bende hamileyimm sanırım ağustos annesi olacağım :)))

cnmm aynı korkuları inan bende yaşıyorum bende seninle aynı durumdayım ama dua ediyorum başka çare yok inş kolay ve rahat geçer doğumumuz :)) sende bende hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

inşallah sağlıklı meleklerimiz olur hergün dua ediyorum...şu an bi sıkıntım yok çok şükür...sizlerle sohbet etmeye devam etmek isterim...birbirimize yardımcı oluruz...

ben vakit buldukça burda olmaya çalışıyorum ama çalıştığım için pek fırsatım olmuyor elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri biribirimizin bilgilerini paylaşırsak hepimiz için iyi olur benim içinde :)

amin tüm anneler için tek dileğim bu şuan :)

anneler bız dun 2 lı tarama testımızı yaptırdık,ulturosondada gordum kıpır kıpır maşallah,kalp atışınıda duydum ALLAHIMA şükürler olsun ne bebeğimde nede bende herhngi bir sorun olmadığını söyledi doktorum içim çok rahatladı :) onu görmek kalp atışını duymak ne büyük mutlulukmuş,kimse mahrum kalmasın bu duygulardan inşallah :) bulantılarım da azaldı çok şüşürler olsun bıraz daha rahatım.sizler nasılsınız güzel anneler ? biz bu arada 12 hafta 4.günümüzdeyiz

merhaba bebek bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun bende inşallah ağustos annesi olacağım 15 haftalığız

bende ağustos annesi olacağım 11 haftalık allah bütün hamiş anne adaylarını hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin...

bende ağustos annesi olacağım.bu ikinci bebeğim 13+5 günlük hamileyim,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,cinsiyetini öğrenen var mı kızlar aramızda ağustos anneleri ben arkadaşımla aynı hamileyiz o öğrenmiş ben daha öğrenemedim, sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…