bende hamileyim şok oldum:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
DÜn eşim test aldı beraber yaptık:))çünkü baya günüm geçmişti 11 gün falan sonra test aldık ve tek çizgi çıktı sonra ikinci çizgi ama silik biraz eşim havalara uçtu ben şoktayım tabi 3 yıllık evliyiz biz ...Çok garip bir duygu gerçektende buğunde doktora gitcez işte ne kadarlık olduğunu falan öğrenmem lazım darısı tüm isteyenlerin başına:1hug:

NOt:kardeşimde hamile 3 aylık annem ona bi bebek almıştı küçük ondan sonra hamile kaldı sonra onu kayınvaldesine verdi oda kaldı sonra ben aldım bebeği begenip veee ben kaldım garip gerçektende:fisfisfis

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ne güzel bebişleriniz kardeş gibi hatta ikiz gibi büyüyecekler

saol bitanem a.s.a.s.a.s.evet ikiz gibi olucaklar ama benim korkum skalyoz hastası olmam acaba bi sorun çıkarmısenağlama

canım tebrik ediyorum benimde 3 gün geçti test yaptım hamileyim ama benim kan şekerim yüksek çıktı senin naısl ölçtürdünmü .

yok tatlım büğün randevu aldım gidip hepsine baktırıcam allahın izniyle ...tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senindea.s.

yok tatlım büğün randevu aldım gidip hepsine baktırıcam allahın izniyle ...tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senindea.s.

teşekkürler canım ama endişeliyim yaa diyetteyim şuan 2 hafta süre verdi doktor..

canım tebrikler allah kucagına almayı nasip etsin inş.
tesadüfe bak aynı gün test yapıp hamile oldugumuzu ögrenmişiz aynı gün doktor ve benimle ablam 3 aylık degil ama 5 aylık hamile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kayınvalide hamile mi benmi yanlış akudum yaşı genç sanırım

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

darısı bizim başımıza inşllh

bende yanlış okudum sandım kayıvailde mi hamil olmuş

hepinize çok ama çok teşşekür ederim çok saolun allah sizinde bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde elinize almaya nasip eder işallah:Saruboceq:

evet kardeşimin kayınvalidesi onun yaşı 40 işte genç sayılır::1rolleyes:

cok sevindim canım..

bir avazda derler ya daha erken ama inşallah seninki de oyle olur.. :))

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin a.s.

tebrikler, Allah tamamına erdirsina.s.
şu bebeği bana da gönderir misin?yerimseniben

hayırlı olsun tatlım inş sağlıkla kavuşursun bebeğine
o uğurlu bebişi kk da bebeği olmasını isteyenleremi dağıtsak sırayla acaba:))

ßenim canım Annemi oLuomuş şimdiii... delikafaduldendelikafadulden( ( iLk ßen duydum ama yeni duymuş qißi oldu kaydirigubbakcemile3 )çok sewindim dostum ama yaa..hatta o kadar heyecanLandım ki sanki hamile olan ßenim..Çok cici ßi Anne olucaksın eminim..Allah kucağına aldığın qünleride göstersin ßise..Teßrik ediorum yine ßitanemm hihoyyyt offf teyse Olucam naniknanik

çok çok teşşekür ederim hepininize gerçektende çok mutlu oldum ...siyahmasal tatlım seni seviyorum...ayrıcada bebeği isteyenlere gönderebilirim ama şart olarak dağıtılmasını istiyorum muradınıza erdikten sonra tatluşlara.s.a.s.

ßitanem ßende Seni Seviyorum..artık sizi hatta :1hug: ayy ßir an önce kaç günlük olduğunu öörende topik açıcam geri sayım yapıcam ehheehhee:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…