bende gebe kalıp hamile takvimi eklemek istiyorum

tuz_karabiber

Bebeğim büyüyor
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
1.505
35
158
mrb kızlar bende hamile kalıp artık profilime gebe takvimi eklemek istiyorum. bunun dışında hamile kıyafeti giymek, bebek giysileri almak, midemin bulanması, başımın dönmesini karnımı tepiklenmesini istiyorum. insan bunları ister mi demeyin olmayınca öyle bir istiyor ki :25::25::25:

mrb kızlar bende hamile kalıp artık profilime gebe takvimi eklemek istiyorum. bunun dışında hamile kıyafeti giymek, bebek giysileri almak, midemin bulanması, başımın dönmesini karnımı tepiklenmesini istiyorum. insan bunları ister mi demeyin olmayınca öyle bir istiyor ki :25::25::25:

istenmezmi canim en güzel duygular bunlar :16::16::49::49:

Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah arkadaşım :)

ayy canım benim seni çok iyi anlıyorum.bunların hepsini bende çok istiyorum.bu ay doğum günüme hamile olarak girmeyi çok istedim.bana en güzel hediye olucaktı:((fakat ilaç kullandığım halde yumurtam olmadı az önce doktordan geldim moralim çok bozuk ve sanırım ben bu duyguları hiç yaşayamıycam:(((

Canım kardeşim seninle aynı duyguları bende paylaşıyorum anne olmak bebeğimin karnımda gün be gün büyüdüğünü görmek onu yüreğimde hissetmek ve o en güzel duyguları tadmak istiyorum Rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine çok aratmasın tez vakitte hayırlı evlatlar versin cümle olmayanlara ve bize..:43:

ayy canım benim seni çok iyi anlıyorum.bunların hepsini bende çok istiyorum.bu ay doğum günüme hamile olarak girmeyi çok istedim.bana en güzel hediye olucaktı:((fakat ilaç kullandığım halde yumurtam olmadı az önce doktordan geldim moralim çok bozuk ve sanırım ben bu duyguları hiç yaşayamıycam:(((

Kadeşim Rabbim yardımcın olsun tez vakitte hayırlı evlatlar versin yüzünüzü güldürsün.

Belki su mubarek gunlerde dualarimiz kabul olur.cok istiyorum bende.ilk ultrason fotografini altin cerceve yaptirip asicam.cok merak ediyorum o duygulari yasayip yasayamayacagimi.hep umudum kiriliyor.sonra yeniden yesseriyor.bazen isyanda ediyorum
O zamanda kendimden nefret ediyorum.sabir diliyorum sonra.Allah bebek isteyen.onun ozlemi ile yanip tutusan herkese sabirlar versin.herseyden zormus bu bekleyis
Batim 18 temmuz bakalim hayirlisi

ahhh ahh bende çok istiyorum ama tık yok. ne diyelim hayırlısı olsun bu arada hamilelik takvimi eklenmiş sanırım hamilesin hayırlı olsun sevindim:)))

Back
X