bende gülmek istiyorum

cnmmm Allah sabır versin.çok çok üzüldüm.kaybedenler kulübüne sende katıldın malsef.
inş Rabbim bu günlerini büyük bi sabırla atlatmanı saglar ve yeniden bebek sahibi olursun.diledigin an yaz.hiç çekinme.

vazgectim arkadaslar bebek fikrinden bu aksam itibariyle vaz-gec-tim.içim kan aglaya aglaya vazgectim.yorgunlugumdan vazgectim.artık bişilere umut yüklemek istemediğim için vazgectim.Canım yanmaya devam etsin.

Son düzenleme:
Rabbim yardımcınız olsun, çok üzüldüm konunuzu okuyunca.Üzülmemiz birşeyi değiştirmeyecek biliyorum fakat, size dua edeceğimi bilmenizi isterim.
Eşinize de biraz zaman vermenizi tavsiye edebilirim ancak.Kolay değil elbette sizin kadar derinden hissetmese de o da yalpalamıştır bu sıkıntılı dönemde.
Biz erkekleri tam anlamıyla anlayamayız onlar da bizi.Zamana ihtiyacınız var.
Sabırlar diliyorum.

Allah razı olsun tüm yüreğinizden gecen seylerin hayırlısını versin sizin içinde inş.

canım lütfen kendini üzme, sen sabırlı ve akıllı bir kadınsın
ne yaparsak kendimize yapıyor, kendimizi yıpratıyoruz canım lütfen dirayetli ol
allah her zaman bi çıkış yolu verir, bir kapı kapatır bin kapı açar
bende çok bunaldım yaşadıklarımdan ama sabır ve zamanla atlatıcaz inşallah

ne yapayım canım karedeşim Allaha havale ettim işimi ben.
caba göstermiyorum olsun diye.vazgectim....yoruldum ya valla yoruldum.
insan beklenti içine girdikçe umut besledikçe daha cok yıpranıyor sanırım.
bu nedenle iice düşündüm ve vaz-gec-timmm. Allah herkesin yardımcısı olsun.benimde inşşş

canım bu erkekler çok dengesiz sen boşuna kahretme kendini sabah kabul eden adam şimdi istemiyor
emin ol yarın da isteyecek

aysenaz üşenmedim bu yorumumu buldum alıntıladım
ben sana demedim mi canımmmm diyorum
bu erkekler dengesiz diye
beende de var bir tane kendimden biliyorum
eşinin fikir değiştirmesine cok sevindim
insallah tez zamanda da gebelik haberlerini duyarız
çokkk sevindim hemde çokkk canım

Allah razı olsun tatlım.cok haklısın erkekler dengesiz.
inş aynı zamanlarda hamiş haberlerimizi veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…