Bende Boşanıyorum!

çok zor çok...bende kızımda yaşadım bu boşanma illetini...saygısızlık,şiddet vs olmadı sadece anlaşamadılar....ama ben aylarca uyuyamadım...fakat bir süre sonra geçiyor...neler unutulmamış ki bu hayatta...sadece ilk aylar sancılı geçiyor...ama geçiyor...yıpratma kendini...ne ilksin nede tek

Allah kimsenin başına vermesin..

İnsanım yutamadığı şeyler olunça bu ömür boyu insanın üzerindr yük kalır diye düşüniyorum, bazi şeylerde unutulmuyor...

Ailesi bir gün arayıp sormadı, okadar değer görüyorum yani! Kızlarıda arkamdan okadar konuşduğu halde. Çünkü kendilerini hep haklı görüyolar ve Oğularınada hep haklısın diyolar yaptığı tüm saygısızlıklara rağmen!

Bu aileden artık NEFRET ettim, kurtulunça kurban keseceyim..

slm ilknurcummm nerelerdesiinn çok haklısın arkadasımm allahımm çirkin şansı versin kaderin güzel olucakk.bende öylee hepp bakardımm gelinlere amaa artıkk çok kötü oluyorumm içim parçalanıyoo kardeşim daha küçükk okyuyo amaa ona nası dayanırım bilmem allahım acısıı göstermesin..bu yaaşananlarr çok zor şeylerr evlilikk çok zorr idare etmesi zor arayı bulması zor bazı şeyleri yutmak zorr susan olmaz konusan hiç olmazzz ne biliyim yaa allahım hzuru mutlukluk versinn iyi insnlarla karşılaştırsınn. KUMAR İŞİ DERLER YA AYNEN ÖYLEEEE

as canım benim hiç sorma eşimin işi bitmek bilmiyor bi türlü doktora gidemedik yine kırmızılarla baş başayım offfofff kafayı yicem İnanki :18: can sıkıntısından giremedim kk ne, âmin cnm âmin Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın kardeşlerimizin karşısına

Hayattaki her türlü ilişkide saygı bitince yürütmek imkansız hale geliyor. Ama bir evliliği bitirmek de çok zor. Belki aile terapisi alsanız bir işe yarar?

aldatmanın ve şiddetin hiçbir türü affedilmemeli canım...kendine bu saygısızlığı yaptırma.şiddet görüyorsan mutlaka hem boşan hem de çok daha dikkatli ol.hatta boşandıktan sonra koruma falan iste...çok şeyler duyuyoruz.kuyruk acısını çıkarmak isterler

CANIM HEPİMİZ hayırlı zamanı bekliyoruzzz napalımmm sabır diliyorumbende artık sonuna geldim yumurta takibinin çatlatmayı vercek doktor yarın son kontroll inş bebeşim gelirr

Canım öncelikle geçmiş olsun.Ailenin yanında olmasına sevindim.en azından dayanacak bi dalın var.
biz bayanlar evlenirken herşeyin masal alemi gibi olacağına inanıyoruz.
toz pembe gözüküyor gözümüze herşey aslında neyin içine girdiğimizi bilmiyoruz.
kadınlar evlilikte % 100 fedakarlık yapmak zorunda.en küçük bi tavizde malesef problem çıkıyor.
bu yüzden boşvereceksin.yada yaptığın gibi boşanacaksın.
Malesef çok üzücü kimse kötü şeyler bunlar ama hakkında hayırlısı olsun.
Allah yolunu açık etsin.

Son düzenleme:
CANIM HEPİMİZ hayırlı zamanı bekliyoruzzz napalımmm sabır diliyorumbende artık sonuna geldim yumurta takibinin çatlatmayı vercek doktor yarın son kontroll inş bebeşim gelirr

inşallah canım enim güzel haberlerini bekliyorum.yarın sperm vericek oradan profesör doktora gidecez bakalım ne dicek ne verecek ilaç olarak.bide o kadar para vereyimmi profesöre celişkideyim normal bi hastahaneyemi gitsem :44:

canım ilk seferde bende para veriyorumm önemlii sonuçta.ben hamilelik testinibilee ilk seferde 50 liraya yapmıştım sağlık ocağı yerinee genede sen bilirsin bende bugün çatlatmayı vuruldumm hayırlısı hepimiiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…