bende hamileyimmm :))))

Ne güzel bi haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve inşalla Rabbim bizlerede nasip eder :)

askimes post: 37187146 .!.:
7 gun gecti smdi cnm gzükürmü sence.

Canim bende 9 gun gecmisti. Çok küçük gördü. Mutlaka idrara sikisik git. Ben öyle gidecektimde heyecandan unuttum inş bebisinin kesesini görürsün ve her zaman mutlu haberler alirsin. Gidince haber verirsin

Canim bende 9 gun gecmisti. Çok küçük gördü. Mutlaka idrara sikisik git. Ben öyle gidecektimde heyecandan unuttum inş bebisinin kesesini görürsün ve her zaman mutlu haberler alirsin. Gidince haber verirsin
İnşallah beyaz öelek inşallah görürüm coook korkuyorum ..

İnşallah beyaz öelek inşallah görürüm coook korkuyorum ..

korkma canım benim. Rabbime dua et, onun izniyle hiç bir sorun olmadan kucagımıza alacagız meleklerimizi. bu arada ben çok kötü şifayı kaptım. eşim gripti,bana cok yaklaşma canım dedi ama yapamadım yapamam kii burnum akıyo, gözlerim yaşarıyo, azıcık atesim var. bol c vitamini alıyorum. zaten diş ağrısı dışında ilaç kullanmadığımdan,ilaçsız atlatırım inşallah

İnşallah cnm ilac icme uff bnmde doktora gtmm 2 gün kaldı.insallah gorurum 10 gun gecmiş olack inşallah görürüm

inşallah canım. bende 10 gün sonra tekrar gideceğim. tam olarak görürüm inşallah, belki kalp atışınıda duyarım. duyar mıyım kii acaba
Duyarsın inşallah yaa bende görürüm dimi hic belirtim yok sanki hamiş degilim ..sadece gögüslerim sızlıyor...senin varmı belirtilrrin..

[askimesim, post: 37194031, member: 573743"]Duyarsın inşallah yaa bende görürüm dimi hic belirtim yok sanki hamiş degilim ..sadece gögüslerim sızlıyor...senin varmı belirtilrrin..[/QUOTE]

Kişiden kişiye hatta 1. Hamilelik ten 2. Hamilelige belirtiler değişir canim. Bende karin kasik agrisida oluyodu sabahları. Simdi grip ilerledi, boğaz agrisindan başka bi agri hissetmiyorum.
İnş görürsün bebisinin kesesini. Ama birkaç hafta sonra baslar herhalde bulantilarimiz

[askimesim, post: 37194031, member: 573743"]Duyarsın inşallah yaa bende görürüm dimi hic belirtim yok sanki hamiş degilim ..sadece gögüslerim sızlıyor...senin varmı belirtilrrin..

Kişiden kişiye hatta 1. Hamilelik ten 2. Hamilelige belirtiler değişir canim. Bende karin kasik agrisida oluyodu sabahları. Simdi grip ilerledi, boğaz agrisindan başka bi agri hissetmiyorum.
İnş görürsün bebisinin kesesini. Ama birkaç hafta sonra baslar herhalde bulantilarimiz [/QUOTE]
Merhabalar bende bayrmdan önce öğrendim kan testiyle iki gün snra yaptık iki katına cıkınca dktor gebelik vr dedi cok sevndim cnkü 10aydır tedavi oluyodum bayrmdam snra cagırdı kese için ama sanki ben hamile değilmişim gibi hiç. Belirti yok korkuyorum cok zor oldu ztn inş olumsuz bişi olmaz RAbbim onu görmeyi de nasip eder

Merhabalar bende bayrmdan önce öğrendim kan testiyle iki gün snra yaptık iki katına cıkınca dktor gebelik vr dedi cok sevndim cnkü 10aydır tedavi oluyodum bayrmdam snra cagırdı kese için ama sanki ben hamile değilmişim gibi hiç. Belirti yok korkuyorum cok zor oldu ztn inş olumsuz bişi olmaz RAbbim onu görmeyi de nasip eder[/QUOTE]

Mrb canim. Olumsuz dusunme. Zaten ilk zamanlar pek belirti olmuyo. Adetinden kac gun gecti, beta hcg degerin kac cikmisti

Mrb canim. Olumsuz dusunme. Zaten ilk zamanlar pek belirti olmuyo. Adetinden kac gun gecti, beta hcg degerin kac cikmisti[/QUOTE]
Adetim 8 gün geçti cnm deger önce 43 cıktı iki gün snra 86 ya cıktı ama bende hiçbi degişiklik yok önceden nasılsam öleyim olumsuz bişey olmasından cok korkuyorum

Adetim 8 gün geçti cnm deger önce 43 cıktı iki gün snra 86 ya cıktı ama bende hiçbi degişiklik yok önceden nasılsam öleyim olumsuz bişey olmasından cok korkuyorum[/QUOTE]

Allahin izniyle kucagina alirsin canim bebisini. Dr dan gelince haber verirsin. Betaya adetin gecmeden mi baktin, azicik dusuk gibi

Adetim 8 gün geçti cnm deger önce 43 cıktı iki gün snra 86 ya cıktı ama bende hiçbi degişiklik yok önceden nasılsam öleyim olumsuz bişey olmasından cok korkuyorum

Allahin izniyle kucagina alirsin canim bebisini. Dr dan gelince haber verirsin. Betaya adetin gecmeden mi baktin, azicik dusuk gibi[/QUOTE]
Geçince baktım cnm ama daha bir iki gün geçmişti ondan olabilirmi

Geçince baktım cnm ama daha bir iki gün geçmişti ondan olabilirmi[/QUOTE]

Tabi olabilir canim. Ben 8 gün geçince değerin o sanmistim. Ne zaman gideceksin Dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…