D _derya Guru Kayıtlı Üye Katılım 23 Haziran 2011 Mesajlar 513 Emoji Skoru 61 Puanlar 323 6 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazmelek0116 #41 beyazmelek0116 .!.: Geçince baktım cnm ama daha bir iki gün geçmişti ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Tabi olabilir canim. Ben 8 gün geçince değerin o sanmistim. Ne zaman gideceksin Dr a[/QUOTE] Carşamba iş cıkısı gidicm cnm daha kese fln göremedik ama bende bi değişiklik bi belirti yok ya korkuyorum
beyazmelek0116 .!.: Geçince baktım cnm ama daha bir iki gün geçmişti ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Tabi olabilir canim. Ben 8 gün geçince değerin o sanmistim. Ne zaman gideceksin Dr a[/QUOTE] Carşamba iş cıkısı gidicm cnm daha kese fln göremedik ama bende bi değişiklik bi belirti yok ya korkuyorum
tuz_karabiber Bebeğim büyüyor Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2010 Mesajlar 1.505 Emoji Skoru 35 Puanlar 158 7 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazmelek0116 #42 beyazmelek0116 .!.: Coook sevindim canim. Yeni mi ogrendin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahh Genişletmek için tıkla... evet canım çok şükür cümlemize hayırlı olsun rabbim olmayanlarada yasatsın
beyazmelek0116 .!.: Coook sevindim canim. Yeni mi ogrendin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahh Genişletmek için tıkla... evet canım çok şükür cümlemize hayırlı olsun rabbim olmayanlarada yasatsın