- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi beyazmelek0116
-
askimes post: 37187146 .!.:7 gun gecti smdi cnm gzükürmü sence.
Ne güzel bi haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve inşalla Rabbim bizlerede nasip eder :)
İnşallah beyaz öelek inşallah görürüm coook korkuyorum ..Canim bende 9 gun gecmisti. Çok küçük gördü. Mutlaka idrara sikisik git. Ben öyle gidecektimde heyecandan unuttuminş bebisinin kesesini görürsün ve her zaman mutlu haberler alirsin. Gidince haber verirsin
İnşallah beyaz öelek inşallah görürüm coook korkuyorum ..
İnşallah cnm ilac icme uff bnmde doktora gtmm 2 gün kaldı.insallah gorurum 10 gun gecmiş olack inşallah görürümkorkma canım benim. Rabbime dua et, onun izniyle hiç bir sorun olmadan kucagımıza alacagız meleklerimizi. bu arada ben çok kötü şifayı kaptım. eşim gripti,bana cok yaklaşma canım dedi ama yapamadım yapamam kiiburnum akıyo, gözlerim yaşarıyo, azıcık atesim var. bol c vitamini alıyorum. zaten diş ağrısı dışında ilaç kullanmadığımdan,ilaçsız atlatırım inşallah
Hayirli olsun
İnşallah cnm ilac icme uff bnmde doktora gtmm 2 gün kaldı.insallah gorurum 10 gun gecmiş olack inşallah görürüm
Duyarsın inşallah yaa bende görürüm dimi hic belirtim yok sanki hamiş degilim ..sadece gögüslerim sızlıyor...senin varmı belirtilrrin..inşallah canım. bende 10 gün sonra tekrar gideceğim. tam olarak görürüm inşallah, belki kalp atışınıda duyarım. duyar mıyım kii acaba
[askimesim, post: 37194031, member: 573743"]Duyarsın inşallah yaa bende görürüm dimi hic belirtim yok sanki hamiş degilim ..sadece gögüslerim sızlıyor...senin varmı belirtilrrin..
Merhabalar bende bayrmdan önce öğrendim kan testiyle iki gün snra yaptık iki katına cıkınca dktor gebelik vr dedi cok sevndim cnkü 10aydır tedavi oluyodum bayrmdam snra cagırdı kese için ama sanki ben hamile değilmişim gibi hiç. Belirti yok korkuyorumcok zor oldu ztn inş olumsuz bişi olmaz RAbbim onu görmeyi de nasip eder
Adetim 8 gün geçti cnm deger önce 43 cıktı iki gün snra 86 ya cıktı ama bende hiçbi degişiklik yok önceden nasılsam öleyimolumsuz bişey olmasından cok korkuyorum
çok şükür Rabbime bende hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?