Bende de var bi mallık..

Sizinki yumuşama değil sadece biraz zaman geçtiği için duygularınız ilk zaman gibi yogun değil. Aslında karar vermek için daha iyi düşünebilirsiniz. Daha net görebilirsiniz gerçekleri. Ama gerçekten iğrençmiş. Birincisi adamın bunları ailesine söylemesi ikincisi ailenin bunları dışarda anlatması.sonuncusu da ağzını açıp bunları dinleyen konu komsu

Barışmak için size mesaj atmış, oha, ne büyük bir emek-efor, nasıl büyük bir jest ve değişimi ne kadar ayan. Elbette barışın şans verin. Pişmanlığı o kadar derin ki mesaj atmış ya, mesaj atmış.. Telefonunun ekranında birkaç yere basmış, cümle kurmuş ve size yollamış.. Off... Şu barışmak için harcanılan efor, değişim... Gözüm yaşardı.

Mahrem şeylerinizi ailesine herkese anlatandan adam olmaz. Ailesi de dahil bu kişi adam değil. Ömrünüzü de bu insanlara harcamayın. Elalem ne der diye başınızı yakmayın elalem 2 gün konuşur unutur gider siz ömür boyu yaşarsınız. size bu kötülüğü yapan yarın ne yapmaz bunu düşünün. Bu aileye çocuk yapılmayacağı belli değilmi zaten. Pişman olacağınız şeyler yapmayın
Evet kendisi beni rezil etmek için eminim herşeyi yapar bundan o kadar eminim ki.. Yani yine ayrılık olursa yine benzer şeyleri yaparlar

Valla burda birçok boşanma konusu okuyorum bazıları incir kabuğunu doldurmaz ama sizinki bayağı büyük ve yumuşamayacak bir durum . nasıl bu lafları hazmedeceksiniz . geri dönerseniz onun ailesinden ne farkınız kalacak bir kişiye en iyi ceza onu yok saymak görmemektir
basın engeli muhattap olmayın acın davayı kurtulun. O sizin arkanızdan laf anlattıkları kişilerde desin ki 'helal olsun gururlu kadınmış kurtuldu bunlardan.'
Aksi halde dönerseniz tam tencere kapak olacaksınız.
Sanırım doğru söylüyorsunuz gurur nurur kalmaz ki ben bu adamla nasık tekrar karı koca olcam.. Bunu düşünebilmem bile tuhaf açıkcası ya.. :(

Sanırım doğru söylüyorsunuz gurur nurur kalmaz ki ben bu adamla nasık tekrar karı koca olcam.. Bunu düşünebilmem bile tuhaf açıkcası ya.. :(
Terketmissiniz bu saatten sonra dönerseniz daha kötü olaylara maruz kalacaksınız.
Yolunuza hayatınıza bakın.

Doğru söylüyorsunuz haketmiyor Allah beni bu bataktan kurtarsın

Dilerim hep mutlu olursunuz. Ama siz daha kendinizi tutamayıp bir iki mesajına "acaba affetsem mi?" diye düşünüyorsunuz. Bu kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık olur. Değersizleştirir sizi...

Dilerim hep mutlu olursunuz. Ama siz daha kendinizi tutamayıp bir iki mesajına "acaba affetsem mi?" diye düşünüyorsunuz. Bu kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık olur. Değersizleştirir sizi...
Ya aslında yapılanların affedilemez oldugunun farkındayım sonuna kadar. Ama işte bazen gerçekten saçna fikirlerde düşünülüyor boş bulunup. Ama adım atmam bu yönde sadece aklımdan geçti bi kere.. Bu adamdan kurtulmam gerekiyor

Özel hayatınızın başkalarının ağzında sakız olmasına sebep olan bir eşten bahsediyorsunuz. Zor bir durum ancak normal karşılanmayacak kadar da kötü bir durum. Devam ettiğinizde nasıl hareket etmeyi düşünüyorsunuz evinizde ve eşinizin yanında? Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar.. :( daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
oha diyorum ve cidden sizde var mı mallık?😂Aha da ilk defa ban yiyebilirim böylece.

Yumuşa istiyosan sakıza döner sonrada kendine kişilik ararsın. Klişe gibi görünecek ama bu kadar iğrençleşen bir tipleme düzelirmi sanıosun? Hemde barışmak için sadece mesaj! Maşallaj büyük emek.. Bir defa erkek diye saygı duyulmaz koynuna girilmez bu edepsizin.Cinsellik yaşarken aklına gelmeyecek mi acaba seks hayatımızı bu seviştiğim adam yayıyor ve yine yayacak diye..Perde yırtılmış artık.Dikiş tutmaz bu iş. Çünki adam,adam değil.. malzeme belli,bu malzemeden başka yemek çıkmaz

Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar.. :KK43: daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Bu konuyu ben açmış olsam ve sana sormuş olsaydım güveniyim mi diye ne derdin canım samimi olarak cevap verir misin bana

Back
X