• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende gördüğünü alan arkadaş

gulbelalidir

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
180
303
23
30
İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️ aynı ortamda çalıştığım yakın sayılabilecek bir arkadaşım var. Az çok zevklerimiz birbirine benziyor ancak kendisi ben ne giysem kısa bir süre sonra aynısından alıyor kendine ve aynı ortamda çalışıyoruz. Kıyafet, ayakkabı hatta saçlarını benim yaptığım gibi yapıyor. “Aa sen de mi bundan aldın?” dediğimde de sende de mi vardı hiç görmemiştim diyor ve çok kere gördü üstümde. İyi niyetli olsa “evet sende görüp çok beğendim aldım” demesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle olmayınca da bir kıskançlık olabilir mi arkadaşımda diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin yorumu nedir kızlar?

İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️ aynı ortamda çalıştığım yakın sayılabilecek bir arkadaşım var. Az çok zevklerimiz birbirine benziyor ancak kendisi ben ne giysem kısa bir süre sonra aynısından alıyor kendine ve aynı ortamda çalışıyoruz. Kıyafet, ayakkabı hatta saçlarını benim yaptığım gibi yapıyor. “Aa sen de mi bundan aldın?” dediğimde de sende de mi vardı hiç görmemiştim diyor ve çok kere gördü üstümde. İyi niyetli olsa “evet sende görüp çok beğendim aldım” demesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle olmayınca da bir kıskançlık olabilir mi arkadaşımda diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin yorumu nedir kızlar?
Ohhoooo bariz kıskançlık artık aşmış yani arkadaş. Böyle saçma şey mi olur. Arkadaşının ne giydiğini ne yaptığını nasıl görmez insan ya

Belki de sizin sorun yapacağınızı düşündüğü için öyle diyordur. Sizde iyi niyetli olsanız hemen beni kıskanıyo modlarına girmek yerine kafanıza bile takmazdınız. Zaten su an herkes birbirinin giydiğini giyiyo ki benzer zevkleriniz varmıs. Konu acılacak dert mi bilemedim🤦
İkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değil 😌 benim sorun yapacağımı düşünse almaz bile bence. Sorun benim yakın gördüğüm arkadaşımın bu tutumu. Ki bence birinde bir şey görüp beğenip almak kadar doğal bir şey yok. Ama ben görmedim, duymadım demek biraz sıkıntı geliyor bana.

İkiz gibi bile gezebiliriz hiç sorun değil 😌 benim sorun yapacağımı düşünse almaz bile bence. Sorun benim yakın gördüğüm arkadaşımın bu tutumu. Ki bence birinde bir şey görüp beğenip almak kadar doğal bir şey yok. Ama ben görmedim, duymadım demek biraz sıkıntı geliyor bana.
siz öyle düsünüyorsanız aranıza mesafe koyabilirsiniz ben kendimce düşüncemi söyledim genekde böyle seyleri pek takan biri değilim

Nesi doğal kız. Bir şeyi beğenip alırsın iki şeyi beğenip alırsın her şeyi de almazsın. Ben olsam çok rahatsız olurdum diye düşünyorum. Benim başıma gelmedi ama kuzenimin başına geldi onun da arkadaşı böyleydi. Öyle anlatıyordu yani. Bu durumdan hoşnut da değildi

Bana kafadan kontak gibi geldi ama illa yakınız diyosan gene de sen bilirsin. Bu dedigin seyin sonu yok çünkü sevgiliyi kocayi da almaya kalkar bu bi tık ötesi o çünkü.
Ay evet yukarıdaki yorumumda kuzenimden bahsetmiştim ya normalde bu kız arkadaşı sevgili işleriyle ilgisi yokken kuzenimin sevgilisi var diye sevgili de yapmıştı😬 Tip olarak benzerini mi bulmuştu o kısmı hatırlamıyorum
Sevgiliyi bulmadan önce de kuzenimin sevgilisiyle buluşacağı zamanlar özellikle yanlarına mı gidiyordu ne öyle bir şeyler vardı

Bana kafadan kontak gibi geldi ama illa yakınız diyosan gene de sen bilirsin. Bu dedigin seyin sonu yok çünkü sevgiliyi kocayi da almaya kalkar bu bi tık ötesi o çünk

Ay evet yukarıdaki yorumumda kuzenimden bahsetmiştim ya normalde bu kız arkadaşı sevgili işleriyle ilgisi yokken kuzenimin sevgilisi var diye sevgili de yapmıştı😬 Tip olarak benzerini mi bulmuştu o kısmı hatırlamıyorum
Ay bi tık tırstım şimdi 😂

Aynen öyle. Bu durum da zaten sizin onu yakın arkadaş olarak görüyorken onun sizi içten içe rakip olarak görmesinden kaynaklı oluyor.

Bi geri çekilip iyi arkadaşız bakış açısıyla bakmayı biraksaniz daha başka gıcık ve saçma yanlarini da yakalarsiniz eminim, sevdiğiniz için siz farkında olmadan tolere ediyorsunuzdur. Böylelerini dostunu yakın,dusmanini daha yakın tut felsefesine sahip sinsiler olarak görüyorum ben açıkçası. Aleni bir şekilde ortada olan bir şey için bu şekilde davranan, kendini zeki sanan kurnazlardan hiç hoşlanmıyorum. Ne kadar salakça davrandiklari gün gibi ortada, fark edilmiyor sanıyorlar heralde.

Böyle biri vardı kardeşim ne alsa aynısını bulup alıyordu en basiti kiz kendine hırka Ördü ondan gizli göstermedi bitince mecbur giydi gördu anasıyla berabar yaşadığımız şehirdeki tuhafiyeleri gezmiş aynı renk ipten bulabilmek için bulamamış sonra kardeşime sormuş İstanbuldan teyzem aldı demiş taa istanbuldaki akrabalarına söylemiş sonunda bulmuş aynısını ördü giydi kardeşim dediki benimle yarış yapmak zorunda mısın niye sendedemi aynısında var dedi kardeşim kriz geçiriyordu 🤣🤣 bazıları öyledir kendi zevkleri yoktur başkasından çalar misal benim görümce ne yaparsam aynisini yapar şimdi görüşmüyorm kafam rahat 🤣🤣🤣

Eğer aldigin şeyler nadir bulunan şeyler ise haklisin ama milyonlarca satilan şeyleri giyiyorsan yanlış düşünüyorsun. En sık alışveris yaptığın marka ne mesela? Trendyol ya da bilinen her mahallede şubeleri olan mağazalar ise zaten hepsinde aynı şeyler oluyor, kız nereden alışveriş yapsın etrafına benzememek için sürekli vakko mu takılsın?

Bizim bi arkadaş vardı evini ikea dan düzmüştü, diğer arkadaşlarına benden baktılar falan diyordu dhshsj e ama ikea yani zaten belli başlı ürünler var ve diğer yerlere göre daha ucuz ve stili belli. Kalkıp özel yapım masa aldım aynısını yaptırdılar dese tamam ama ikramdan alınan ürün için aynısını demek saçmalık

mesela ben o kız arkadaşının yerinde olsam "sende gördüm beğendim" derdim
artık bikaç dan fazla yapması da sinir bozucu o ne öyle
zevkinizi beğenip özeniyor da olabilir.. kıskançlık a olmayabilir

ama sinir bozucu cidden

ben olsam bikaç arkadaşıma ne yaptığını gösterir ondan sonra birgün de güzelce bozarım

nerden alışveriş yaparsın genelde
çok yaygın ürünler veya modellerse denk gelmesi çok normal
kaymak tabaka hariç çoğu kişi trendyoldan alıyor zaten hem çeşit çok hemde ekonomik
benim marka takıntım yoktur mesela alır oradan geçerim
dün akşam saten pijama takımı almak istedim 50 farklı ürün çıktı ama modeller aynı

cevabını siz biliyorsunuz sırf ay evet seni kıskanıyor diye duymak egonuzu tazelemek için açılmış bdvye ait bi dert değil kusura bakma

Aynı iş yerinde çokta samimi olmadığım bir kız bana direkt sorarak alıyor. Bu benim için problem aynı şeyi giymek istemiyorum bir kere pişti bile olduk. Ama kırmamak için bir şey diyemiyorum birkaç kıyafetimi hiç giyemiyorum nerdeyse. Geçenlerde benim kombinimin baştan sona aynısını yapmış aklıma sen geldin dedi güldü bi de yüzsüz yaa

Back
X