hönkEğer konuştuğunuz cesaret, gerçek hayatınızda da varsa, huzur evlerini bi ziyaret edin. Onlarla görüşün.
Haaa yok ben çapulculuğuma devam edeceğim. Ayyaş olarak takılacağım derseniz, karar sizin.
Sizi biraz daha güldüreyim dedim...
çapulculuk ve ayyaşlık
konuyu nereye bağlayacaksınız,amacınız ne
hönk
nasıl yani
dik duran kadın çapulcu ve ayyaşmı oluyor. bence bu kişilikli kadınlara ve bunu savunan bizlere hakaret etmeyin. herkes haddini bilsin lütfen
Değerli kardeşim amacım falan yok. Ben bu forumları geçen sene okurken çaresiz insanları gördüm. Yardım etmek için üye oldum. Parası olmayan bir ton insan var. Vede yazılar yoğunlukla okunduğu için, çok kişiye faydalı olacını düşündüm.
Başta sadece kendi düşüncemi dile getirdim. Ama bin pişman ettiniz ya.
Bu kadar düşman yaklaşılacak bir durum yok. Nedir bu bombardımanın sebebi?
canım kardeşim siz kime çapulcu ve ayyaş dediniz hele bi onu açıklayın..bu olayı nasıl ona bağladınız? herkes konu içi konuşurken kim çapulcu kim ayyaş?
oradaki çapulcu ve ayyaşın konuyla alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile bilir.
sizde bilirsiniz.ve biliyorsunuz. bknz yakın tarih.
ama siz konuyla bunu bağdaştırırsanız bu konuda sizle farklı görüşü savunanlara bu ithamları yapmış olursunuz.
Birisinin isminin altında yazıyordu. Ona bakıyordum. Sanırım yanlış kişiye gitti. Özür dilerim.
şurada birbirimizi tanımadan fikir tartışması yapıyoruz olay başka bi boyut alırsa hepimiz için üzücü olur.iyi günler size,kibar yaklaşım içinde teşekkürler.
yanlışı anlamakta bir erdem. bende teşekkür ederim kadesa gibi size.Haklısınız. Mesajlarda sabrımı zorladılar. İlk etapta iyi niyetle bir şeyler dile getirmek istedim. Fakat komple yanlış anlaşıldım.
Bakın yazdıklarınızı bende üstüme alayım sizin gibi ve yanıt vereyim...
Ben emekli maaşı olan bir kadınım.
Evde oturmaya bşladıktan sonra uzaktan eğitim ile ikinci üniversiteyi okudum ve çok sevdiğim bir mesleğe adım attım.
Şu an o işi evde geliştiriyorum ve paraya çevirmek için uğraşıyorum...
Yani ben hem çalışan kadını hemde evde oturan kadını deneyimledim.
Yani ısrarla ima ettiğiniz gibi ben çalışmıyorum ve evde oturduğum için çalışan kadını kıskanıyorum ,kendimi ispatlamak için burda feryad ediyorum ve çalışan kadına saldırarak kendimi rahatlatıyorum durumu bende yok....
Aslında tepki almaktan korktuğumuz için eleştiri yapamamak doğru değil bence ama anlıyorum,dikkatli gitmekte fayda var....
Bizler madem olgunuz diyoruz o zaman eleştiri yapmayıda eleştiriyi karşılamayıda biliyoruz demektir.
Madalyonun öbür yüzü yani çalışmayan kadının hayatı anlamında kullandıysanız eğer elbette birgün onuda masaya yatıralım
ama burda ilk çıkış noktamız çalışan kadın olma isteği ve eşin izin vermemesi olunca ben tespitlerimi o yönde yapmaya çalışıyorum,aklım erdiğince.
Eleştirimi yapıyorum ancak sivri cümlelerle değil,köşeli ucu açık cümlelerle değil.
Farkındasınız pekala.
Korkmak derken kastınız ne.
Hepimiz burada öncelikle forum kurallarına uymak zorundayız.
Asıl bundan önemlisi ise kullandığımız kelimeleri özenle seçmek, yorum kaparken kırıcı ve yargılayıcı olmaktan kaçınmaktır.
Bunu yapabilirsek paylaşımımızın bir anlamı olur.
Bir arkadaşımızın yazdğı çapulcu ve ayyaş tanımları ile ilgili bir yorum yapmıyorum.
Konuyu getirdiği noktaya bakarsak konuşulacak bişey kalmamıştır.
Arkadaşımız korkmamış yazmış düşüncelerini...
Benim yazdıklarım ortada.
Siz sivri cümle,köşeli ucu açık cümle diyorsunuz....
Bir başkası süslü cümle...daha net ol...yazıyor
Bakın benim yazdığım şeyler aynı,algılayış ve yorumlar ne kadar farklı....
Herkes kendi baktığı yerden anlayacaktır.Size sivri gelen ifadeler başkasına süslü,size köşeli gelen ifadeler başkasına muğlak gelebiliyor...
Herkes kendi ifadelerinden sorumlu.Ben başkasının yazdıklarına açıklama getirmek zorunda değilim.
Korkmadan yazan gelen tepkileride karşılar...
Ek:Korkmaktan kastım gelen tepkilerin çok olması?Başka neden korkacağız ki?:44:
Siz benim yazdıklarımı değersizleştirmek için ,bir başkasının yazdığı ve tepki çeken,konu dışı ifadeler ile benim korkmadan düşüncelerini yazmak gerekli dediğim cümle arasında bağlantı kurmaya mı çalışıyorsunuz?Ki ben yinede ifadelere dikkat edelim dediğim halde...
Ben korkmadan düşüncelerinizi yazın derken,konu dışı vurun,ağzınıza geleni söyleyin mi demek istedim.
Siz neyin peşindesiniz anlayamadım.Bana burda kibarlık dersi vermeye mi çalışıyorsunuz?
Yazdıklarımda bir tek kaba,suçlayıcı,yargılayıcı,kırıcı ifade bulabiliyorsunuz buraya yapıştırın onun üzerinden konuşalım...
Sanırım siz evli değilsiniz ve çocuğunuz yok....
Eğer konuştuğunuz cesaret, gerçek hayatınızda da varsa, huzur evlerini bi ziyaret edin. Onlarla görüşün.
Haaa yok ben çapulculuğuma devam edeceğim. Ayyaş olarak takılacağım derseniz, karar sizin.
Sizi biraz daha güldüreyim dedim...
Evli değilim çocuğum da yok muhabbetin de hep "bekarsın anlamazsın"a dönmesini zerre sevmemekteyim. 25 yıllık evli mükemmel bir çiftin üç çocuğundan ortancasıyım.
Gazeteciyim ve gözlemlerim konusunda vardığım sonuçlarda da ısrarcıyım
Doğruları bilmek için illa evli-çocuklu olmak gerekmiyo bunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur.
Mükemmel aileniz,mükemmel ilşkiniz,şaşmaz doğrularınız ile muhteşem yaşantınızın sürmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?