BalSurat Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 3.089 1 0 Diğer 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GXUXLCEZA #21 Gülcezaaaaaaaa canım benimm başlığı gördümmm şoktayımmm çokk sevindimmm canımm ..Gözünaydınn rabbim dualarınıı kabul ettii..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip* etsin inşalllahhhh
Gülcezaaaaaaaa canım benimm başlığı gördümmm şoktayımmm çokk sevindimmm canımm ..Gözünaydınn rabbim dualarınıı kabul ettii..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip* etsin inşalllahhhh
GXUXLCEZA Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2007 972 6 96 Bursa 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GXUXLCEZA #22 BalSurat .!.: Gülcezaaaaaaaa canım benimm başlığı gördümmm şoktayımmm çokk sevindimmm canımm ..Gözünaydınn rabbim dualarınıı kabul ettii..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip* etsin inşalllahhhh Genişletmek için tıkla... saaoll teyzesii saol evet çok şükür rabbime.amin canım seninkinide inş seninkiyle arasında nerdeyse 8 ay olcak canım ayy bide senin gibi büyütebilsem göbüşümü ve bebişimi.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
BalSurat .!.: Gülcezaaaaaaaa canım benimm başlığı gördümmm şoktayımmm çokk sevindimmm canımm ..Gözünaydınn rabbim dualarınıı kabul ettii..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip* etsin inşalllahhhh Genişletmek için tıkla... saaoll teyzesii saol evet çok şükür rabbime.amin canım seninkinide inş seninkiyle arasında nerdeyse 8 ay olcak canım ayy bide senin gibi büyütebilsem göbüşümü ve bebişimi.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GXUXLCEZA Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2007 972 6 96 Bursa 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GXUXLCEZA #23 bütün tebrik eden ve bu topige yazan arkadaşlara teşekkür ederim hamilelere hayırlı dogumlar bebek isteyenlere inşş rabbim aratmadan versin.canlarım öptüm hepinizi
bütün tebrik eden ve bu topige yazan arkadaşlara teşekkür ederim hamilelere hayırlı dogumlar bebek isteyenlere inşş rabbim aratmadan versin.canlarım öptüm hepinizi
eskay Hayat Sevince Güzel :) Kayıtlı Üye 25 Eylül 2008 1.836 5 316 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GXUXLCEZA #24 GÜLCEZA .!.: bütün tebrik eden ve bu topige yazan arkadaşlara teşekkür ederim hamilelere hayırlı dogumlar bebek isteyenlere inşş rabbim aratmadan versin.canlarım öptüm hepinizi Genişletmek için tıkla... ayy ne güzell haberler bunlar cok sukur rabbimize bizlere böyle guzel gunler gösterdi...
GÜLCEZA .!.: bütün tebrik eden ve bu topige yazan arkadaşlara teşekkür ederim hamilelere hayırlı dogumlar bebek isteyenlere inşş rabbim aratmadan versin.canlarım öptüm hepinizi Genişletmek için tıkla... ayy ne güzell haberler bunlar cok sukur rabbimize bizlere böyle guzel gunler gösterdi...