Canim vajinal ultrasonda kayganlastirici jel kullaniliyor bu yuzden aslinda sorun olmuyorÖyle bir şey yok ben de hamile kaldıgımda hiç bir şey hissetmiyordum bilmiyordum ki orgazm nedir.
Vajinal muanede yanı ultrasyonda ben de zorlanırım ki bu dogal çünkü kuru vajina acıtır.
Bence doktorunuzu değiştirin.
Kendinize dert etmeyin psikolojik de etkiler inanın ki zamanı geldiğinde olacaktır.
Allah sizzi iyi etsin güldürdünüz beniSacmalamis doktorsa o kisi :) benim bebeler asilamayla oldu.. asilama aninda orgazm oldugumu hatirlamiyorum :) haha
Ama su varki kadinin orgazm olmasi spermlerin yerini bulmasini kolaylastiriyomus..doktorun dedigi dogru olsa tecavuzden kimse hamile kalmazdi ...
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma bi fıkra geldi.Cinsel iliski sirasinda verilen tepki ile jinekolojik muayene sirasinda verilen tepkiyi kiyaslayan kisi doktor mu gercekten? Insan esi ile munasebeti sirasinda hissettiklerini mi hissediyor muayenede. Ilginc bir bakis acisi varmis doktorun. Bence sorularina cevap veremeyince uydurmus biseyler..
Şimdi KİB'liyorum seniSizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma bi fıkra geldi.
Doktor hastasına soruyor
Sevk aldın mı
Hastanın cevabı
Accuk bişi
Mune abla benim ilk banımı yapıştırmaz inşallah:) konu sahibi doktor kafanı karıştırmış değiştir doktorunu sen de yakında hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Aynen katiliyorum. Bugune kadar esimle hicbir iliskimde kasilmadim. Rahmimde buyuk bir yara oldugu donemde iliski oldukca eziyetli oluyordu benim icin, o zamanlar bile sorunsuzdu. Gel gor ki muayenede o plastik aparati çaat diye kirmistim bir defasinda. Hala da cok kasiliyorum her muaneyede.Eski bir vajinismuslu olarak ilk zamanlar ilişkiye giriş esnasında bende kasılıyordum.Yani cinsel ilişkide kasılma genelde vajinismuslularda oluyor.Bunun için egzersizler var o sayede kasılmaları atlatıyorsun.Ama insan zaten vajinismus olmasa dahi doktor yanında çoğu zaman ister istemez kasılır.Yani direkt kendinize bu teşhisi koyamazsınız.Vajinismus olup olmadığınız doktor koltuğunda değil, cinsel ilişkide belli olur.Ancak doktorun çocuk için söylediği şeyler çok saçma geldi.
Örnek degil kız fıkra gece gece agzımı bozdum bi gaflete geldim. Allah affetsin. Uykusuzluktan hepŞimdi KİB'liyorum seni
O nasıl örnek öyle
Ağzını bozmak mı :)) ah canım ya ne edeplisin sen maşallah.. böyle insanları çok seviyorum..Örnek degil kız fıkra gece gece agzımı bozdum bi gaflete geldim. Allah affetsin. Uykusuzluktan hepDediklerine bire bir katılıyorum ama doktorun iki durumu da aynı kefeye koyması çok saçma. Birde konu sahibini durduk yere üzmüş gibi geldi bana zaten insan çok hassas oluyor bu dönemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?