDÜZ MESAJ ATIN HEYCANLANSIN DENİLİYOR...ROMANTİK MASALAR...SATEN GECELİKLER...HER POZİSYONU KABUL EDİN ATEŞLİ OLUN...DAHA BİR SÜRÜ AYRINTI...

YEMİNLE BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPIYORUM...EŞİME BİR BAKIŞ ATARIM AYAKTA SOYDUN DER...AMA GEL GÖRKİ EŞİM ÇOK İSTEKSİZ...CİNSEL İLŞKİ BİR OLDU DİYELİM...2-3 SONRA ADAMA YAKLAŞMAYA KALKSAM VARYA RESMEN KAÇIYOR...BENDE ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ SEXLE ALAKALI ÇOK ŞEY DENEDİM....KİMİNİN AMAN DEDİĞİ ŞEYLERİ YAPTIM..SAATLERCE SOFRA HAZIRLADIM MUMLAR .....
YATAK ODASINA NOTLAR YAZDIM MUTFAĞA HER YERE KAÇAMAK NOTLAR OKUYUP BIRAKTI ANCAK...KARIMDA ŞUNU İSTİYOR DEMEDİ..ADAM ANCAK KAÇMANIN PEŞİNDE..15 GÜNDE BİR OLUYORSA NE MUTLU BANA..AMA YAŞIM KÜÇÜK KANIM DELİ BENDE İSTİYORUM...AMA EŞİM SANKİ 50 YAŞINDA GİBİ DAVRANIYOR...
BAZEN DİYORUM BAŞKA BİRİMİ VAR...BİR KADININ YAPTIKLARINA NASIL BİR ERKEK BU KADAR DUYARSIZ KALIR...
MİLLET KARIM İŞVELİ OLSUN DER BENİM HERİFTE YATIP UYUMAK İSTİYOR:oklava:

kaç yaşındasın canım ; evleneli ne kadar oldu ; evlilik öncesi ne kadar zamandır tanışıyordunuz ?

belki de alışma sürecindedir...

Başka bir konunda eşinin erken boşalma sorunu olduğunu söylemiştin canım bu zaten başlı başına ilişkiden kaçması için yeterli olabilir demiştim. Sorun hala sürüyor demek

afrodizyak etkili şeyler yapın yemeklerde falan.
dr a gidin bence ilaç falan verebilir.
geçmiş olsun..

ARKADAŞLAR YENİ ÜYEYİM DİYE TEPKİLER VERDİNİZ AMA CİDDEN ÇOK ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞIYORUM EŞİMLE..BENCE CİNSEL EKSİKLİKTE SORUN YANİ...
FORUMLARI OKUYORUM İŞTE GÜNDÜZ MESAJ ATIN HEYCANLANSIN DENİLİYOR...ROMANTİK MASALAR...SATEN GECELİKLER...HER POZİSYONU KABUL EDİN ATEŞLİ OLUN...DAHA BİR SÜRÜ AYRINTI...

YEMİNLE BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPIYORUM...EŞİME BİR BAKIŞ ATARIM AYAKTA SOYDUN DER...AMA GEL GÖRKİ EŞİM ÇOK İSTEKSİZ...CİNSEL İLŞKİ BİR OLDU DİYELİM...2-3 SONRA ADAMA YAKLAŞMAYA KALKSAM VARYA RESMEN KAÇIYOR...BENDE ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ SEXLE ALAKALI ÇOK ŞEY DENEDİM....KİMİNİN AMAN DEDİĞİ ŞEYLERİ YAPTIM..SAATLERCE SOFRA HAZIRLADIM MUMLAR .....
YATAK ODASINA NOTLAR YAZDIM MUTFAĞA HER YERE KAÇAMAK NOTLAR OKUYUP BIRAKTI ANCAK...KARIMDA ŞUNU İSTİYOR DEMEDİ..ADAM ANCAK KAÇMANIN PEŞİNDE..15 GÜNDE BİR OLUYORSA NE MUTLU BANA..AMA YAŞIM KÜÇÜK KANIM DELİ BENDE İSTİYORUM...AMA EŞİM SANKİ 50 YAŞINDA GİBİ DAVRANIYOR...
BAZEN DİYORUM BAŞKA BİRİMİ VAR...BİR KADININ YAPTIKLARINA NASIL BİR ERKEK BU KADAR DUYARSIZ KALIR...
MİLLET KARIM İŞVELİ OLSUN DER BENİM HERİFTE YATIP UYUMAK İSTİYOR:oklava:

seninkide bi tuhafmış doğrusu....
çogu erkeğe hergün versen yok demezler....delikafadulden
kaç yıllık evlisin bebişim?
yanında cıbıldak gez bakalım ne yapacak....delikafadulden

eşinizin erken boşalma gibi bir problemi varken ondan yüksek performanslar beklemeyin

ve alanında uzman bir hekimle görüşün ilerlememesi için sevgiler.

bence doktora gidin..
öncesinde de açıkça konuş

Acaba çok mu istekli davranıyorsunuz, hani eşiniz belki bu tarz davranışları iticide buluyor olabilir...
Kendinizi biraz çekip, bu konularda beklentiniz yokmuş gibi davransanız?
Bilemiyorum, enteresan.

ya bu erkekler ne garip
istersin olumsuz etkilenir
istemessin olumsuz etkilernir
of ya

biz 2.5 yıllık evliyiz ve 3 yıl flört nişanlılık devri oldu...ben 28 eşim de 36 yaşında..ama hayat bizim için durmuş cinsellikle alakalı...yaklaşmamayı da denedim..uzun zaman yaklaşmadım ve bu sefer o çok rahat etti..hiç öpmedi bile beni..ilgisi herşey tam ama cinsellik dedimmi adamın gözü dönüyor istemiyor..

yanında çıplak gezmek....olmasa bile çok açık giyindiğimde oldu..fantazi gecelikler de giydim...romantik akşamlarda hazırladım ama yok adamın tek istediği yemek yemek ardından da uyumak...ve inanın bazen sex konusunda aşağılandığımı hissediyorum...düşünün eşinize yaklaştınız öptünüz ve eşiniz olayın nereye gideceğini anladığı an odadan çıkıp gitti..ya diyorum acaba benden soğudumu...ne bilim evlendik kilo aldım..aman kızlar valla bazen bunalıyorum...çok zor bir durum..emin olsam biri yok diye..tek sıkıntısının erken boşalmak olduğuna inansam...ama diyorum erken de boşalsa ben onada dedim ben mutluyum sorun değil dedim...ama adam bir kaçış içinde..ben çıkış yolu arıyorum...inanın burda yuhlanmak değil sadece akıl istiyorum..sonuçta hiçbir evlilik bizimki gibi değil biliyorum...ve yine söylüyorum aşağılanıyorum sanki onun karşısında..bazen diyorum yemin edeyim dokunmayacağım diye ama ben zaten sürekli istemiyorum ki...haftada bir olsa yeter...kızlar hepiniz bilirsiniz insan istiyor yani..istemeyide geç stres atıyorsun sevildiğini bilmek yetiyor ama oda yok işte...bazen de diyorum aman ne hali varsa görsün gez toz keyfine bak..ama onu da yapamıyorum..eşimi çok ama çok seviyorum..seven insan karşısındaki istiyor dokunmak öpmek ama dediğim gibi eşimin hareketlerine bakılırsa benden çoktan vazgeçmiş....

biz 2.5 yıllık evliyiz ve 3 yıl flört nişanlılık devri oldu...ben 28 eşim de 36 yaşında..ama hayat bizim için durmuş cinsellikle alakalı...yaklaşmamayı da denedim..uzun zaman yaklaşmadım ve bu sefer o çok rahat etti..hiç öpmedi bile beni..ilgisi herşey tam ama cinsellik dedimmi adamın gözü dönüyor istemiyor..

yanında çıplak gezmek....olmasa bile çok açık giyindiğimde oldu..fantazi gecelikler de giydim...romantik akşamlarda hazırladım ama yok adamın tek istediği yemek yemek ardından da uyumak...ve inanın bazen sex konusunda aşağılandığımı hissediyorum...düşünün eşinize yaklaştınız öptünüz ve eşiniz olayın nereye gideceğini anladığı an odadan çıkıp gitti..ya diyorum acaba benden soğudumu...ne bilim evlendik kilo aldım..aman kızlar valla bazen bunalıyorum...çok zor bir durum..emin olsam biri yok diye..tek sıkıntısının erken boşalmak olduğuna inansam...ama diyorum erken de boşalsa ben onada dedim ben mutluyum sorun değil dedim...ama adam bir kaçış içinde..ben çıkış yolu arıyorum...inanın burda yuhlanmak değil sadece akıl istiyorum..sonuçta hiçbir evlilik bizimki gibi değil biliyorum...ve yine söylüyorum aşağılanıyorum sanki onun karşısında..bazen diyorum yemin edeyim dokunmayacağım diye ama ben zaten sürekli istemiyorum ki...haftada bir olsa yeter...kızlar hepiniz bilirsiniz insan istiyor yani..istemeyide geç stres atıyorsun sevildiğini bilmek yetiyor ama oda yok işte...bazen de diyorum aman ne hali varsa görsün gez toz keyfine bak..ama onu da yapamıyorum..eşimi çok ama çok seviyorum..seven insan karşısındaki istiyor dokunmak öpmek ama dediğim gibi eşimin hareketlerine bakılırsa benden çoktan vazgeçmiş....

eşinizi karşınıza alarak bizlerle paylaştığın gibi paylaşsan canım belki anlar seni ne hissediyorsan aşağılama ve kırıcı sözlerden uzak sohbet edercesine bizimle konuştuğunuz gibi anlatsanız
ya erken boşalma erkekler için gerçekten çok travmatik bir durum ve cinsel birliktelik sırasında böyle bişiy yaşadıkalrında güçsüz ve kaybetmiş gibi hissettiklerinden kendilerince yenik durumda olduklarından kadınına karşı mahçup hissederler.
belki eşinde böyle bir psikoloji içinde ve bu durumla yüzleşmek her seferinde onu yenilgiye uğruyordur ve birde kadınını tatmin edememe eklenince durum onun için daha zor hale geliyordur ondan kaçıyordur.
canım sen samimi olabilirsin sadece dokunması veya olduğu kadarı yeterli diye düşünürsün çünkü kadınlar duyguya önem verir erkeklerse zevk tatmin olma ve etme diye yaklaşıyor bir güç gösterisi onlar için sex onun için erken boşalma durumu düzelmesse eşinizin size can atarak yaklaşmasını beklemeyin konuşun ve çözüm yolu bulun tabii önce bir uzman doktora gitmeyi ihmal etmeyin
sevgiler

erkekleride anlamak zor ..
eşleri isteksiz olur aldatırlar,istekli olur kıllarını kıpırdatmazlar..
bir mekanizma olsada beyinlerini okuyabilseydik keşke...

ona bu seferde istekli kışkırtıcı mesajlar yerine,bu sorunu ve bundan dolayı senin neler hissettiğini anlatan bir not bırak bakalım cebine ve ya evde bir yere..onu okuyunca ne hissedecek..:kahve:

ah dostlar ah....kaç kez konuştum kaç kez yazılar yazdım..açıkça karşıma alıp herşeyi konuştum ve kesinlikle onun durumundan şikayetçi olmadığını varolanın bana yettiğini anlattım...ama malesef ne doktora gitmek istiyor nede benim düşüncelerimi önemsiyor...açıkça sordum artık beni sevmiyormusun,beğenmiyorsan söyle saygı duyarım dedim...hep sorunu kendimde aradım durdum ben güzelliğime dişiliğime güveniyorum...ancak dediğim gibi adam bu değişmiyor...aman diyorum bazen ne hali varsa görsün...çok üzüldüğümü onun için önemsiz gibi geldiğimi bile anlattım...tek dediği yanlış düşünüyorsun...en sinir olduğumda eşimin eski kız arkadaşı nın arkadaşı malesefki benimde arkadaşım....ama artık konuşmuoyruz...hep onların cinsellikte çok iyi olduklarını kaçırırdı ağzından..ben ona asla ve asla eşimin hiç bir yönünü anlatmadım bile....ama eşimin o kızın boynunun mor yaptığı hergün görüştüklerini ve sosyal aktivitelerinin çok olduğunu...ona çok değer verdiğini anlattı durdu..kızlar yemin ederim göz yaşları içinde yazıyorum bu satırları..çünkü eşimle cinsel hayatımızın olmadığı gibi hiç bir sosyalliğimiz de yok...sanki ben elim...adamın umrunda bile değilim...buda beni deli ediyor...

Bir dergide okumustum, bazi insanlar cinselige hic yada cok cok az istekli oluyor, bu partnerlerini sevememeleri yada cekici bulmamalari ile alakali degil tamamiyle hormonlarla alakaliymis!!:delphin:

Cinsellige cok düskün olan insanlarda bu hormon mesela hergün beyine ve kana vücüd tarafinda atiliyorsa, böyle isteksiz insanlarda haftada bir 3-4 günde bir atiliyormus...yani belkide ciddende esinle sen cinselik yönünden uymuyorsunuz...:kahve:

Simdi tabiki bosanmak en dogrusu falan demek cok yanlis olur, evlilik sadece sexten ibaret degildir lakin sex evliligin büyük bir bölümünü kaplar, o yüzden bence sen bir uzmana git ve esinin sorunlarini anlat...ordan aldigin bilgileri esinle paylas ve bakarsin öylece ikna olur, belki bir hormon tedavisi ilac tedavisi ile bu sorununuzu cok kolay cözebilirsiniz...a.s

Bu arada bence sende biraz cek kendini üzerine gitme, cünkü böyle yaptikca ona baski yapmis oluyorsun buda cinsel istegini tektikleyecegini hic sanmiyorum, tam tersi varsa bile kendini geri ceker:delphin:

Umarim cözersiniz canim:teselli:

hangi sağlıklı erkek böyle işve cilve yapan
kadına sahip olmak istemez..kaldı ki o sizin
kocanız ortada çok büyük bir problem var..
ama onun ne olduğunu siz çözebilirsiniz biz ne desek boş..

şunları yedir,
finduk,ceviz,pekmez,bal,bulabilirsen mesir macunu,

ben gencim kanım deli diyince esinle aranda buyuk yas farki var sandim ben de yani seni 22-23 gibi dusundum..E 28 yas az da degil yani, esinin de belli ki cinsel sorunu var onu halletmeniz lazim once, onu halletmeden neden ustune gidiyorsun ki

Ama eger problemi yoksa, normalse de 36 yasinda bi adam yas itibariyle herhalde sizinle evlenene kadar doyuma ulasmistir yani 15 gunde bir anca istiyordur canı normaldir

hep onların cinsellikte çok iyi olduklarını kaçırırdı ağzından..ben ona asla ve asla eşimin hiç bir yönünü anlatmadım bile....ama eşimin o kızın boynunun mor yaptığı hergün görüştüklerini ve sosyal aktivitelerinin çok olduğunu...ona çok değer verdiğini anlattı durdu..kızlar yemin ederim göz yaşları içinde yazıyorum bu satırları..çünkü eşimle cinsel hayatımızın olmadığı gibi hiç bir sosyalliğimiz de yok...sanki ben elim...adamın umrunda bile değilim...buda beni deli ediyor...

aaa bunu yeni okudum
eski kiz arkadasi anlatmak falan ne bu ya
hem de detaylariyla allahim ya
hem sen karini arzulama hem de eski kiz arkadasini cinsellik te dahil ov dur
bilmiyorum o zaman neden senle evlenmis bu
cok kızdım esine

Back
X