Bende bu "Aci"yi yasadim ya .....

Yine affet bence birdaha aldatacak emin ol..alıştır şimdiden kendini ..hayatlarımızı mahvettik huzur varken

Keşke basından bıraksaydın affetmeseydn ama artık geç olan olmus erkek bi kere aldatınca devamı gelyo 1 kez aldatmıs aglamıs affetmssn 2.kez yine aldatmıs aglamıs 3.kez yine yapcak bu böyle devam edecek ve bunu normallestircek..cocugun da varmış çok zor bi durum ne diyim Allah kolaylık versin

Bu nasıl bir mantıktır 3 olsun babamla konuşucam, insanın sinirlenmemesi elde değil. Arkadaşım bu adam seni daha nişanlıyken aldatmış affetmişsin, 2. kez aldatmış onu da affetmişsin. Adam alışmış nasıl olsa affediyor diye. Huylu huyundan vazgeçer mi sanıyorsun. Off off biz kadınlar kendi ayaklarımızın üstünde durmayı, kendi kendimize yete bilmeyi öğrenemiyoruz. Bu kadar mı zor?

Üzgünüm ama baştan kabul etmekle hata yapmışsınız...
Bundan sonra denilecek pek birşey yok gibi..

kişi kendinden bilir işi, kıskanç erkeklerin temelinde aldatan erkek yatar, kendi yaptığını eşininde yapabileceği düşüncesi kuruntusuyla böyle psikopatlaşır işte...

affettikçe tekrar yapacak tabiki...
o sana söyledikleri tehdit işte kim verir ona 4 aylık bebeği...
bi b.k yapamaz merak etme..

Taviz tavizi doğururrr sadakatsizlik de bir huydurr
zaten sevmiyomuşsun da bu işini kolaylaştırır
babana mı abine mi dayına mı her kime anlatacaksan anlat yardım etsinler bi an önce boşan bu arsızdan

bir kişi kendinden bilir işi tevekkeli sizi eve kapatmamış..
iki bile bile evlenmişsiniz aldatmak bir kerelik iş değildir bundan sonra hepte aldatacaktır..
üç havlayan köpek ısırmaz diyorum..öldürürse öldürsün sıkıyosa hergün ölmekten iyidir diyin nasıl pusacak görürsünüz..

Annesinin çocuğa bakacağını hiç düşünmüyorum ilk aldatmada annesi affettirmiş adın çıkar diye annesi yüzünden evlenmiş keşke babasını dinleseydi o istemiyormuş evlenmesini,1. De barıştıran anne 2. De aynı taktiği kullanır.

Siz sineye cektikce o devam edecektir.... Ailenize aciklayin durumu...cocuk daha cok kücük zaten size verilir, ailenizde destekse kendinize ve evladiniza yeni bi hayat kurun.... Böyle mutsuz bi evlilikte evladinizi büyütmeyin... Hani hep Evladim icin katlaniyorum deniliyor ya, siz dogrusunu yapin Evladiniz icin katlanmayin böyle bir cirkinlige...

Haberlerde izledim yakında damat bir bayanı gelin kuafördeylen taciz ediyor bayan şikayetçi oluyor damava ifadesinde sözlü taciz ettim diyor gelinde karakol önünde ağlıyor damadın boynuna sarılıyor ve düğün salonuna gidiliyor.Aslında bazıları çok şanslı evlilik öncesi görüyorlar ama nasıl bir aşktır ki bu gururun bile önüne geçebiliyor!

Aynı haberi izledik sanırım 2. Bir vakası daha çıkmıştı adamın yanılmıyorsam.

Aynı haberi izledik sanırım 2. Bir vakası daha çıkmıştı adamın yanılmıyorsam.
Canım misafirlikteydik ama damat kabul etti taciz ettiğini ona rağmen gelin evlenmeye gitti yetmedi kocasını teselli etti biz sadece yuh diyebildik.

Canım misafirlikteydik ama damat kabul etti taciz ettiğini ona rağmen gelin evlenmeye gitti yetmedi kocasını teselli etti biz sadece yuh diyebildik.
Ayni haberi ben de de izledim kadin karakol onunde agladi. Adam elle taciz degil sozle taciz ettm demis. Sonra el ele dugun salonuna gittiler. Bunun uzerine esim bile yuhh ya kiz da bile bile lades demis diye yorum yapti

Esin cok karaktersiz canim. Bu onda aliskanlik olmus. Aldatmayi birakacagini sanmam.

Hatanın %100 ünü nişanlıyken affederek yapmışsın. Kızma nolur genel konuşuyorum ama kadınlar olarak bu kadar saf mıyız, aldatanı affedecek kadar aciz miyiz, erkek kıtlığı mı var neden aldatacak kadar şereften yoksunu birini affedebiliyoruz ve bir daha yapmayacağını düşünebiliyoruz hayret ediyorum ya.. Tehdidine gelince, televizyon kadın cinayetlerinden kırılıyor ve bunu yapan şerefsizler tam da senin kocanla aynı karakterdeler. Çok kıskanç ve boşanmak istemeyen erkekler..Polise git suç duyurusunda bulun sana tehditlerinden dolayı diyeceğim de hükümetimiz sağolsun kadın cinayetllerinin arkasında duracak utanmasa.. Verilen korumalar da bir işe yaramıyor. Gene de git suç duyurunda bulun, boşan, kurtul o pislik adamdan.. Çocuğunun böyle bir aile de büyümesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…