Bende gerçekten bir sorun mu var? ??

Konu sahibini anlayabiliyorum. Ben de 5 yil sonra zor buldum yavrumu. Gerci daha kavusamadik ama..
Dedigim gibi doktor sebebini aciklayamamis dogaclama yapmis. Vajinusmus oldugu halde kendini zorlayarak 1 kez bile yarim yamalak iliskiye girip hamile kalan var.
Konu sahibi bu doktoru acilen birakmali!
Fikranla ilgili espiriler de yapmak istiyorum ama banım daha bugun kalkti

Iyide bu kontrol yani iliski degilki..kafada fazla buyutuluyo bu durum bence.. yatcan ekrana kilitlencen.. gircek cikcak yani o kadar.. kisiden kisiyede degisir tabii zorlanio zorlanmamak..5 yil boyunca sayisiz jinekolog gordum kadin ve erkek.. boyle bi sorun yasamadim sukurler olsun..

Az kalmış son günler geçmiyor gibi gelir insana ama mecbur gelecek hayırlı bir şekilde kavuşursun yavruna inşallah.

Allah askina orgazmla hamileligin ne alakasi var lutfen inanmayin boyle seylere. Ben de henuz orgazm olamadim ama hamileyim ayrica vajinusmusla alakaniz yok. Olsaydi iceri bir seyler girmesine asla musade edemezdin. Ayrica hamile kalmak icin gun asiri iliskiyi tavsiye etmiyor uzmanlar. Bu durumun sperm kalitesini dusurdugunu okumustum. Bu konuyu da bir arastirin isterseniz. İkinizde de problem yoksa mutlaka bir bebeginiz olur. Stres yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…