bende gülmek istiyorum

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
38
gene dibe vurdugum bi anı yasıyorum.bende artık gülmek istiyorum.çok seymi istiyorum.neden bana bunu cok görüyorlar?ben Allahın izniyle anne olmak istiyorum.2012 senesi ben en acı dolu senemdi.konumu bilen bilir. caresizim arkadaslar.bi umudum olusmustu.ama bugün itibariyle onuda yitirdim. 6 ay önce erken dogum yaparak kızımı Aysenazımı kaybettim 12 gün sonra. ondan 4 ay önce babamı kaybettim ani bi ölümle.aklım yetmiyor arkadaslar.nerden baslayacagımı sasırmıs durumdayım. beynimde hipofiz bezi denen bi kitle olustu dogumdan sonra.sürekli doktora gittim geldim.son olarak dün gittigim bi doktorum tahlillerime bakarak bana beynimdekinin bi zararı olmadıgını ve hiçbi tedavi uygulamayacagını söledi.daha önce gittiğim doktorda böle sölemişti.eşim yeni bebek istegimi bu nedenle geri ceviriyordu.doktora sordum yeni bi bebek sahibi olmayı.istediginiz gibi yasayın hiçbi zararı yok dedi. umutlandım ama eşim korunmaya devam ediyo ve sordugumda cevap vermedi. aglama krizlerindeyim su anda.tam umutlanmısken yeniden umudum kırıldı.suan bu odada saatlerdir agladıgımı bildigi halde yanımada gelmedi.beni kendi halime bıraktı.cok fenayım.

aysenaz

eşin hani kabul etmişti
ne oldu birden
anlatsana
ağla canım ağla
ağlamak bizim ilacımız
kus içindeki zehri

aysenaz

eşin hani kabul etmişti
ne oldu birden
anlatsana
ağla canım ağla
ağlamak bizim ilacımız
kus içindeki zehri

canım cok yanıyo kuzum.bilmiyorum hiçbişi sölemedi.sordum sadece sustu.bende ölece kaldım ve sonra kalkıp buraya geldim.
agladıgımı biliyordu eminim. ama gelip bişi demedi. anlamıyorum gercekten bende anlamıyorum.bu saglık sorunumu bahane ediyordu.
doktor sorun yok ddi öleyse neden ya nedennnnn

ben simdi nasıl davranıcam ona? :26::26: içimden hiçbişi gelmiyo.oysa bana söz vermişti.tedavim sonuca erince tamam demişti.doktor sorun yok dedi.neden o zaman sözünde durmadı?

Acaba eşiniz ani kayıplardan dolayı psikolojik olarak da çok yıpranıp çocuğa hazır olmadığınızı mı düşünüyor ki.Açık açık sorsanız neden diye :26:

Merhaba,
Öbür yazılarınızı hatırlıyorum sizin. Çok üzücüydü yaşadıklarınız. 6 ay hala çok yeni bir süreç. Bebeğinizin vefatı eşinizi de çok etkilemiştir. Belki bu yüzden kendini hazır hissetmiyor olabilir. Sonuçta o da kızını kaybetti. Zamana bırakmayı deneseniz? Zaman içinde konuşursunuz, o da ilerleyen zamanlarda daha sıcak bakar belki. Üstelik şimdi hamile kalsanız, yaşadıklarınız çok yeni olduğu için güzel bir hamilelik dönemi geçiremeyebilirsiniz psikolojik olarak. Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem, sadece işin bir de bu tarafı olduğuna değinmek istedim.

Son düzenleme:
kadın doğum doktoruna gidin
benim eşim kdoğumcuya gidene kadar bebek istemiyordu
doktora gittik
doktor vakit kaybetmeyin baslayın denemelere diyince eşim istedi

Acaba eşiniz ani kayıplardan dolayı psikolojik olarak da çok yıpranıp çocuğa hazır olmadığınızı mı düşünüyor ki.Açık açık sorsanız neden diye :26:

sordum sormazmıyım o anda sordum cevap vermedi. bende buraya kactım.dibe vurdum işte .

yanlıs anlamıyorum.su an ne sölense kızacak durumda değilim zaten. psikolojik olarak bebegime hazırım inanın bana.cünkü olmaması beni yıpratıyo.tek tesellim o olacak.
kızımın acısını sadece o dindirecek.bunu eşimde biliyo.ben bu sekilde kafayı yicem emin olun.

konunu okuyunca cok üzüldüm

bundan sonra INSALLAH mutluluklar hep sizinle olur

ben simdi nasıl davranıcam ona? :26::26: içimden hiçbişi gelmiyo.oysa bana söz vermişti.tedavim sonuca erince tamam demişti.doktor sorun yok dedi.neden o zaman sözünde durmadı?

canım bu erkekler çok dengesiz sen boşuna kahretme kendini sabah kabul eden adam şimdi istemiyor
emin ol yarın da isteyecek

canım bu erkekler çok dengesiz sen boşuna kahretme kendini sabah kabul eden adam şimdi istemiyor
emin ol yarın da isteyecek

yok tatlım yok.o beni hastalıgımı bahane ederek oyaladı.doktorda tamam olabilir deyince sözündede duramadı.bana bunu yapmaya hakkı yok.tüm umudumu buna bagladıgımı biliyordu.dibe cöktüğümü görmesi gerek.beni kendime getirecek tek seyin kızımın kardesi olacagını biliyo.ben burda kahrolurken o koltukta uyumayı tercih etti.bana bi acıklama bile yapmadı.

Üst üste iki büyük kaybınız var. Bunun üzerinden tek başınıza gelmeye çalışıyordunuz diye hatırlıyorum. Profesyonel destek almak size iyi gelebilir. Terapi ya da ilaç tedavisi, hangisi gerekliyse. Yaşadıklarınız 1-2 hafta hafta üzülüp sonra eski yaşantıya geri dönülmesi mümkün olmayan şeyler, siz çok daha iyi biliyorsunuz. Hem beki eşiniz de bu sürece dahil.

Belki de eşin hazır değildir ikinci bir çocuğu denemeye? Onun psikolojisini de etkiledi sonuçta bu olay. Erkek olduğunu düşününce mantıklı geliyor bana davranışları, ikinci bir kaybı kaldıramayacağınızı düşünüyor temkinli davranıyor. Zaten ikinciyi denemeye hazır değildi, hastalığın da ona bahane oldu zaman kazandırdı. Ben böyle düşünüyorum.

ayşenaz senin konularını okurken çok fena oluyorum

canım,eşin içinde korkular,gel-gitler,fırtınalar yaşıyor emin ol..sen kadınsın duygularını daha net dışavurabilirsin ama eşin öyle değil..ona biraz zaman tanı..ikiniz de evladınızı kaybettiniz,korkularını yenmesi için biraz daha sabır göster..

lütfen yıpratma kendini..sağlam bir psikoloji gerek şimdi sana,yeni bebek için bu şart..

evet canım yasadıklarım cok önemli kayıplardı.yazsam sayfalar almayacak seyler yasadım.bazen kendi yasadıklarıma ben bile inanamıyorum.sanki bi baskası yasamısta ben seyredici olmusum ama Allahın izniyle sabrım sonsuzdu.kızımı kaybetmek en büyük yıkımımdı. Onun acısını ne ilaçlar nede terapi alabilir.bundan eminim.ben psikolojik haplar alıp deli divane gibi ortalarda gezinmek uyumak istemiyorum.benim ilacım ancak bu olur.kızımın acısını unutturmaz ama dindirebilir.gördüğüm örneklerde bu yönde ama yok işte bana gülmek haram galiba.kolum kanadım kırık.umutlanmak bile yasak.ki hemen bebek sahibi olmakta mechul. :26:

özür dilerim.hakkınızı helal edin.gercekten kimseyi kötü etmek istemiyorum ama gercekten kötüyüm.tam güçlü olup psikolojimi ii etmişken bu umuda odaklanmısken ben yine umudumu kaybettim.doktordan cıkarken beni görecektiniz.tamam dedim.hersey düzeliyo.yeni bi can umudumuzu geri getirecek.hersey güsel olaak.psikolojimide ii edeceğim yeni bebegim için dedim ama kaldım gene biçare ortada.

evet hastalıgım ona bahane oldu.bunu anladım zaten. ama bana verdiği sözde durmamasıda beni yıktı.dibe vurdum gene. umutlarımı gömdü.kendini oyalarken beni mahfetti.

Çok haklısınız, evlat acısını dindirebilcek hiçbir ilaç hiçbir tedavi şekli yok ne yazık ki. Ama yardım alarak daha rahat ve sağlıklı baş edebilirsiniz, bu yüzden söylemiştim. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın, eşinizin fikri zamanla değişebilir. Bu konuyu konuşabilecek hale gelebilirsiniz zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…