Bende bir komşu konusuyla geldim

İnsanları uyarmak ne alaka bakmayın size ne herkesin bi apartmana taşınınca bütün evlere müdahale hakkı olduğunu düşünmelerinide bu kk da gördüm yok sarıldılae yok seviştiler yok osurdular bide kapısına not yazın diye akıl verenler oluyor evleri kağıt gibi ben yapıyorum çünkü suç gene bizim

Yaz ayları sıkıntı ya. Bende çok açık giyiniyorum evin içinde çünkü başka türlü daralıyorum. Ee camlarda açık haliyle havalar sıcak. Perdelerime dikkat ediyorum ama illaki bir yerden açılıyor bazen. Umarım kimse görmüyordur diye geçiriyorum içimden çünkü farkli anlamlar yükleyecek insan çok var etrafta maalesef. Sevişme olayı başka bir boyutmuş ama onada dikkat etsinler bir zahmet

gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Tanimadiginiz insanlarin kapilarina gitmeyin, deli olur manyak olur, ne yapacağı belli olmaz. Yoneticinize söyleyin, siz muhatap olmayin

Benim karsi komsu bir kere kiz arkadasi ile beraber ikiside ciplak koltuga oturup televizyon izliyordu. Bir daha o tarafa bakmadim evinizde cocuklar oldugu icin ama birsey söylenmeli. Hani yetiskinler baska tarafa bakabilir, ama cocuklar görse kötü olur

Yerde yatan cıblak karılar hayal ettim bi an. Hikayenin sonu da hiç beklediğim gibi bitmedi , keşke değiştirseydin

Yerde yatan cıblak karılar hayal ettim bi an. Hikayenin sonu da hiç beklediğim gibi bitmedi , keşke değiştirseydin
Nsjsjsj cok kimse cibil degildi bacimsu, secmece karpuz gibi yatiyorlardi (yatak yok, bolca hali var) adam gelip birini alip gidiyordu, yani kadinlar sanki sergiye konmus gibilerdi, cok kotuydu ya aman.

Röntgenci misiniz?
yahu neden bana sapik muamelesi yapıyorsunuz evet havalar sıcak evet her tarafı açıyoruz ama kocamla sevişirken perdeyi de açmıyorum bunda benim ne suçum var balkona çamaşır asmak mi suç ya da pencereminacip dışarıya bakmak istemek mi görünce girmek kapinpencere kapatıp içeri giriyorum zaten ama ikintane çocuğum var ondandi telasem

bakın bende öyleyim aslında ben gün içerisinde olanları söylemiyorum ama gece gündüz tam karşımda görmek de istemiyorum giyime bir şey demiyorum benim rahatsız olduğum sevişmelerini görmem yani onu yaparken perdeyi kapat bari şimdi gece cikma o zaman balkona derler inanın sabah 6 buçukta kalktım iki gün önce balkonu yikayayim dedim Güneş vurmadan yine aynı iceri girdim hemen

Havalar çok sıcak ,biz de son 2 haftadır perde stor olduğu için yukarı kaldırıp camı açık bırakıyoruz.Geçen eşimle bir anda bir sarıldık,sonra eşim cam açık diye direkt uyardı beni.Boşluğumuza gelmiş.Biz de umarım o an komşular falan görmemiştir diye düşündük .:) Bakmayın bence ,ultra bel altı şeyler yapmıyorlarsa da uyarmanız yersiz diye düşünüyorum.Artık dışarı çıktığımızda sizin bahsettiğiniz görüntülerden her yerde görüyoruz.Geri tepebilir.

Sana ne? Bakma.

Ben takılmam tekbyaşıyorum zaten bana ne ama çoluk çocuk olsa site yönetimine söylerdim onlara değil

Hava çok sıcak hiç bi şekilde cama yanaşmıyoruz karşıda kim ne yapıyor ne oluyor bir haberiz valla güneşlikler de inik.Kısacası herkes kendinden sorumlu.Uyarmak yerine bakmamak daha iyi siye düşünüyorum uyarılacak konu hoş değil çünkü.Ummadıgınız tepkiler de alabailirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…