bende çalışmak istiyorum ama eşim izin vermıyor

hönk
nasıl yani
dik duran kadın çapulcu ve ayyaşmı oluyor. bence bu kişilikli kadınlara ve bunu savunan bizlere hakaret etmeyin. herkes haddini bilsin lütfen

çapulculuk ve ayyaşlık

konuyu nereye bağlayacaksınız,amacınız ne

Değerli kardeşim amacım falan yok. Ben bu forumları geçen sene okurken çaresiz insanları gördüm. Yardım etmek için üye oldum. Parası olmayan bir ton insan var. Vede yazılar yoğunlukla okunduğu için, çok kişiye faydalı olacını düşündüm.

Başta sadece kendi düşüncemi dile getirdim. Ama bin pişman ettiniz ya.

Bu kadar düşman yaklaşılacak bir durum yok. Nedir bu bombardımanın sebebi?

hönk
nasıl yani
dik duran kadın çapulcu ve ayyaşmı oluyor. bence bu kişilikli kadınlara ve bunu savunan bizlere hakaret etmeyin. herkes haddini bilsin lütfen

İsminin altındaki yazıları dile getirdim. Hakaret değil. Yorumlamadan önce iyi okuyunuz.

canım kardeşim siz kime çapulcu ve ayyaş dediniz hele bi onu açıklayın..bu olayı nasıl ona bağladınız? herkes konu içi konuşurken kim çapulcu kim ayyaş?

Son düzenleme:
oradaki çapulcu ve ayyaşın konuyla alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile bilir.
sizde bilirsiniz.ve biliyorsunuz. bknz yakın tarih.
ama siz konuyla bunu bağdaştırırsanız bu konuda sizle farklı görüşü savunanlara bu ithamları yapmış olursunuz.

canım kardeşim siz kime çapulcu ve ayyaş dediniz hele bi onu açıklayın..bu olayı nasıl ona bağladınız? herkes konu içi konuşurken kim çapulcu kim ayyaş?

Birisinin isminin altında yazıyordu. Ona bakıyordum. Sanırım yanlış kişiye gitti. Özür dilerim.

Haklısınız. Mesajlarda sabrımı zorladılar. İlk etapta iyi niyetle bir şeyler dile getirmek istedim. Fakat komple yanlış anlaşıldım.

Bu siteye yaklaşık 10 gündür üyeyim.Eşi ile dertli olan kadınlara hepimiz birşeyler yazıyoruz.Bakıyorum.Çoğunluk(herkes demedim) boşa gitsin diyor.

(Hemen burda şunu söyleyelim ki yanlış anlaşılmasın boşanmayı gerektirecek durumlar vardır,kadın her türlü eziyete katlanmak zorunda değildir.)

Ama şartlarını hiç bilmediğimiz bir insana boşanmayı nasıl bu kadar kolay önerebiliyoruz?

Kadın zaten dertli herşeye olumsuz bakıyor burda çare arıyor yoksa gider boşanır zaten bize mi soracak?

Bakıyor ki burda diğer kadınlar ona bu adam çekilmez,bu herifi tutma at,hemen boşan hayat senin....vb akıllar veriliyor.

Dertli olan insan etkiye açık oluyor,aklı karışık oluyor.....

Burdaki yazıları okudukça iyice kararıyor ve diyor ki boşanmaktan başka çare yok...

Oysa belki o ilişkinin iyi yanları vardı,bizler daha yapıcı olsak belki kadın yeni ve olumlu bakış açısı ile yaklaşacak ve sorunu çözeceklerdi...

Hemen boşan diyenler bunun vebalini almaya hazırlar mı?

Son düzenleme:
Birisinin isminin altında yazıyordu. Ona bakıyordum. Sanırım yanlış kişiye gitti. Özür dilerim.

şurada birbirimizi tanımadan fikir tartışması yapıyoruz olay başka bi boyut alırsa hepimiz için üzücü olur.iyi günler size,kibar yaklaşım içinde teşekkürler.

şurada birbirimizi tanımadan fikir tartışması yapıyoruz olay başka bi boyut alırsa hepimiz için üzücü olur.iyi günler size,kibar yaklaşım içinde teşekkürler.

Evet. Yanlış anlaşılmamak gerektiğini tecrübe edindim. Teşekkür ederim. İyi günler.

devlet planlama teşkilatında çalışan bir abla vardı.......on sene öncesinden kadın sorunları ile ilgili birimin adı değiştirilmiş şu an kadın yaşam endüstri vb gibi bişey olmuş adı

devletimiz bile kadın sorunu yok diyor anlayacağınız.....ama hanım ablamız yapılan araştırmalarda kadınların her türlü ekonomik maddi dahil şiddete uğradığını ....bu kadınların tüm kadınlar içersinde % 70 e yaklaştığını söyledi

bütün destekleri sivil toplum kuruluş örgütlerinden alıyorlarmış.....hatta bana forumlarda yazmam için şiddete uğrayan kadınların ne yapması gerektiğinden bahsetti.........evlerinden terlikleriyle kaçan kadınlardan bahsetti bana......gerçekten evdekinin aklı değişse gidecek yeri olmaya kadınlardan bahsetti

hayatta çok ağır bir tokat yemeye gerek yok sadece kafayı kaldırıp etrafa bakmak yeterli......kaldı ki toplumun % 10 unda kişilik bozukluğu var

biraz olsun kendimize güvenimiz elimizden bir işin gelmesi gerektiğini düşünüyorum......düşmez kalkmaz bir allah......kimse kimseye muhtac olmasın

Sizinle ilgili bir imam yok gereksiz alınganlık göstermişsiniz...

Eleştirimi yapıyorum ancak sivri cümlelerle değil,köşeli ucu açık cümlelerle değil.
Farkındasınız pekala.
Korkmak derken kastınız ne.
Hepimiz burada öncelikle forum kurallarına uymak zorundayız.
Asıl bundan önemlisi ise kullandığımız kelimeleri özenle seçmek, yorum kaparken kırıcı ve yargılayıcı olmaktan kaçınmaktır.
Bunu yapabilirsek paylaşımımızın bir anlamı olur.
Bir arkadaşımızın yazdğı çapulcu ve ayyaş tanımları ile ilgili bir yorum yapmıyorum.
Konuyu getirdiği noktaya bakarsak konuşulacak bişey kalmamıştır.
Arkadaşımız korkmamış yazmış düşüncelerini...

Benim yazdıklarım ortada.

Siz sivri cümle,köşeli ucu açık cümle diyorsunuz....

Bir başkası süslü cümle...daha net ol...yazıyor

Bakın benim yazdığım şeyler aynı,algılayış ve yorumlar ne kadar farklı....

Herkes kendi baktığı yerden anlayacaktır.Size sivri gelen ifadeler başkasına süslü,size köşeli gelen ifadeler başkasına muğlak gelebiliyor...

Herkes kendi ifadelerinden sorumlu.Ben başkasının yazdıklarına açıklama getirmek zorunda değilim.

Korkmadan yazan gelen tepkileride karşılar...

Ek:Korkmaktan kastım gelen tepkilerin çok olması?Başka neden korkacağız ki?:44:

Siz benim yazdıklarımı değersizleştirmek için ,bir başkasının yazdığı ve tepki çeken,konu dışı ifadeler ile benim korkmadan düşüncelerini yazmak gerekli dediğim cümle arasında bağlantı kurmaya mı çalışıyorsunuz?Ki ben yinede ifadelere dikkat edelim dediğim halde...

Ben korkmadan düşüncelerinizi yazın derken,konu dışı vurun,ağzınıza geleni söyleyin mi demek istedim.

Siz neyin peşindesiniz anlayamadım.Bana burda kibarlık dersi vermeye mi çalışıyorsunuz?

Yazdıklarımda bir tek kaba,suçlayıcı,yargılayıcı,kırıcı ifade bulabiliyorsunuz buraya yapıştırın onun üzerinden konuşalım...

Son düzenleme:

Kendimi gayet açık ve net ifade ettiğimi düşünüyorum.
Kibarlık dersi vermeye kalkacak kadar şuursuz değilim merak etmeyin.
Birşeyin peşinde hiç değilim.
Sen onu dedin, ben bunu dedim diyerek atışmaya girmenin ne size faydası olur ne de bana...

Peki kadın çalışırken evlenmiş bir çiftte, kadın işi bırakıp ev hanımı olmak istiyor ama erkek işini bırakmasını istemiyor. Bu kadına tavsiyeniz ne olurdu?

Bence bu soruya orjinal konumuzda çalışıp çalışmaman senin kararın çalış diyenler, işini bırakmak istiyorsan bırak demeli.
Eşin çalışmanı istemiyorsa çalışma diyenler eşin işini bırakma diyorsa bırakma demeli.
Eşin çalışmanı istemiyorsa onu ikna yoluna git diyenler gene bu yolu tavsiye etmeli.
Eşine dikbaşlılık etme işini bırak diyenler, eşine dikbaşlılık etme çalış demeli.

Eğer tam tersi sonuçlar çıkarsa. Her iki görüşün de aslında derdi başka demektir.

Son düzenleme:
Sanırım siz evli değilsiniz ve çocuğunuz yok....

Evli değilim çocuğum da yok muhabbetin de hep "bekarsın anlamazsın"a dönmesini zerre sevmemekteyim. 25 yıllık evli mükemmel bir çiftin üç çocuğundan ortancasıyım.
Gazeteciyim ve gözlemlerim konusunda vardığım sonuçlarda da ısrarcıyım
Doğruları bilmek için illa evli-çocuklu olmak gerekmiyo bunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur.

Bıyık altından laf sokmayı tez zamanda bırakın lütfen güldüreceğim diye bukadar profilimi gözlemlemek ciddi gereksiz. Belki de huzur evlerini, bi'çok evliliği gözlemleyip böyle bilmiş konuşuyorumdur? Psikolog arkadaşlarım, avukat dostlarım da vardır?
Neyse neyse size daha fazla cevap vermek istemiyorum.
Kendi doğrularınızla size mutluluklar

Son düzenleme:

Mükemmel aileniz,mükemmel ilşkiniz,şaşmaz doğrularınız ile muhteşem yaşantınızın sürmesini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…