Sizi o kadar iyi anlıyorum ki öyle bir acı ki bu sadece ve sadece yeni bir bebek umudu dindirebilir bu acıyı ,yeni heyecanlar, yeni hayaller...
Ben de 46 gün önce kaybettim kızımı 31 gün küvezde verdiği savaşı kaybetti mimiğim hayallerimi, umutlarımı, yaşama sevincimi de aldı gitti. Şimdi tek yaptığım zamanın geçmesini beklemek, günleri saatleri sayıyorum. Yeniden hamile kalmak ve bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum. İnşallah benim, senin ve tüm melek annelerinin kısa zamanda dilekleri gerçekleşir...
Çok zor arkadaşım bizi kimseler anlayamaz eşlerimiz bile. Sakın umutsuzluğa düşme, elbet eşin de seni anlayacak herşey de vardır bir hayır belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır , biz nelere katlandık ne acılardan geçtik biraz daha beklemek senin aşamayacağın bir dert değil arkadaşım .
Ben de senin gibi nerede bi hamile görsem içim yanıyor, kalbim sıkışıyor ama Allah bize bu acıyı verdi inşallah güzel günler de verecektir ...
Rabbim yardımcınız olsun, çok üzüldüm konunuzu okuyunca.Üzülmemiz birşeyi değiştirmeyecek biliyorum fakat, size dua edeceğimi bilmenizi isterim.
Eşinize de biraz zaman vermenizi tavsiye edebilirim ancak.Kolay değil elbette sizin kadar derinden hissetmese de o da yalpalamıştır bu sıkıntılı dönemde.
Biz erkekleri tam anlamıyla anlayamayız onlar da bizi.Zamana ihtiyacınız var.
Sabırlar diliyorum.
canım lütfen kendini üzme, sen sabırlı ve akıllı bir kadınsın
ne yaparsak kendimize yapıyor, kendimizi yıpratıyoruz canım lütfen dirayetli ol
allah her zaman bi çıkış yolu verir, bir kapı kapatır bin kapı açar
bende çok bunaldım yaşadıklarımdan ama sabır ve zamanla atlatıcaz inşallah
canım bu erkekler çok dengesiz sen boşuna kahretme kendini sabah kabul eden adam şimdi istemiyor
emin ol yarın da isteyecek
aysenaz üşenmedim bu yorumumu buldum alıntıladım
ben sana demedim mi canımmmm diyorum
bu erkekler dengesiz diye
beende de var bir tane kendimden biliyorum
eşinin fikir değiştirmesine cok sevindim
insallah tez zamanda da gebelik haberlerini duyarız
çokkk sevindim hemde çokkk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?