- 10 Ocak 2015
- 155
- 58
- 18
- 34
Normalde bu haftalarda yapiliyormus cati muayenesi canim. Ama tavsiye etmem çok zor kan ter içinde kaldım çok acıdı. Bizimki hala yan yatıyor donmemis doktor şimdiye kadar dönmesi gerekti dedi büyük ihtimal sezeryan olcakaah hiiç sorma canım artık iiiyyiiiice zorlaştı puff diye şiştim birandabiran önce oğluşa kavuşmak ve normal halime dönmek istiyorum benim doktor çatı muayenesi falan yapmadı daha bir hafta sonra kontrolüm var ozamanda artık 1 hafta kalıyor doğuma acaba pozisyonu normal olduğu için mi yapmadı ki
hadi ya bakalım benimde 28ndeki kontrolümde yapar herhalde artık kaçma şansım yok doğuma kaldı 2 haftaNormalde bu haftalarda yapiliyormus cati muayenesi canim. Ama tavsiye etmem çok zor kan ter içinde kaldım çok acıdı. Bizimki hala yan yatıyor donmemis doktor şimdiye kadar dönmesi gerekti dedi büyük ihtimal sezeryan olcak
merhaba canım 300 hcg değeri gaayet güzel iki güne bir iki katına çıkarsa daha güzel onu takip et hayırlı olsunKizlaaaar merhaba :) bi sorum olacaktı bata 1 gün kala hcg 300 nasıl sizce normal mi düşük mu
Doktor bide diyor ki ben nazik davrandım ebeler böyle davranmaz normal dusunuyor san alış buna. Zaten ondan sonra S ezeryana ılımlı baktım :)hadi ya bakalım benimde 28ndeki kontrolümde yapar herhalde artık kaçma şansım yok doğuma kaldı 2 haftahayırlısı olsun ayrıca hangi doğum şekli sağlıklıysa o olsun..
merhaba canım 300 hcg değeri gaayet güzel iki güne bir iki katına çıkarsa daha güzel onu takip et hayırlı olsun
aman Allahım o derece mi millet sancıların zorluğundan bahsediyor bundan bahseden olmamıştıDoktor bide diyor ki ben nazik davrandım ebeler böyle davranmaz normal dusunuyor san alış buna. Zaten ondan sonra S ezeryana ılımlı baktım :)
katlanmıştır canım hayırlısıyla çünkü değerin gayet yüksek kimyasal olsa en fazla 50-60 a çıkıyor diye biliyorumTeşekür ederim canım bugub tekrarlayacagim katlanmış tir ins :)
aman Allahım o derece mi millet sancıların zorluğundan bahsediyor bundan bahseden olmamıştı
katlanmıştır canım hayırlısıyla çünkü değerin gayet yüksek kimyasal olsa en fazla 50-60 a çıkıyor diye biliyorum
güzel haberlerle gel canımCanım benim ya ins gerçekten öyledir ogleden sonra gidip kan vercem dua et:)))
güzel haberlerle gel canım
aman Allahım o derece mi millet sancıların zorluğundan bahsediyor bundan
Açılma yok ya canim ondan da cok acıdı. Zaten bebek de donmemis ki
hayırlı olsun o zaman tekrardan çok güzel heyecanlar seni bekliyor canımCanım 300 olan değerim 673 e çıkmış çok şükür :))
Benim doktor S ezeryana meraklı zaten. Cuma gittiğimizde net gün verecek ayın 1 i olur demisti. 10 gun önceye veriyor ama ben aslında son ana kadar beklemek istiyorumbelkide ondandırsezeryana gün vermiş miydi doktorun yoksa sancıyı mı bekleyecek?
Anladığım kadarıyla burda hep tecrübeli hamişler varbende sizi arıyordum ya bana yardımcı olurmusunuz?? Sat 21 ekim.. 18 Kasımda kan testi yaptırdım 148 çıktı 2 gün sonra yani bugün 21 kasımda yaptırdım 305 çıktı sizce nasıl değerimm??
aslında ilk gebelik sancıyı beklesede iyi olurmuş belkide döner hem başka doktora sorsana canım fikir verirBenim doktor S ezeryana meraklı zaten. Cuma gittiğimizde net gün verecek ayın 1 i olur demisti. 10 gun önceye veriyor ama ben aslında son ana kadar beklemek istiyorum
Ben de oyle dusunuyorum aslinda farkli bi hastaneye gitmeyiaslında ilk gebelik sancıyı beklesede iyi olurmuş belkide döner hem başka doktora sorsana canım fikir verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?