- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
kızlar bende bebek istiyorum ama bu forumda okuduklarım beni oldukça korkutuyo, tam sabah kalktığımda anne olmak istiyorum artık dedim kendi kendime sonra bi arkadaş 15 dk önce falan konu açmış doğumuma 5 gün var eşimin beni aldattığını öğrendim diye.iyice korktum ve vazgeçtim
yemin ederim o kadar uzaklaşıorum ki bebekten.bazıları da eşim doğum yaptıktan sonra benden soğudu falan diye de dert yanıo.iyice moralim bozuluyo.eşim bebek istiyo, ben istemiyorum diyince de o zaman biyolojik anne bulurum diyo şakayla karışık.
zaten eşimin bazı lafları (sen hamileyken o işi (cinsellik)asla yapmam cok itici demişti ) benim endişelenmeme neden oluyo,üstüne bunları da okuyunca tam bi felaket oluyo ruh durumum.
yani demem o ki ;hamilelikte cinselliği hadi geçtim de beni o süreçte aldatır mı yani çoğunluk mu böyle oluyo ikincisi doğumdan sonra değişir mi?
bana yardım edin kızlar,beni bu düşüncelerden kurtarın

zaten eşimin bazı lafları (sen hamileyken o işi (cinsellik)asla yapmam cok itici demişti ) benim endişelenmeme neden oluyo,üstüne bunları da okuyunca tam bi felaket oluyo ruh durumum.
yani demem o ki ;hamilelikte cinselliği hadi geçtim de beni o süreçte aldatır mı yani çoğunluk mu böyle oluyo ikincisi doğumdan sonra değişir mi?

bana yardım edin kızlar,beni bu düşüncelerden kurtarın

Son düzenleme: