Bende bir komşu konusuyla geldim

Bu kk kadinlarini bazen anlayamıyorum.(Çoğu zaman da denilebilir)Nasıl her şeyi normalleştirebiliyoruz?Normal mi şimdi bu?Bakma, görme,perdelerini açma,balkona çıkma,erken uyu görmezsin,sapik mısın da izliyorsun?!dipdibe evlerde perdeler açık sevişeni ben normal görmem arkadaş,hatta benim için bu sapkınlıktır.Kimse kimsenin yatak odasının sırlarını bilmek zorunda değil.

hay Allah razı olsun ya

geçen gece uykum gelmedi bende balkona çıkayım dedim
Gündüz vakti tamam da gece çıktım diyorsunuz ne çamaşırı ne asması? Sanki gün ortasında herkesin görebileceği bir saatte çıplak yatıyorlarmış gibi tepki veriyorsunuz. Milletin evine yatak odasına kadar karışmaya hakkınız var mı? Ergen çocuğunuz gece yarısı balkonda mı takılıyor? Eşim söylesin diyorsunuz, ne diyecek gidip? Karşı taraf siz bizi mi gözetliyorsunuz diyebilir, kavga çıkabilir. Durduk yere olay çıksın istiyorsanız konuşun söyleyin.

Ben yurt dışına ilk gittiğimde pencerelerde jaluzi stor vardı. Çocuklar küçük diye korkup giriş kat ev bulmuştum. Eşime perde alalım dediğimde niye, store var işte diyince ya nasıl olur perdesiz, gelen geçen içeriyi görür dediğimde kimse kimsenin evine bakmaz dedi. Hakikaten 3 ev değiştirdik bir gün bile kimseyi bakarken görmedim. Bizdeki yapılaşma ahır gibi. Ne kadar çok ev o kadar kar. Doğru düzgün ne ses ne ısı yalıtımı yapılıyor, tek önemli nokta kar edelim.

ya iki çocuğum var biri ergenlik üzeri ondan çekindim birazda ama tamam bir şey demem
Bir şey deseniz ters bir cevap alabilirsiniz, kavga çıkarabilirler. Size saldırabilirler. Sistematik olarak taciz edebilirler. Haberleri izledikçe anlıyorum ki memlekette sorunlu insanlar çok. Olayı algılamama ihtimalleri, algılama ihtimallerinden daha yüksek.

İnsanların yaşam şekline karışmayin. Ne münasebet. Sizin dairesine akan, kokan, zarar veren birsey var mi ? Yok. Alenen cinsel ilişkiye giriyorlar mi ? Size karşı bir taciz var mi ? Yok. Gidip.birsye söylerseniz siz gozetliyormjs durumuna düşersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…