Bende hamileyim artık

bu çok büyük bir mucize.hayirlisi olsun arkadasim.demekki olcagi varsa oluyor yapmamiz gereken tek ama tek sey rabbime siginmak.dua ile...allahim bu yolda emeklerini vermis tüm kader arkadaslarimin yardimcisi olsun...

Bende seninle aynı fikirdeyim...
Herşeyin yolunda gitmesi olacağı anlamına gelmiyor..Örnek ben:))
Yada herşeyin olumsuz gelişmesi olmayacağı anlamına gelmiyor...
Sadece nasip kısmet olduğunu düşünüyorum...Yiyecek ekmekleri varsa geliyor bu minikler yoksa yok....
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin..Sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsiz,sizlere ve bebeğinize...

"Bir şey olacak sanki" korjularını yenmen gerekiyor...Allah emanet onlar...Sen içini ferah tut...

Tebrikler....

gözün aydin canim ALLAH tamamini erdirsin gercekten dedinde haklisin ben gecen bi bayanla tanisdim onun 8 sene cocugu olmamis ama hic bi sorunlari yokmus ümüdünü kesti an normal yolldan hamile kalmis kurban oldum ALLAHIM ona 5 tane bebis vermis darisi hepimizin basina.....

canım benimmm...... her sefanın bi cefası vardır ama sen iyi cefa çekmişsin. gözün aydın: allah kucağına lmayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…