Bende bu "Aci"yi yasadim ya .....

Canım ailenin haberi var mı ? Onlara anlatsan ? Daha çok küçüksün o adamı ömür boyu çekmek gençliğini heba etmek gibi bir yanılgıya düşme

ayrılmak ıstesenız ayrıldınız bız napalım sımdı

aynı şey benim arkadaşımında başına geldi tam aileler tanışmıştı nişan olacaktı bunun sevgilisi face şifresini vermiyordu bende face şifresini kırmasına yardım ettim, mesajlarda ne görelim sevgilisi eniştesinin kuzeniyle kadın dul ve çocuklu biri, konuşmuş kadın buna çıplak fotolarını atmış , sanal seks yapmışlar, görünce şok olduk biz ben hemen yazışmaların çıktısını aldırdım fotoları aldık , sevgilisine söyledik , çok yalvardı yakardı ama arkadaşım affetmedi ayrıldılar , sende kesinlikle baştan bu işi bitircektin , şuan ne yaşıyorsan yaptıgın hatanın bedelini yaşıyorsun, o adam seni değil 3 kere 50 kerede aldatsa sen boşanmazsın..

Babanızın hapiste olması velayet konusunda zorlar mı acaba sizi.
Bir avukat yanıtlayabilse keşke.
Bebeğinizi alıp ailenizin yanına gitseniz.
Anneciğiniz çocuğunuza bakar siz de çalışırdınız..
Bu adamla olmaz..
Bu evlilik yürümez.
Gözünüzü kapatıp herşeye sessiz kalmanız gerekiyor çünkü..

eee hem öncesinde hem evliliğin sürece aldatılmışsın...bu adamın evlenmeye niyeti yokmuş ki...niye evlendi...niye günahına girdi...?bunun hesabını vermeli ya...hayvana bak...(KUSURA BAKMA)

Bu durumlarda kişinin kendinde kusur araması en büyük yanlış. Buna izin verme.
Bu eşinin ahlaksızlığı ve maymun iştahlığı. Seninle hiç bir alakası yok.
Eğer ailen arkanda değilse başvurabileceğin yardım kurumları var.

İyide kadın nasıl boşansın gidicek bi baba evi vardı o da şuan ceza evinde galiba. Küçük kardeşleri falan var annesinin evide kalabalık. Gidicek yeri olmadığı için çat diye gidip boşanamaz herhalde.
Anlamadığım diğer konularında eşim çok iyi destek oluyo hep falan demişsin gerçekten iyi mi yoksa sen mi yanlış aktarıyosun acaba? Bide kanıtın varsa çocuğunu falan alamaz ki korkmadan hareket et.

deniycem bebegim biraz buyusun simdi elimden bisey gelmio kaynanam dibimde hep

Bu fikri eşinden ayrılmaya karar verdiğin zaman kullanman için yazıyorum;

Eğer evden ayrılırken zorluk çıkarılacağını düşünüyorsan kv ni engelleyecek geçici ve etkili yollar var. Uyku hapı gibi mesela.

ya ona ne gerek var. kv banyo yapmıyormu. wcye gitmiyormu. hazırlar bavulunu. kadın banyodayken kapıyı açar gider

ya ona ne gerek var. kv banyo yapmıyormu. wcye gitmiyormu. hazırlar bavulunu. kadın banyodayken kapıyı açar gider

Senin yazdığın gerekli olan şeylerde çok teferruatlı şeyler var. 15-20 dakikada bile hazırlanamaz gibi geldi bana.
Bebeğin kıyafetleri zaman alacak şeyler. Çantayı önce hazırlarsa kv görebilir bir köşede.

. elzem neler varsa 20 dakikadada bavula atar çıkar.

ailen yokmu annen baban kardeşlerin ?

sahipsizmisin ?

afedersinde o çocugun ancak boklu bezlerini alır.

neteye cocuğu alıomuş.

güçlü duracaksın.

hayatından çıkaracaksın, bunun başka yolu yok.

aman eminsen, tekrar ağlayıp zırlayıp seni kandıracaksa bu yola girme.

ama yok benım için bu insan bitti diyorsan herşeyi göze alıcaksın , ve bitireceksin canım.

ben bitirdiysem kurtulduysam emin ol sende kurtulursun.

Erkeklerin aşırı kıskanç olması fikrindekini açığa vurup zikretmesidir bence ve bu hipotezim bir kere daha kanıtlanarak artık teorem halini aldı ! Kusura bakma ama size ettiği tehditleri kanıtlarsanız bir halt yapamaz üstüne bir de cezaevi yolu görünür, bu tehditleri telefonda da etmesini sağlayıp savcılığa müracaat edebilirsiniz

Fikir zikir meselesi

boşanıp çocugun velayetini çokta güzel alırsın
aldattıgını ispatlarsan maddi manevi tazminat davası açar bebegini degil
çorabına kadar alırsın
o da anasıyla mutlu mesut kafasını duvarlara sürter inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…