- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
kızlar bende bebek istiyorum ama bu forumda okuduklarım beni oldukça korkutuyo, tam sabah kalktığımda anne olmak istiyorum artık dedim kendi kendime sonra bi arkadaş 15 dk önce falan konu açmış doğumuma 5 gün var eşimin beni aldattığını öğrendim diye.iyice korktum ve vazgeçtimyemin ederim o kadar uzaklaşıorum ki bebekten.bazıları da eşim doğum yaptıktan sonra benden soğudu falan diye de dert yanıo.iyice moralim bozuluyo.eşim bebek istiyo, ben istemiyorum diyince de o zaman biyolojik anne bulurum diyo şakayla karışık.
zaten eşimin bazı lafları (sen hamileyken o işi (cinsellik)asla yapmam cok itici demişti ) benim endişelenmeme neden oluyo,üstüne bunları da okuyunca tam bi felaket oluyo ruh durumum.
yani demem o ki ;hamilelikte cinselliği hadi geçtim de beni o süreçte aldatır mı yani çoğunluk mu böyle oluyo ikincisi doğumdan sonra değişir mi?
bana yardım edin kızlar,beni bu düşüncelerden kurtarın
günaydın canım öncelikle kendimi tanıtmak isterim.ben 3,5 yıllık evliyim biz de bebek istiyoruz ama benim iğne fobim var ve bunu yenmeden korunmayı bırakamıyorum dişlerim de çürüdü sürekli ağrı var bu iğne korkum yüzünden korku diyorum ama çok şiddetli benimki.yani senin konunu okurken yazmak istedim öyle birşey benim aklıma bile gelmemişti.sen de bence eşine güveniyorsan bu konuyu aklına bile getirme asıl bebeğin olunca bir aile olacaksınız eşim arada hep üzüntüsünü dışa vuruyor çocuğumun olmasını çok istiyorum artık bebeğimiz de olsun evimiz neşelensin diyor.ve ben sabah akşam ağlıyorum kendime kızıyorum.ve 25 yaşındayım o bile bitecek yakında.benim yaşadıklarım bana çok acı veriyor ama bir de acaba ben istediğim zaman olacak mı yoksa uzun zaman mı alacak ben bunlardan korkuyorum.dediğim gibi ne olursunj iyi düşün ve eşine güveniyorsan bir kez bile düşünme o güzel duyguyu tat bence eşin o zaman daha çok mutlu olacaktır.eşine güvendiğin sürece bu tür duyguları düşünmemeni tavsiye ederim.umarım güzel haberlerini alırız
aynı korkuları yaşıyorum bunu yasamayan bayan yoktur bence,ama artık cok dusunmuyorum gecen ay 4 haftalık bebegımı dusurdum bılerek hamıle kalmamıstım ama kaybetmek cok kotuydu o karnındayken tum dusuncelerın kayboluyor emın ol.Eslerımız bızı aldatacaklarsa hamılelık sadece bahanelerı olur yapacak olan adan bır sekılde bır yolunu bulur ve yapar her defasındada bır bahane uydurur o yuzden hamıle kalırsam yaparmı sorusunu aklından cıkar eger kendını hazır hıssedıyorsan anne olmaya dusunme takmamaya calıs boyle seylerı
Eşine güvenip güvenmediğini kendin tartarsın cnm zaten. Bence her yazılanı kafanda kurmamaya özen göster. Mutluluklar.
hadi eşime güven olayını hallettim diyelim bir de soğukluk olayı var onu nasıl halletcemi bilmiyorum acıkcası ya
merhabalar.biz bayanlar her zaman ya artık beni beğenmezse,ya aldatırsa gibi endişeleri yaşarız zaten.bu güvensizlik değil,kadınsal bi paranoya bence :)
yalnız şu "soğukluk" olayını hiç anlayamadım.ne yani hamile kalınca eşinle kardeş kardeş uyuyacağınızı mı sanıyorsunuz.hiiç de öyle olmuyor
Hiç korkma canım eşinin bu güne kadar sana bir yanlışınıgördün mü ? görmemişindir yoksa bebiş fikri aklına bile gelmezdi.. uzaklaşır diye de düşünme eşim sanki bana daha da yakınlaştı gibi geliyor cinselliği asla yapmam falan demelerine de bakma 9 ay kim dururbebek bi olsun eşinle aranızdaki bağ daha da kuvvetlenecek sana daha şefkatle yaklaşacak bak gör
yok sağolsun öyle çapkınlığını vs.görmedim ki ben çok takipçiyimdir huyum kurusunzaten hep der ben bişe yapsam sen hemen gün yüzüne çıkarırsın diye. işte en büyük korkum soğursa diye.nasıl içime dert biliyo musun bu hani bi de öyle konuşunca tümden endişelendim ya =) bebeği de kendisi istiyo şimdi ki daha önce hiç istemiyodu bebek falan. inşallah dediğin gibi olur cinsellik bitmez.yani düşkünlüğümden diil yanlış anlama yani aklı orda kalır diye tırsıyorum
Şu anda "hamile kalırsan senden soğuması" bir fikir onun için.
Yaşamadan bilemez.Ayrıca sen üstüne üstüne gittikçe dayanamaz bir süre sonra.İş sende bitecek yani.Benimle sevişmiyor diye sen de salıverirsen adam hiç yanaşmaz.
Evet anne olunca birçok şey değişiyor ama senin kendini nasıl gördüğünle ilgili.Sen kendinde sadece anne değil,bir kadını da görüyorsan eşin neden görmesin.
Eğer aklı sekste kalırsa senin üstelemene dayanamaz.Erkek milleti böyledir.Cilve lazım azıcık
aldatacaksa her zaman aldatabilir.hamilelikte yapar diye birşey yok.aldatma olayını hiç düşünme zaten de,niye soğusun ki senden tamam cinsellik biraz sıkıntı olabiliyor ama çok da değil.mesela kendi adıma konuşayım.(önceki hamleliğimden bahsediyorum).hamileliğimde eşim bana daha da düşkünleşmişti.yani duygusal anlamda diyorum.kavga bile olmuyordu artık aramızda.inan ilişkin daha güzel oluyor.cinsel anlamda da eskiye göre biraz daha seyrekleşse de hiç ara vermedik.
işte çocuk olduğunda yani lohusalıkta mecburen biraz uzaklaşma oluyor.sen zaten lohusasın,bir yandan yeni gelen bir bebek.anneler falan da olabiliyor yanında.ama o da 1-2 aylık bir mesele.sonra eskiye dönüyor yavaş yavaş herşey.tabiki eskisi gibi olmuyor.artık bebeğin uyuduğunda cinsellik yaşayabilirsin.sonra ona tabi baya zaman ayıracaksın.ama artık bir evlat sahibi olmanın güzelliği de başka.hem eşin de isteyen biriymiş.demekki mutlu olacak.yine kendi adıma konuşayım.cinsel anlamda şuan herşey daha güzel bile.çocuk olumsuz etki yaratmadı yani.
sakın olumsuz düşünme.madem ikiniz de istiyorsunuz o zaman rahatlıkla çocuk düşünebilirsin.göreceksin hamilelikte ilişkiniz hiç olmadığı kadar güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?