bu gun oyrendım hamıle oldugumu ogluşuma kardeş gelıyor..
duygularım karma karışık daha neler oldugunu anlamıyorum
şaka gıbı gelıyor neden boyle hıss edıyorum bılmıyorum?sankı boşlukta gıbıyım..
anı oldu her halde belkı ondan..
Bende bugun ogrendm hamile oldugumu.. Karmakarisik hersey.Allah sagsalim kucagima almayi nasip etsin baska bisi istemem. Hic beklemediim bi anda oldu..suan onu hiissetmiorum ama simdiden cok alistim...annemm benim
bende bugun ogrendm hamile oldugumu.. Karmakarisik hersey.allah sagsalim kucagima almayi nasip etsin baska bisi istemem. Hic beklemediim bi anda oldu..suan onu hiissetmiorum ama simdiden cok alistim...annemm benim
Ewttt allah saglikli kucaimiza almayi nasp etsn insallh.. :):) uyuamiorum bile heyecandan. Cizelgeyi bende gorduun cizelgenin altinda bi bolum war ordan yaptim. ?kisisel bilgiler bolumunu yonlendirio zaten o tiklicain sayfa
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin... ben 6 aydır anne olabilmek için uğraşıyorum ama gelmiyor bebeğim sizin bu duyguyu ikinci kez yaşıyor olmanız ne güzel
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Bende bugun ogrendm hamile oldugumu.. Karmakarisik hersey.Allah sagsalim kucagima almayi nasip etsin baska bisi istemem. Hic beklemediim bi anda oldu..suan onu hiissetmiorum ama simdiden cok alistim...annemm benim
sizin de gözünüz aydın ben 6 aydır bekliyorum gelmiyor. belki de beklememk lazım. ama işte çok isterken de mümkün olmuyor.
Sağ sağlim kucağınıza alın,Rabbim tamamına erdirsin
cok sagolun arkadaşlar...tatlım bekleyınce olmaz zaten kafana takma her seyı zamana bırak
allahım her kese ısteyen her kese hayırlı evled versın versın