- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
Iste bendede problem bu:) ben bir de sunu anlamiyorum, iyilik neden yaramiyor insanlara? Bakin bir tanidigim, istanbul gibi bir yerde 1 hafta sokakta kaldi.o an orada olan ve onu evde misafir edebilecek potansiyeli olan bir arkadasi cocugun sokakta kaldigini bile bile evine almadi, sebep sevgilisinin misafir istememesi.Aynı dert bende de var canım. Bende artık kendimden şüphelenmeye başladım. Hatta etrafımdakilere soruyorum aynen senin gibi ama yine çıkamadım işin içinden. Etrafımdaki insanların bir çoğu birbirleriyle çıkar ilişkisi içinde. Hep bir yapmacıklık, kaba olacak ama yalakalık. Ben yapamıyorum bunu. Seviyorsam bir insanı seviyorumdur, sevmiyorsam sevmiyorumdur. Açık açıkta belli ederim sevmediğimi ama etrafımdakiler bir gün önce arkasından atıp tuttukları insanların yüzüne gülüp dost görünen insanlar. Bunların arasında sevdiğim ve ailece görüştüğümüz bir aile vardı. Önce aynı şehirdeydik daha sonra onlar iş nedeniyle başka bir şehre yerleştiler. Uğurlarken her şey çok güzeldi. Birlikte yemeklere gittik, eğlendik. Onlar gittikten sonra da sırf o şehirde yalnız kalmasınlar diye ziyaretlerine gittik. Çok güzel ağırladılar. Sonra onlar bizi ziyarete geldi. Aynı şekilde elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalıştım. Yakın zamanda bir bebekleri oldu. Bebek görmek için yine gittik ziyaretlerine. Kısacası her şey yolundaydı. Yaklaşık iki hafta önce telefonla konuştum. Tatile çıkacaklardı. Memleketten dönüşte de bizim bulunduğumuz şehirde bir akrabalarının düğünü olduğunu tatilden sonra buraya geleceklerini söyledi. Ağustosun son günlerinde geleceklerdi. Eee dolayısıyla bende onlardan haber bekliyorum ama haber gelmedi bir türlü. Bu arada nedense hep ben ararım o arada bir arar. Bende bu kez onun araması gerektiğini düşünüp aramadım. Arkasından buraya geldiklerini başkalarından öğrendik. Eşim görüşmüş iş yerinde ama ben görüşmedim. Bizi sevmediklerini istemediklerini düşündüm. Sevseler görüşmek isteseler ararlardı. Çok ama çok kırıldım çünkü değer verdiğim insanlardı. Ortada hiç bir problem yokken böyle sonuçlanması normal mi sizce? Acaba sorun biz de mi?
Biraz uzun oldu ama anlatmadan geçemedim.![]()
Ben bunu duyar duymaz kalktim para yolladim, getirdim ankaraya, ailemin evinde misafir ettirdim, kendini toplayana kadar.sonuc evine almayan herif bastaci ben uzaktan arkadas:)
Hergun boy boy resimler yayinliyorlar beraber, yahu diyorum bana biri bunu yapacak anam babam olsa yuzune bakmam.yanlis anlasilmasin ben bunu yaptim diye omur boyu minnet duysun demiyorum ama hal hatirda sorulur di mi?