bende de kaynana sorunu:(

yavaş yavaş her gitme muhabbetinde bahaneler uydur, elinden geldiğince az gitmeye çalış, araya da mesafe koy çok içli dışlı olma, bu konuyla ilgili laf sokulursa hıı hıı de geç. zamanla onlarda gelmek gitmek istemez.

Benim düğün gecemde eltim,kayimvalidem, yigenleri, erkek kuzenleri bizdeydiler tatliskom :KK45: kata kulleye geldim . haberim yoktu valla ben şok ben iptal :KK53: o yuzdendir ki bence 6 ayda iki defa gelip uzunca kalmak (10 gün misal) aşırı. Misafirlik 3 gündür :KK54:
:KK57:o niye kız niye sendelerdi düğün gecen?

Sukretmelisin bence ayni sehirde veya yan yana degil evleriniz.. Hergun gorusmek zorunda olsaydin ne olcakti bilemiyorum.

ya biraz fazla rahatlar gelince kalsalan iki üç hafta kalırlar.eşimde istedikleri kadar kalırlar diyo ailem diyo.bende bir ay kalmakta anlayıssızlıktır artık dedim.eşim kırıldı bende tedirginim ailelerin yansımasının olduğu bi hayat korkutuyor beni.ya dur yeni evliler demiyo kimse bu yaz gelme planlarında herkes.bende kızdım valla gelirlerse millet kınayacak bir ay misafirlikmi olur diye o onların anlayıssızlığı dedim.eşimle baya aramız açık suan

ben annesine düşkün bir baba yüzünden tartısan ailede büyüdüm aynı sorunları bende yamak istemiom.benim annemler bile keyfini çıkarın diye evime gelmezlerken onların bekar evi gibi gelme planları kırdı beni ya illaki başımın üstünde yeri var ama birada anlayıs bekliyorum açıkcası

Back
X